Bildirim
Audi A5 Coupe Siyah mı Beyaz mı ?
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
dostum selam
ikinci el fiyatlarınada bakarsan zaten en ucuzlar siyah
en pahalılarda beyaz
beyaz 3-4 yıldır çok moda fakat modası geçmek üzere, koyu füme şahsi tercihim olur hatta kro deseler bile kırmızısınıda çok beğenirim
benim bakındığım zamankar triptronic farkı ile quattro farkı aynıydı o yüzden (ki zaten manuel'in hastasıyım) manuel alıp quattro tercih etmekti
herşeyden öte bu aracın can damarı ise jantlar
18 bile küçük kalıyor 19 ve çift çatallılar muhteşem. -
S-Line iç döşemelerde aracına daha sportif bir hava katabilir .
Renkte siyah veya beyaz arasında tercih yapacak olursak tercihim beyazdan yana olurdu .
Sebebi siyahın çok oluşu değil , beyazın audiye yakışması . -
a5 lerde makyaj var mutlaka haberin vardır gerçi ama yine de uyarayım istedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: onuruno99
a5 lerde makyaj var mutlaka haberin vardır gerçi ama yine de uyarayım istedim.
evet biliyorum onuda bekliyorum zaten..ama gerçekten çok kararsızım araç konusunda..araç sportbackmi olsun coupemi olsun, hangi renk olsun , hangi donanımları ekletiyim , yada halihazırda olan bi arabamı aliyim hepsi bi muallak ve burdanda pek yardım eden yok malesef.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ShcaRwp.
quote:
evet biliyorum onuda bekliyorum zaten..ama gerçekten çok kararsızım araç konusunda..araç sportbackmi olsun coupemi olsun, hangi renk olsun , hangi donanımları ekletiyim , yada halihazırda olan bi arabamı aliyim hepsi bi muallak ve burdanda pek yardım eden yok malesef..
açıkçası audi başlığı çok hareketli değil. genel konu başlığına danışabilirsin ya da turbofsi var o siteye gir herkes çok deneyimli orda. coupe mi sportback mi sorusu tamamen seninle alakalı. mesela ben a5 coupeye bayılıyorum ama eşim ve çocuğumla çok zor olacağı için alamadım. tek kapı araç biraz hayat tarzınla ilgili. eğerki yalnızsan gençsen tabi ki coupe. yoksa biraz zor bir araç kullanımı.
renk olarak benim kişisel tercihim beyazdan yana. zaten aracım da beyaz. ama bu tamamen zevk meselesi. önceki aracım siyah tı beyaz kesinlikle bakımı çok daha kolay bir renk.
donanımla ilgili olarak son iki aracımdan şunu öğrendim. araban ne kadar dolu olursa olsun ikinci ele çıktığında tüm araçlar aynı muameleyi görüyor. hiç kimse bu adamın arabasında bang olufsen var 2000 euro daha fazla vereyim demiyor. yani eklettiğin tüm donanımlar uzun vadede senin cebinden çıkan para olacak. bu demek değilki hiçbişey alma. ama benim fikrim koltuklar elektirikli olmak zorunda değil. ne bileyim bose alacağına audi ses sistemi al.
bence olması gerekenler;
renkli sürücü bilgi ekranı
audi ses sistemi
güzel bir jant
bunlar benim için mecburi olması gerekenler. ama senin için öncelikler farklıdır o ayrı. mesela bence deri döşeme kesinlikle çok konforsuz bir olay. ama herkes deri diye ölüp gidiyor. dediğim gibi bunlar biraz kişisel olaylar.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ShcaRwp.
quote:
evet biliyorum onuda bekliyorum zaten..ama gerçekten çok kararsızım araç konusunda..araç sportbackmi olsun coupemi olsun, hangi renk olsun , hangi donanımları ekletiyim , yada halihazırda olan bi arabamı aliyim hepsi bi muallak ve burdanda pek yardım eden yok malesef..
açıkçası audi başlığı çok hareketli değil. genel konu başlığına danışabilirsin ya da turbofsi var o siteye gir herkes çok deneyimli orda. coupe mi sportback mi sorusu tamamen seninle alakalı. mesela ben a5 coupeye bayılıyorum ama eşim ve çocuğumla çok zor olacağı için alamadım. tek kapı araç biraz hayat tarzınla ilgili. eğerki yalnızsan gençsen tabi ki coupe. yoksa biraz zor bir araç kullanımı.
renk olarak benim kişisel tercihim beyazdan yana. zaten aracım da beyaz. ama bu tamamen zevk meselesi. önceki aracım siyah tı beyaz kesinlikle bakımı çok daha kolay bir renk.
donanımla ilgili olarak son iki aracımdan şunu öğrendim. araban ne kadar dolu olursa olsun ikinci ele çıktığında tüm araçlar aynı muameleyi görüyor. hiç kimse bu adamın arabasında bang olufsen var 2000 euro daha fazla vereyim demiyor. yani eklettiğin tüm donanımlar uzun vadede senin cebinden çıkan para olacak. bu demek değilki hiçbişey alma. ama benim fikrim koltuklar elektirikli olmak zorunda değil. ne bileyim bose alacağına audi ses sistemi al.
bence olması gerekenler;
renkli sürücü bilgi ekranı
audi ses sistemi
güzel bir jant
bunlar benim için mecburi olması gerekenler. ama senin için öncelikler farklıdır o ayrı. mesela bence deri döşeme kesinlikle çok konforsuz bir olay. ama herkes deri diye ölüp gidiyor. dediğim gibi bunlar biraz kişisel olaylar.
öncelikle teşekkür ederim yorumun için..19 yaşındayım üniye gidiyorum, coupe o yüzden tabikide ilk tercihim ama ne zaman yolda bi a5 sportback görsem sanki coupeden daha şık gözüküyomuş gibime geliyo bu sebepten dolayı aklım karışıyo..renk konusundada yine kararsızım ben siyahı seviyorum çünkü hem a5 te güzel duruyo hemde daha ne biliyim ciddi bi renk gibi duruyo ama beyazın siyahtan çok daha şık durduğunuda bildiğim için ikisi arasında gelip gidiyorum..dış s-line görünüm, 19'' jant ,renkli ekran, bang&olufsen ses sistemi ve deri koltuk olmazsa olmazlarım..onun dışında aklıma gelen geri görüş kamerası fln var ama onlar abartı olur ve fiyatı şişirir diye acaba yaptırmasammı diye düşünüyorum
-
ozaman sen zaten kafanda oluşturmuşsun aracını. bana soracak olursan madem daha üniversitedesin coupeden şaşma. coupenin çizgileri özellikle arkadan görünüşü çok ama çok daha güzel. tek kapı sana çok daha uygun olur. renk konusunda da beyaz doğru seçim olur. hem artık kaplama yapan firmalar kendilerini çok geliştirdi. ilerde sıkılırsan mat siyah yaparsın arabanı..
geri görüş kamerasını falan boşver. söylediğin kombinasyon yeterli olacaktır. ön park sensörleri yoksa araçta o da büyük kolaylık olacaktır senin için.
görüşmek üzere.. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X