Şimdi Ara

audi sorun nasıl giderilir? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
10.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mehmet bey almış olduğunuz araç zaten kampalyalıydı fakat bunu siz bilemezsiniz audi aracı üretirken türkiyede kulanım ve müşteri potansyeline göre araç ürettiği için o araç türkiye için kampanyalı araçtır bunu hiç bir bayi söylemez.
    aslında siz verdiğiniz paraya göre çok sayıyorsunuz fakat audiye göre sizin istemiş olduğunuz şeyleri yani standart dışı özel istekli arabayı yapsaydı çok yüksek fiyatlarda alırdınız başka ülkelerde bizim kulandığımız gibi değil araçlar daha donanımlı fakat fiyatları yüksek
    hizmet işine gelince ben yanılmam bu iş bu ülkede kanıtlanmış ( ucuzsa vardır bir illeti -pahalıysa vardır bi hikmeti )
  • Eğer sizin dediğiniz gibiyse o zaman Türkiyedeki tüm AUDİ'ler kampanyalı ve her audi alan kişi bu yüzden kötü bir araç almış oluyor. Çünkü bana hiç böyle bir şeyden bahsedilmedi ve ben Eröz audi'nin elindeki en donanımlı aracı aldım. Buna rağmen ucuzu aldıysam herkes böyle yapıyor demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Kesinlikle BMW den şaşma hiç bir zaman, BMW YILLARIN ARABASI audi gibi sonradan yetme değil.

arkadaş olayda aracı alan arkadaşın haklı olduğunu düşünelim hadi (ki bence de aracı teslim almadan incelemesi gerekirdi) bir bayinin yaptığı hata yüzünden audi'ye atmadığınız **k kalmamış bu kadar önyargıyla milleti de önyargı sahibi yapmayın arkadaşım her markanın artıları ve eksileri vardır bi olayla yılların markası sonradan yetme olmaz..

p.s:audi fanı değilim ve audi aracım da yok sadece düşüncelerimi paylaştım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcelik316

Eğer sizin dediğiniz gibiyse o zaman Türkiyedeki tüm AUDİ'ler kampanyalı ve her audi alan kişi bu yüzden kötü bir araç almış oluyor. Çünkü bana hiç böyle bir şeyden bahsedilmedi ve ben Eröz audi'nin elindeki en donanımlı aracı aldım. Buna rağmen ucuzu aldıysam herkes böyle yapıyor demektir.

lütfen siz konuyu saptırıyorsunuz ben araç için kötü kelimesi sarfetmedim o sizin yakıştırmanız
    mehmet bey üretimler arz talep üzerine kurulmuştur daha öncede belirtiğim gibi audi bu ülkede yapmış olduğu araştırmalara göre araç üretiyor
    örneğin herkes otomotik vites istiyor havalı olsun diye sanruflu istiyor deri koltuk istiyor kılima vesaire vesaire navigasyonu kimse kullanmıyor çünki bizim ülkede hala yerleşmedi o düzen dolayısı ile bizim ülkemizde kulanılacak ve vatandaşın alabileceği fiyata getirilerek tüm bayilerine satıyor siz bunlardan alıyorsunuz fakat farklı bir dizayında araç istediğiniz zaman en az 2 veya 3 ay sonraya gün veriyorlar sonra size gönderiyorlar bunu böyle düşünün ayrıca bu konu üzerinde yeterince zaten konuşuldu sanırım sizin aldığınız aracın sizin gözünüzde bir kimliği oluştu bunu böyle kabül etmek lazım
    ben sizi anlıyorum sizin istediğiniz başkaları bu hataya düşmesin diye mücadele ediyorsunuz fakat hiç sanmıyorum kimse sizin gibi hatalara düşeceğini

