Şimdi Ara

Audi A6 3.0 mi yoksa BMW 5.35i mi? (2013 kasa)-GUNCELLENDI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
12.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala BMW için 1 adım önde deniyor hayret ediyorum gerçi hak veriyorum herkez arabadan anlayacak diye bir kaide yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Hala BMW için 1 adım önde deniyor hayret ediyorum gerçi hak veriyorum herkez arabadan anlayacak diye bir kaide yok

Audi 1 adım önde dedim
  • Konu başlığını okuyunca kesin yurtdışından biri soruyordur dedim, haklıymışım.
    Şu başlıkları gördükçe beyin göçünü çok ciddi olarak düşünüyorum. Yani konu bana o kadar uzakki, ne hayatımda A6 ya bindim ne 3.35 e. Peh..
  • quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

bmw daha seçilebilir duruyor bence
    audi düşünüyorsan da a5 e bak derim hem tasarım ödülü almıştı hem de size daha fazla yakışacağını düşünüyorum

Bekar biriyseniz bence de A5 çok daha spor ve harika görünüme sahip bir araç.dün hem a6 hemde bmw 5 serisini yan yana görme imkanım oldu-dış görünüm olarak bana göre A6 daha güzel ve albenili ama A5 daha spor görünüme sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

Ayrica Audi A7 yatirim yapmaya deger mi?

a7 alabiliyorsan bu araçların üzerini direkt karala samimi söylüyorum.
    ABT donanımlı olanını alırsan 4 kapılı bir ferrari sürüyormuş gibi hissedersin.
    Ayrıca Porsche Panamera da düşünülmeli.
  • quote:

Hala BMW için 1 adım önde deniyor hayret ediyorum gerçi hak veriyorum herkez arabadan anlayacak diye bir kaide yok

Doğru bende hak veriyorum otomobilden biraz anlayan BMW 2-3 adım önde der.
  • Haa haa Görürsem söylerim

Sizin avatarınızdan belli oluyur zaten fanatikliğiniz o yüzden hiç tartışmaya gerek bile yok insan biraz araştırır öyle gelir yazar
  • quote:

Haa haa Görürsem söylerim

Sizin avatarınızdan belli oluyur zaten fanatikliğiniz o yüzden hiç tartışmaya gerek bile yok insan biraz araştırır öyle gelir yazar

Bos konusuyorsun.. Audi daha iyiymis bizde Q7 war ben BMW daha iyi diyorum adam da Allah bilir şahin var benim basıma Audi fanatiği oldu

• 42 yıllık tecrübeye göre konuşuyorum Q7 ye biniyorsunuz ama dünyadan bi haber siniz sanırım o Q7 yide yanlışlıkla almış olmalısınız

ps ; bu arada bende Q7 ye biniyorum şahinmiş pehh !!

bu fotoyuda siz şimdi inanmazsınız diye ekliyorum

Audi A6 3.0 mi yoksa BMW 5.35i mi? (2013 kasa)-GUNCELLENDI
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Konu başlığını okuyunca kesin yurtdışından biri soruyordur dedim, haklıymışım.
    Şu başlıkları gördükçe beyin göçünü çok ciddi olarak düşünüyorum. Yani konu bana o kadar uzakki, ne hayatımda A6 ya bindim ne 3.35 e. Peh..

Bilmiyorum nasil anladiniz ama yasadigim yer Almanya degil.
  • Arkadaslar, son ogrendigim izlenimi aktarayim. Sanirim Audi'nin servis masraflari BMW'ye gore daha yuksek. Hatta Audi ve Porsche en yukseklerden biriymis. Kucuk-Orta bir hasar icin Audi A5 arkadasim 10bin dolar odemis. Dogrusu soguttu beni bu kadar masraf. Isin garibi Amerika'da neredeyse hic A6 gormuyorum. Herkeste BMW... Tabi bunda sonradan gormus orta dogulu (iranli, ermeni vs) zenginlerinin etkisi cok. A6 gormeli...

