Şimdi Ara

audi a5 hakkında yorumlar ben bayıldım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon-Bluetooth
    TV-Navigasyon
    Alaşım jant
    Elektrikli camlar
    Klima
    Hava yastığı yolcu
    Sis farı
    CD çalar
    Sunroof
    4x4
    Elektrikli yan aynalar
    ABS
    Radyo/kaset
    Park mesafe kontrol
    Isıtmalı koltuklar
    Turbo
    Elektrikli hafızalı koltuklar
    Hidrolik direksiyon
    Merkezi kilit
    ESP
    Hava yastığı sürücü
    Xenon far
    Yol bilgisayarı
    Hız sabitleyici
    Deri koltuklar
    Hava yastıkları yan
    Alarm

http://www.youtube.com/watch?v=Yyj0JVBfp4Y&eurl=http://www.kononline.com/news/55/Haftanin-Otomobili-AUDI-A5.html

bakmak isteyen arkadaşlar yukarda linkten videosuna bakabilirler ben arabaya bayıldım hatta aşık oldum...

• süper araç mayısta 1.8 ın otomatiği de gelecek galiba
  • Çok güzel araç abi makina budur ya,süper deli bişy allah bizede nasip etsin böle bi araç ne diyelim...
  • BMW 3 serisi Coupe ile CLK cok yanlız başlarına kaldılar

İyi rakip oldu onlara..
  • Çok harika araç. Tam olarak içini incelemedim ama bakanlar öve öve bitiremiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Çok harika araç. Tam olarak içini incelemedim ama bakanlar öve öve bitiremiyor

öve öve bitirememekte haklılar
  • çok cool araba yaa..tt den dolayı bu markayı çok seviyordum bunu gördüm söylenecek pek fazla birşey yok..iç dizaynı perfect...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 6 yorum ve öneriler
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hem spor, hem güçlü, hem konforlu coupe. Audi bu konudaki eksiğini A5 il giderdi. Bmw 3 coupe ve Mercedes CLK karşılarınca daha iyi bir audi buluyor artık. Audi yeni A4'lede çok güçlü bir rakip oldu. Aslına bakılırsa bence audi firması son kasa A6 ve Q7 ile değişim sürecine girdi ve gerçekten çok iyi olan araçlarının tiplerinide düzeltti. Şimdiki audilerin hepsi güzel bence.
  • Çok güzel bir araç ve sınıfında yeni bir yüz. İç tasarımı özellikle 3 serisi coupeyle karşılaştırınca çok daha güzel. Bence mercedes veya bmw yi tercih etmek için tek geçerli neden arkadan itişli olmaları, o da sizin için problem değilse Audi A5
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.