• Araç satışı yapan her satıcı araçı biran önce satmak prim almayı önce hesaplar bunun içinde her türlü yalanı sıralar sizde dünyaya kendini kabul ettirmiş markaya güvenerek satıcının her dediğine doğru gözü ile bakarsınız :Maalesef arkadaş böyle bir kandırmacaya düşmüş bende 2005 de audi A4 aldım satıcı ''abi beş sene kasa değişmez '' dedi 2 ay sonra yeni kasa geldi kafadan zarar .Direksiyon derisi 5 ayda boyası döküldü doğuş kullanım hatası dedi çıktı.lastikler 2002 yılına ait ama araba 2005 onada bize öyle geldi deyip çıktılar.Yani anlayacağız bu millete ne kakalarsak önemli değil mantığı ile devler daha devleşiyor kimse de ya siz yapıyorsunuz demiyor.Koydukları saçma sapan bijon şifresi elinizde kırılır kalır gider şifre kiti almak zorunda kalırsınız .
  • arkadaşım senin dediğin müzik tuşlarının vitesin önünde olması seçeneği tamamiyle audi mmi alırsan olacak bişeydir . sende şuanda ya audi concert vardır yada audi symphony audi mmi almadan o tuşlara kavuşamazsın ve fotoğrafların altındada yazar ülkeye göre farklılık gösterir yada opsiyoneldir diye . yine aynı şekilde anten içinde navi alman gerekli . audi.com.tr de hepsi açıkça belirtiliyor bunu almadan bu olmaz diye . konfigüratöre ( yada her nasıl yazılıyorsa ) girmen yeterliydii
  • sonunda konunun uzmanından açıklama geldi ama artık mehmet bey duruldu aracıyla barıştı artık kızmıyor
  • Ben hiç bi zaman kızmadım dostum, hep bişeyler anlatmak istedim. Herkes kendi penceresinden bakıyor, ben ise gerçek pencereden bakmaya çalışıyorum. Ben bu aracı alırken bayi beni profesyonel olarak dolandırdı. Bu duruma Doğuş oto sadece yapacak bişey yok diye geri döndü. Defalarca aramama soruşturmama rağmen bir gelişme olmadı.

Şimdi herkes kendine göre yorum yapıp kendi dediğini doğru kabul edebilir. Ama kesin olan birşey var adamlar olmayan özellikleri bize sattılar. Bu aracı biz sipariş etmedik, satıcı anlattı bizde tamam dedik ve araç gelince dediğinden farklı olduğunu gördük.
  • Doğuş'un yatıklarını forum sayfalarından sürekli okur olduk.Belki 100. baskı olacak ama güzelim BMW 3.20d dururken sadece 143 beygirlik bir Audi almanız hiç mantıklı olmamış.Kasa değiştirecek diye mi çekindiniz bilemiyorum artık.Yapacağınız en mantıklı şey az zararla satıp yerine 3.20d veya 2.el sıfıra yakın 5.20d almanız olacaktır.Yeni kasa takıntısı varsa Kızılayda bedavaya dağıtılan Mercedes Benz C180K Fascination beyaz açılır panoramik cam tavan da düşünebilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2011-model-borusan-cikisli-2400-km-fark-yaratin-sahibinden-55306814/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-5-serisi-bey-den-10000-km-de-2010-bmw-520-d-premiyum-full-fullpaket/detay/

• 2. el istemiyordum, uzun süre kullanmayı düşündüğüm için. 3.20d kasa değiştirecek diye vazgeçtim. Aslında öncelikli trcih 3.20d idi ama nasip işte...

Ama şu an itibari ile Doğuş otoyu saymazsak araçtan memnunum diyebilirim.
  • tebrik edredim sizi mehmet bey sizede bu yakışır zaten önemli oln sizin aracınızla mutlu olmanız gerisi formalite zaten bu ülkede formaliteler bozulsun diye koyulmuş onuda bu seferlik doğuş otomotiv bozmuş ne yapalım zaman içinde unutuluyor herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle iyi günler herkese hayırlı ramazanlar
  • Teşekkür ederim Dostum, hayırlı ramazanlar..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.