Bir de bu gidisle BMW 5'in arkasini A6'ya takip A6 alicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 30 Nisan 2012; 1:10:27 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Konu başlığını okuyunca kesin yurtdışından biri soruyordur dedim, haklıymışım.

Bilmiyorum nasil anladiniz ama yasadigim yer Almanya degil.

Şöyleki, sizin bahsettiğiniz arabaları biz Türkiyedekiler, ancak sakızlarda görebiliyoruz.
  • bu konu beni aşar
    3,0ve3,5 litrelik motor hayal
    ama aveo alabirsin
  • quote:

Merhaba herkese,

Bu iki arac arasinda kaldim. BMW'nin arka gorunusu cok hosuma gidiyor ancak Audi'nin fiyati da biraz daha uygun ve yine guzel gorunumu var. Yapilan karsilastirmalarda Audi kazanmis genelde. Ancak teknoloji olarak BMW daha gelismis gibi geliyor bana, yani surucu destegi olarak. Diger yandan ise Audi'nin ic dizayni cok hos duruyor.

Bu ikisi arasinda kaldim. Bana nedenleri ile hangi aracin daha iyi olacagini anlatabilecek olan varsa cok sevinirim. Ozellikle teknolojik ozellikler benim icin onemli.

Karsilastirma yapilan:
    Audi A6 3.0 2012 Premium paket
    BMW 5.35i 2012 (hangi paket alinmali?)

Tesekkurler!

Not: Bu soylediklerim 0 kilometre araclar icindir. Nedenlerini belirtmeniz benim icin cok daha onemli.

Bir de en onemli surucu destekleyici almam gereken ozellikler neler? Mesela surucu caminda gosterge olmasi cidden onemli mi? koltuk isitma? kor nokta uyarisi?

ben genelde tarz olarka bmw derim ve çok beğenirim amaaa
    bu araç çok çok iyi hem donanım olarak hemde görsellik güvenlik olarak tank gibi diyebilirim tüv türkiye genel müdürünü (kendisi almandır) aracına binmiştim a6 3.0 fulldü tankın içinde gibi hissediyorsun ve bu 2012 fena...

• Arkadaslar su anda Amerika'da donanimina baktigim Audi modeli, Turkiye anahtar teslim satis fiyati 400 milyar olarak gosteriliyor (169bin euro). Ciddi anlamda sok oldum. Ayni donanim burada 60 bin dolara mal olacak arti vegi sanirim 66 bin dolar falan. Cidden yazik Turkiye'de size yapilanlar. Yonetiminize bunu dile getirmeniz gerekir. Yoksa soyulmaya devam edilirsiniz!
  • Bu arada bugun Audi bayisindeydim! Ilk izlenimlerim? Well, cok etkilenmedim. Evet noktasiyla virguluyle bu. Ne bekliyordum bilmiyorum ama ic genislik ve tasarim normal geldi yani sanki ne beklediysem o vardi ve beni sasirtmadi. Arabanin arkasi sandigim kadar kotu degilmis hatta begendim bile diyebilirim.

demircibu, tesekkur ederim resimler. Belki uzuldugum nokta tahta dosemeler parlak, cilali gibi durmuyor. Bildiginiz tahtayi cidden kesip oraya koymuslar. Daha parlak bir konsol bekliyordum.

Ayrica sanki siyah koltuklar arabanin lukslugunu gostermiyor gibi hissettim. Yani detaylarini aciga cikarmiyor. Bej koltuklar ve onlara uygun kahve tahta dosemeler daha sik gibi.

