Arkadaslar bugüne kadar hep şu söylendi çoğunlukla... Audi her zaman 3.çocuk olmustur. . evet.. belki bu 10 yıl öncesine kadar doğruydu.. bgun 80 model taş gibi mercedesler görebilirsiniz ama audi pek nadir. . ama ben audinin son 10 yıldakı ataklarının kayda değer oldugunu dusunuyorum benım gıbı dusunen varsa dusuncelerını bılgılerını paylasabılır mı ve mercedes-bmw-audi sıralamasını ve sıralamanın nedenlerı yazabılırmı :) .. bu konuyu acma sebebım yaşım daha 15 ve aşırı derecede bir otomobil merakım var. . :)
Mercedes herzaman farklidir, hani nevi sahsina munhasir derler ya, oyle birsey. Her yasa uygun prestijli bir araba.
BMW ise daha spor gelir hep gozume, atik, hizli, sanki daha genc yasa hitap ediyor. Ama su son donemler eski BMW leri kalitesiz ve zevksiz modifiye etmeleri ve caddelerde bilincsiz bilinciz sadece gosteris amacli kullanmalari iyice soguttu beni.
Audi ye gelirsek, bu sanki ikisinin karisimi birsey. Mercedes gibi prestij sahibi. Benim 1 numaram.
benımde audi 1 numaram :)) ama altlarından şahin,doğan eksik olmayan tiplerin yıldıza rütbe sorulmaz v.b gibi cümleler kullanmasına snır oluyorum :)
Her iki markayida kullandim suan 2011 audi a5 coupe sahibiyim bu 2. Audi aracim ve bu saatten sonra asla audi'den baska araca binemem diyorum tabii maddi durumum musait oldukca..
A4 B8 in bir sonraki makyaj/değişim zamanı ne zaman arkadaşlar? teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: corail
A4 B8 in bir sonraki makyaj/değişim zamanı ne zaman arkadaşlar? teşekkürler..
Bildiğime göre tam tarihi daha belli değil...Ama tahminim 2013 civarı olur...
mecedesin her zaman farklı bi yeri vardır henüz ona denk bi araba göremiyorum ama yaşın ufak daha bence audi uygundur senin için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme