Şimdi Ara

Audi A6 3.0 mi yoksa BMW 5.35i mi? (2013 kasa)-GUNCELLENDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
1
Favori
12.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görsel bakımdan bence şu an en güzel araçları Audi üretiyor... bu konuda BMW ise bence sınıfının en kötüsü (en çirkin araçları demiyorum.... Premium markalar içinde en vasatı)... Sürüş dinamikleri ve motor özellikleri genelde BMW lrde biraz daha iyi .. lakin A5 ile başlayı ilerleyen Audiler bir başka geliyor... A7 ise oldukça nadir ve arkası özgün bir araç... sanki düz yolda 300 yaparmış gibi..

Bu arada hayatımda yanımdan en hızlı geçen araçta Audi A4 Avant 3.0 TDI idi (İstanbul ankara otobanı.. Mudurnu civarlarında.. tahminen 250 ile geçti o amca bizim jettayı :) ).... o günden beride bir Audi avant takıntım var... :)
  • Bu iki araca kıyasla "Yeni Volkswagen CC" daha mantıklı bir seçim olabilir.
  • Berk bey haklisiniz, test surusu yapmak yararli olabilir. Ancak cok zamanim yok ondan bunu yapamadim simdiye kadar. A8 ve 7 serisi malesef butcemi asiyorlar. Hani cok cezbedici arti bir ozellikleri varsa belki zorlayabilirim kendimi. Neden bunlardan bahsettiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasAutoVW

Bu iki araca kıyasla "Yeni Volkswagen CC" daha mantıklı bir seçim olabilir.

Tadını kaçırma istersen.
  • bence ara audiyi yada daha iyisi shwroomu ara veya oraya git açıkça de bu arabanın bmwden farkı nedir diye geçir laf arasında aynısını bmw showroomunda da sor ayriyetten aklında kalan soruları da tek tek sor sonuçta ilk araban

türkiyedekiler yazdıklarımı çatır çatır cevaplıyorlar abd de bilemiyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

Audi A6 3.0 mi yoksa BMW 5.35i mi? (2013 kasa)-GUNCELLENDI

Bu tarz gorunumde araba kesinlikle istemiyorum. Benim icin cok itici geliyorlar. Ince, narin ama guclu gorunen bir araba istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasAutoVW

Bu iki araca kıyasla "Yeni Volkswagen CC" daha mantıklı bir seçim olabilir.

Ya bu 5.35 olan 5.30Xd olandan mı ?

O görünüm hiç hoş degil x3 gibi bence

Ben olsam a6 secerdim BMW o kasa sevmiyorum tabi benim görüşüm para sizin zevk sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Bu tarz gorunumde araba kesinlikle istemiyorum. Benim icin cok itici geliyorlar. Ince, narin ama guclu gorunen bir araba istiyorum.

S4 veya S5 e niye bakmıyorsunuz ?
    A6 ile arasında çok fazla fiyat farkları yok... ve agyet ciddi ve güclü arabalar..

• Soyle bir yorum yapayim: Donanimli bir bilgi vermek yerine profesyonellerin yorumlarini aktariyim. Isin icinde ne kadar reklam olma olasiligi faktoru olsa da, top gear vs gibi programlarda bmw 5 serisine mukemmellikten asagi yorum yapmiyorlar. Hele dizelini ove ove bitiremediler ama tabi biraz daha avrupa mantelitesindeler. Eger klas ve son teknoloji bir arac istiyorsan 5 serisi kesinlikle kotu degildir. Audi de ust duzey bir araba yani en sagliklisi 2 araci da senin test etmen olacaktir ama bana sorarsan suanki bilgimle gorunus olarak: Audi, muhendislik, surus ve teknoloji olarak: Bmw derim...
  • @Shadow_Shooter

Sonuçta saydığım araçlar daha konforlu, daha geniş iç mekana sahip araçlar. Hani imkanınız varsa düşünebilirsiniz diye söyledim yoksa a6 da 5 serisi de çok güzel araçlar.

Edit: Şuan usa liste fiyatlarına baktım. En baz 5 serisi ile en baz 7 serisi arasında yaklaşık 25 bin dolar fark varmış. Sanırım en full 5 serisi de 70bin dolar civarına gelecek. İmkanınız varsa düşünülebilir fakat zorlanacaksanız bence aradaki farka çok da değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losangelos -- 26 Nisan 2012; 22:14:03 >
  • Arkadaslar peki bu surucu destek ozellikleri sizce ne kadar islevsel ve gerekli?