Ancak bugun forumlarda gezinirken 2013 modelinin su andan itibaren siparis verilmeye hazir oldugunu da ogrendim! Amerika'da Avrupa'dan farkli olarak (sanirim Turkiye avrupa sayiliyor) daha az teknolojik ozellikler sunuluyor arabalarda. Fiyat farkini biraz bu aciklayabilir ama sanmiyorum. 2013 modelinde, su anda 2012 Turkiye modellerinde sunulan birkac ozellik daha eklenmis ve nerdeyse tam benim istedigim duzeye gelmis. Su Anda istediklerimle beraber arabanin ozellikleri su hale geldi:

3.0 TFSI motor
    18 inch 4 mevsim lastik
    Halojen ambient ic aydinlatma
    Audi drive select
    Audi pre sense plus (kazayi hissedince camlari kapama, otomatik ondeki araca gore fren yapma)
    3 alanli havalandirma
    Otomatik kararan aynalar
    Bluetooth baglantisi, SIM card slotu
    Wifi modem ozelligi
    Ondeki araca gore hizlanan/yavaslayan sabit hiz sistemi
    Otomatik kapanan, isitmali yan aynalar
    Cam sunroof
    On isitmali koltuklar
    Homelink (eve gelince otomatik garaj kapisini ve evin isiklarini yakan sistem)
    Anahtarsiz baslangic
    LED stoplar
    Trafikte durunca motoru kapatan, frenden cekince calistiran sistem
    Lastik basinc kontrol sistemi
    7 inch direksiyon arkasindaki hizlarin gosterildigi yerde renkli ekran (adini unuttum Turkce)
    HD radyo
    Google navigasyon
    On ve arka akustik park sensorleri
    Xenon plus on far LED
    Arka kamera
    Kor noktada araba olunca uyaran sistem (side assist)
    BOSE ses sistemi
    Yolcu ve surucu camlarini guneste karartma secenegi
    Otomatik bagaj kontrolu (iki el doluyken bagaj cebinizde anahtar varsa yanina yaklasinca aciliyor)
    El yazi taniyan navigasyon. Sokak adlarini elinizle yaziyorsunuz harfleri.

ALMAK ISTEMEDIKLERIM:
    Gece gorusu (sehir icinde pek mantikli gelmiyor)
    Serit Sabitleyici (aslinda cok istiyorum ama fiyati asiri artiriyor, ozelligi seritten cikmak uzereyken araba direksiyona mudahale edip geri seride sokuyor)
    360 derece etrafi gosteren kamera (tam islevinden emin deiglim)
    On cama yansitilan gostergeler

TURKIYE'DE SUNULUP DA AMERIKA'DA OLMAYAN OZELLIKLER
    Otomatik park yapma secenegi (direksiyonu falan kendi bukuyor, kendi iceri giriyor, ama ne gerek var?)
    Kirilmaya ekstra dayanikli cam
    Masajli koltuk

Evet arkadaslar ne dusunuyorsunuz?

Bugun inceledigim arac ve yolda gordugum BMW 5.50i (kasa ayni 5.35i ile):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 30 Nisan 2012; 12:19:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Merhaba herkese,

Bu iki arac arasinda kaldim. BMW'nin arka gorunusu cok hosuma gidiyor ancak Audi'nin fiyati da biraz daha uygun ve yine guzel gorunumu var. Yapilan karsilastirmalarda Audi kazanmis genelde. Ancak teknoloji olarak BMW daha gelismis gibi geliyor bana, yani surucu destegi olarak. Diger yandan ise Audi'nin ic dizayni cok hos duruyor.

Bu ikisi arasinda kaldim. Bana nedenleri ile hangi aracin daha iyi olacagini anlatabilecek olan varsa cok sevinirim. Ozellikle teknolojik ozellikler benim icin onemli.

Karsilastirma yapilan:
    Audi A6 3.0 2012 Premium paket
    BMW 5.35i 2012 (hangi paket alinmali?)

Tesekkurler!

Not: Bu soylediklerim 0 kilometre araclar icindir. Nedenlerini belirtmeniz benim icin cok daha onemli.

Bir de en onemli surucu destekleyici almam gereken ozellikler neler? Mesela surucu caminda gosterge olmasi cidden onemli mi? koltuk isitma? kor nokta uyarisi?

ben genelde tarz olarka bmw derim ve çok beğenirim amaaa
    bu araç çok çok iyi hem donanım olarak hemde görsellik güvenlik olarak tank gibi diyebilirim tüv türkiye genel müdürünü (kendisi almandır) aracına binmiştim a6 3.0 fulldü tankın içinde gibi hissediyorsun ve bu 2012 fena...

