Şimdi Ara

Audi A6 3.0 mi yoksa BMW 5.35i mi? (2013 kasa)-GUNCELLENDI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
12.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • A6 sın önü ve içi daha iyi bmw ye göre bence zaten teknolojik-mekanik olarak birbirlerine aşırı uzak olmayan araçlar oldugundan benim gözümde böyle araçlarda tasarım ön plana çıkar
  • 360 derece etrafi gosteren kamera yani top view camera cok islevsel. Youtube da videolari var .Bence mutlaka alinmasi gereken donanimlardan biri
  • hocam biraz geç kalmış olsam da size şunu öneririm;

http://www.mbusa.com/mercedes/vehicles/model/class-CLS/model-CLS550C

eğer dış görünüşü önemsiyorsanız gerçekten çok tatlı bir araba. ayrıca 402 beygir 4.6 V8 motora sahip. güzel özellikleri var arabanın. fiyatı da 71,300 dolar.

Audi A6 3.0 mi yoksa BMW 5.35i mi? (2013 kasa)-GUNCELLENDI

• Eğer aldıysanız bir kaç fotoğraf ekler misiniz ? Gözümüz gönlümüz açılsın
  • Heyt be, fiyatlara bak.
  • 5.35i A6 3.0 FSİ'de TDİ'de ortadan ikiye böler.. M paket X-drive Karbon Siyahı Kırmızı Döşeme 19jantları Tv-Nav ile yollarda fatality yapabilirsiniz..hatta 2 tak tak bi aduket ile 3lü combolarda..
  • Galiba konuyu hortlattım ama şu anda hiçbir bayide sıfır 535i yok gelmiyor trye neden gelmiyor geldiği anda düşünmeden alıcaz bize geldi desinler kapısına dayanıcaz o durumu geldik trye gelir mi ?
  • Özel sipariş ile gelmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matematikcimm

Özel sipariş ile gelmiyor mu?

Geliyor ama çok masraf oluyor o zaman kendileri getirip koymuyorlar stoklarına anlamıyorum bmwnin benzinlisini nasıl getirmiyorlar satmıyor mu nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW'nin ana sitesine mail atmayı bir deneyin bence. Durumdan ve sıkıntılardan bahsedin. Belki yardımcı olabilirler.
  • hocam 5.20 al, bırak a6 yı falan
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.