Mesela yayayi yolda tespit etme ve haber verme ozelligi? Yasadigim yer kislari 4-5 derecenin altina inmiyor. Sizce koltuk ve direksiyon isitmasi gerekli mi? Standart isitma sistemi herhangi normal klastaki bir aractan zaten biraz daha iyi degil midir? Buna masraf yapmaya deger mi?

Beni en cok etkileyen Bang & Olufsen 15 hoparlorlu ses sistemi. Ancak fiyati 6 bin dolar daha artiriyor ve sadece prestij pakette bulunuyor. Bu da toplamda eksta 15 bin dolar sadece ses sistemi icin demek. Canim sikildi. Sizce ekstradan ses sistemi yukletmek sonradan aracin orijinalligini bozar mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 26 Nisan 2012; 22:17:02 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Zor bir kıyaslama 5.35 İ güzel bir araç ama A6 daha şık bir araç özelliklede teknoloji bakımından da çok şık araba çalıştığında açılan görüntülü ekranı mouse ile kontrolü olsun aracın ferahlıgı olsun 1 adım daha önde Audi binekde şuan Türkiye'de çok iyi işler yaptı Audi iyi bir seçim olabilir

Anro, bir adim daha yaklastim su an Audi'ye. Peki Audi A6'nin teknolojilerinden carpici olarak bildiginiz var mi? Bir de ic hacim olarak ve ferahlik olarak Audi mi daha one geciyor? Farlari xenon yapmak mumkun mu? Ya da A7'deki farlarin cinsi neyse ondan yapmak? Sanki Audi A6'nin teknolojileri daha kisitli gibi gelmisti bana.

http://www.youtube.com/watch?v=wFTwtXXCXWc

1:50 den sonra video izle aracın teknolojisinin ne kadar şık ve özenli oldugunu ve ferahlıgını anlarsın farlarla ilgili bir bilgim yok onu satışda sorabilirsin yetkili arkadaşlara

Bmw nin gösterge yerindeki ışıkların turuncu olması beni hiç mutlu etmedi Bmw bu Yüzden Audi bu konuda usta

ve audi a6 bi teknolojide şu

Ayrıcalıklı konfor
    Opsiyonel olarak alınan konfor koltuklar, havalandırmalı koltuklar, masaj fonksiyonu ve doğal kahverengi dişbudak ahşap dekorlar gibi olağanüstü ayrıntılar en üst ayrıcalığın belirtisidir. Ayrıcalıklı görünüm geniş hacimli arka taraf ile daha da öne çıkarılmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 26 Nisan 2012; 22:17:29 >

• quote:

quote:

quote:

Zor bir kıyaslama 5.35 İ güzel bir araç ama A6 daha şık bir araç özelliklede teknoloji bakımından da çok şık araba çalıştığında açılan görüntülü ekranı mouse ile kontrolü olsun aracın ferahlıgı olsun 1 adım daha önde Audi binekde şuan Türkiye'de çok iyi işler yaptı Audi iyi bir seçim olabilir

Anro, bir adim daha yaklastim su an Audi'ye. Peki Audi A6'nin teknolojilerinden carpici olarak bildiginiz var mi? Bir de ic hacim olarak ve ferahlik olarak Audi mi daha one geciyor? Farlari xenon yapmak mumkun mu? Ya da A7'deki farlarin cinsi neyse ondan yapmak? Sanki Audi A6'nin teknolojileri daha kisitli gibi gelmisti bana.

http://www.youtube.com/watch?v=wFTwtXXCXWc

1:50 den sonra video izle aracın teknolojisinin ne kadar şık ve özenli oldugunu ve ferahlıgını anlarsın farlarla ilgili bir bilgim yok onu satışda sorabilirsin yetkili arkadaşlara

Bmw nin gösterge yerindeki ışıkların turuncu olması beni hiç mutlu etmedi Bmw bu Yüzden Audi bu konuda usta

ve audi a6 bi teknolojide şu

Ayrıcalıklı konfor
    Opsiyonel olarak alınan konfor koltuklar, havalandırmalı koltuklar, masaj fonksiyonu ve doğal kahverengi dişbudak ahşap dekorlar gibi olağanüstü ayrıntılar en üst ayrıcalığın belirtisidir. Ayrıcalıklı görünüm geniş hacimli arka taraf ile daha da öne çıkarılmaktadır.