Acaba bu resimlerde gosterilen Audi'nin onu neden daha degisik? Bugun benim test ettigim aracin boyle degildi. Oyle olsa daha sahane olurmus!

• quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batuhann80

bizde audi - bmw arasında kalmıstık
    Almanya da bulunan, audi ve bmw tamiri yapan servis çalısanı arkadasımızla görüstügümüzde,
    bize tercihinimizin bmw olmasını söylemişti..

nedenini sordugumuzda,
    audinin ön düzen biraz cabuk yıprandıgından ve masraflı oldugundan bahsetmişti.
    bu aklıma geldi sizin konunuzu okuyunca bunuda düsünmek lazım..yani servise gidiş dönüşü...
    Arkadaşınız başka bir serviste çalışıyor olmasın ? yada bunu kaç sene önce sordunuz acaba ?

Şu anda AUDİ Almanyada hem teknik olarak hemde mekanik olarak 1 Numara

hem yalan söylüyor bizde bişey diyemiyoruz nelerle uğraşıyoruz yha

Konuyu uzatmak istemiyorum, beni yalancılıkla suclayamazsın..konusmana ve konusma sekline dikkat et.nelerle ugrasıyoruz ya seklindeki cümlene gelince kendi kendine gelin güvey oluyorsun size yada sizin cümlenizle ilgili olarak zaten bu bilgi yi vermedim.yada size hitaben bu konudaki ilk mesajı size atmadım.o yüzden ugrasmana gerek yok..
    neden yalan söyleme geregi duyayım onu anlamadım..
    satın almayı düsünen arkadasa, sadece edindigim bir bilgi hakkında bilgi verdim..
    zaten burdaki amaçta bu degilmidir..?
    edinilmiş bilgileri paylaşmak degilmi..
    yani markacılık yapmıyorum..

• A6 derim baskada bisey demem son yillarda muthis bir atak yapan Alman devi Audi hem Mercedesi hemde BMW yi sollamayi basardi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

quote:

bizde audi - bmw arasında kalmıstık
    Almanya da bulunan, audi ve bmw tamiri yapan servis çalısanı arkadasımızla görüstügümüzde,
    bize tercihinimizin bmw olmasını söylemişti..

nedenini sordugumuzda,
    audinin ön düzen biraz cabuk yıprandıgından ve masraflı oldugundan bahsetmişti.
    bu aklıma geldi sizin konunuzu okuyunca bunuda düsünmek lazım..yani servise gidiş dönüşü...
    Arkadaşınız başka bir serviste çalışıyor olmasın ? yada bunu kaç sene önce sordunuz acaba ?

Şu anda AUDİ Almanyada hem teknik olarak hemde mekanik olarak 1 Numara

hem yalan söylüyor bizde bişey diyemiyoruz nelerle uğraşıyoruz yha

Konuyu uzatmak istemiyorum, beni yalancılıkla suclayamazsın..konusmana ve konusma sekline dikkat et.nelerle ugrasıyoruz ya seklindeki cümlene gelince kendi kendine gelin güvey oluyorsun size yada sizin cümlenizle ilgili olarak zaten bu bilgi yi vermedim.yada size hitaben bu konudaki ilk mesajı size atmadım.o yüzden ugrasmana gerek yok..
    neden yalan söyleme geregi duyayım onu anlamadım..
    satın almayı düsünen arkadasa, sadece edindigim bir bilgi hakkında bilgi verdim..
    zaten burdaki amaçta bu degilmidir..?
    edinilmiş bilgileri paylaşmak degilmi..
    yani markacılık yapmıyorum..

Yanlış bilgi edinmişsin işte bende uyarıyorum eger anlamıyorsan nedim Türkiyenin En Teknolojik en güzel araçlarını üreten Firmaya Leke getirmen Senin açından Kendi ayıbın

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.