Şimdi Ara

Audi Q5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2011 model audi q5 icin onerdiginiz veya onermediginiz opsiyonel eklentiler nelerdir.

ayrica ekraninda tv seyretmek mumkunmudur

• Sunroof'u mutlaka alın.
  • sunroof ıstemedım. hem pahalı . hemde sürüş esnasında ses çıkarıyormuş, birde pek açmam sunroof ,

ekranı tv oluyormu bilen varmı ?
  • selamlar, aldınızmı q5? audilerde internet sitesindeki fiyatlar tutmuyor, aldıysanız aracın motoru,şanzımanı ve donanımlarıyla birlikte fiyatını söyleyebilirmisiniz? teşekkürler.
  • @onnow78

Tv konusun da bir şey bulamadım ama sınıfın da pahalı bir araç olduğun dan so teknoloji multi medya özellikleri var ki Tv keyfini yaşayabileceğin bir araçtır muhtemelen.

@DonIVX

Audi Q5 Dizel Motor Seçenekleri
    2.0 TDI 170 hp 0-100 km 9.9 sn
    3.0 TDI 240 hp 0-100 km 6.5 sn
    Yakıt tüketimi ve emisyon değerleri:
    Yakıt tüketimi, ortalama: 6.8-7.5 l/100 km
    CO2 emisyonu, ortalama: 179-199 g/km

Yardımcı olmuştur umarım.
  • selam tv mümkün.

analog tv seçersen audi de en iyi analog yayını alırsın.(diğer araçlardakilkere kıyasla) ayrıca ist. birçok yerde çeker. yalnız digital yayın tamamen yürülüğe girince üzülebvilirsiniz.
  • selam tekrar,

audi de 2000 Euro verip analog tv izleyeceğinize, ender elektronikte cep tel. üzerinden TR de 3g olan her yerde çok net tv izleyebileceğiniz aparatı taktırmanızı tavsiye ederim. fiyatıda 700 euro civarında... isterseniz arkaya monitörde takarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    BMW
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnow78

arkadaslar 2011 model audi q5 icin onerdiginiz veya onermediginiz opsiyonel eklentiler nelerdir.

ayrica ekraninda tv seyretmek mumkunmudur

abim aldı aralık ayında on numara araba o paraya kıymadı sanruff için sen al derim bence olmazsa olmaz sanrufff ve 10 numara alet bence sınıf lideri
  • mayis basinda araba geldi, sehir icinde cok buyuk ve motoru cok guclu jip gereksiz bence, audi q5 2.000 motor , 170 bg , dizel motoruyla cok ideal , depoyu 260 a doldurduk 700 km gider yaziyor , verdigin paranin hakkini kalitesiyle aliyorsun, gerci bu araba almanyada 40.000 euro iken turkiyede 60.000 euro , almanya 10.000 euro vergi aliyor, bizde 30.000 euro vergi aliniyor, arabanin bos fiyati 60.000 euro , birkac eklenti yaptik 70.000 oldu , blutoot eklentisini ender elektronikte yapmayi dusunuyorum, daha sonrada belki 4.000 tl civarina tv, navigasyon ve geri giderken ekranda kamera goruntusu eklentisini yapabilirim, arkadasin onerdigi 3g ile tv de iyi bir oneri onuda dusunmek lazim, sunroof istemedik , pek kullanmiyorum hemde bana guvenli gelmiyor kaza aninda , parasi cok ama alip 15-20 sene bineceksin, omurluk araba, tabiki onumuzdeki secimde tekrar gelecek olan akp ve ardindanda bence gelecek olan krizle birlikte artan vergilerle , hayat pahaliligi artmazsa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.