Vay Anro cok tesekkur ederim. Bu video nasil gozumden kacmis anlam veremiyorum. Simdi izleyecegim.

Tekrar cok tesekkur ederim buraya yazan herkese zaman ayirdiklarindan oturu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

@Shadow_Shooter

Sonuçta saydığım araçlar daha konforlu, daha geniş iç mekana sahip araçlar. Hani imkanınız varsa düşünebilirsiniz diye söyledim yoksa a6 da 5 serisi de çok güzel araçlar.

Edit: Şuan usa liste fiyatlarına baktım. En baz 5 serisi ile en baz 7 serisi arasında yaklaşık 25 bin dolar fark varmış. Sanırım en full 5 serisi de 70bin dolar civarına gelecek. İmkanınız varsa düşünülebilir fakat zorlanacaksanız bence aradaki farka çok da değmez

Berk bey, ekstra hacime ihtiyacim yok. Sonucta bekar birisiyim ve kendi arkadaslarim disinda aile vs gibi bir durumum yok. A6 fazlasiyla bana yetecektir diye dusunuyorum. Bunun bir de A4'u var yani :)

Benim diger dusuncem baz bir sinifi alip ekstra paketleriyle dosemek. Bir yerden sonra ust model hacim disinda fazla bir sey veremiyor anladigim kadariyla. Bu durumda 10-15bin dolar ekstra ozelliklere veririm daha mantikli geliyor. Ne dusunuyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: atoprak

quote:

quote:

S4 veya S5 e niye bakmıyorsunuz ?
    A6 ile arasında çok fazla fiyat farkları yok... ve agyet ciddi ve güclü arabalar..

Gorunusleri cok spor duruyor. Biraz agirligi olan bir araba olsun isterim.

• quote:

Arkadaslar peki bu surucu destek ozellikleri sizce ne kadar islevsel ve gerekli?

Mesela yayayi yolda tespit etme ve haber verme ozelligi? Yasadigim yer kislari 4-5 derecenin altina inmiyor. Sizce koltuk ve direksiyon isitmasi gerekli mi? Standart isitma sistemi herhangi normal klastaki bir aractan zaten biraz daha iyi degil midir? Buna masraf yapmaya deger mi?

Beni en cok etkileyen Bang & Olufsen 15 hoparlorlu ses sistemi. Ancak fiyati 6 bin dolar daha artiriyor ve sadece prestij pakette bulunuyor. Bu da toplamda eksta 15 bin dolar sadece ses sistemi icin demek. Canim sikildi. Sizce ekstradan ses sistemi yukletmek sonradan aracin orijinalligini bozar mi?

ses sistemi konusundan audi gerçekten harika bmw bakmadım ama gerçekden audi de ekstra bi ses sistemi istemezsin

• Peki spor suspansiyon ile normal suspansiyon farki nedir? Bir de yukarida bir arkadas jant buyudukce konfor duser demisti. Nedenini aciklayabilecek var mi acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

@Shadow_Shooter

Berk bey, ekstra hacime ihtiyacim yok. Sonucta bekar birisiyim ve kendi arkadaslarim disinda aile vs gibi bir durumum yok. A6 fazlasiyla bana yetecektir diye dusunuyorum. Bunun bir de A4'u var yani :)

Benim diger dusuncem baz bir sinifi alip ekstra paketleriyle dosemek. Bir yerden sonra ust model hacim disinda fazla bir sey veremiyor anladigim kadariyla. Bu durumda 10-15bin dolar ekstra ozelliklere veririm daha mantikli geliyor. Ne dusunuyorsunuz?

Madem aile değilsiniz o zaman gerek yok dediğiniz gibi o kadar büyük araçlara

Dediğim gibi en iyisi bir kaç saatinizi ayırıp araçları test edin, içinize sineni alın. Çünkü iki araçta birbirine çok yakın, sadece kişisel zevkler aradaki farklılıkları belirleyebilir diye düşünüyorum

• 5.50i fiyatları ne alemde ya da CLS550. Ah be Amerika'da olmak vardı...
  • quote:

Peki spor suspansiyon ile normal suspansiyon farki nedir? Bir de yukarida bir arkadas jant buyudukce konfor duser demisti. Nedenini aciklayabilecek var mi acaba?

225/60 R 16 lastiklerle birlikte 7,5 J x 16 ebadında 7 kol tasarımlı alüminyum döküm jantlar bu audi A6 daki uygundur konfora hiç bir etkisi olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 26 Nisan 2012; 22:45:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.