Şimdi Ara

audi superchips uygulaması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haftasonu a4 120 ps aracıma maslakda superchips uygulattım. Düşünen veya merak edenlerin sorularını yanıtlayabilirim.
    son hız 200 ken 245
    0-100 10.5 sn iken 7.0 sn ye geriledi.

• kac hp oldu
  • 7 sn mi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

kac hp oldu

hocam o motorlar farklı, o şekilde kinayeli cevap vermene gerek yok. downsizing yapılmış bir motor, 120 hp gücünü 4000 küsür devirde veriyor.

abt chip ile 1.8 T 120 hp motorlar 210 hp oluyor. superchips'de de benzer güçler alınıyor.
  • 200 civarı olduğunu düşünüyorum. 210 ps kağıt üzerinde söylenen. aslında chip tuning ile bu kadar güç çok zor ama bizim 120 ps lik makinalar aslında 160 lık 1.8 tfsi ların kısılmış hali. bu yüzden aşırı artış oluyor. aslında araba bambaşka bir araca dönüşüyor.
  • Maslakta nerde yaptırdınız? Nekadara mal oldu size ve Yakıtta değişmeler oldu mu ?

Çok soru sorduğumun farkındayım fakat ben de düşünüyorum uygulatmayı aracıma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZHERCO -- 21 Haziran 2010; 22:05:39 >
  • btg maslak da yaptırdım. 1250 tl taksit yapıyorlar. Aracınızda turbo varsa öneririm. atmosferik motorlarda güç artışı çok az oluyor. Ne araçlar geliyor porsche ferrari rangeroverlar şaşarsınız. Abi kardeş 2 kişiler gayet eğitimli ve bilgililer.
  • evet şuan sitesini inceliyorum, baya kapsamlı çalışıyorlar gerçekten. Teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZHERCO -- 21 Haziran 2010; 22:09:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Paşazade

Maslakta nerde yaptırdınız? Bu yaptırdığınız yer yalnızca A4lere mi yapıyor bu uygulamayı? Nekadara mal oldu size ? Yakıtta değişmeler oldu mu ?

Mersolar beyin yiyebilir belki ama Superchips Maslak Atatürk Oto Sanayi'nin içinde. Gidince sorup soruştur elbette çıkar bir gösteren. Yanlız 1.6 motorlara ayıp olur çip mip. Sonuçta ekonomi temelli bir hacim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

quote:

Orijinalden alıntı: St.Paşazade

Maslakta nerde yaptırdınız? Bu yaptırdığınız yer yalnızca A4lere mi yapıyor bu uygulamayı? Nekadara mal oldu size ? Yakıtta değişmeler oldu mu ?

Mersolar beyin yiyebilir belki ama Superchips Maslak Atatürk Oto Sanayi'nin içinde. Gidince sorup soruştur elbette çıkar bir gösteren. Yanlız 1.6 motorlara ayıp olur çip mip. Sonuçta ekonomi temelli bir hacim.

Yok benim için problem değil lakin ekonomi temelli bir hacim olmasına karşın yakıt tüketiminde bunu görmek zor Beyin yiyebilir derken ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım?

Gidip öğreneceğim asıl olay 156 beygirden ve torktan nekadar bir artış olabileceği, eğer tatmin etmeyecek şekilde bulursam uygulatmam. Ayrıca şu Sprint booster(gaz tepkimesi arttırıcı) olayına da bir türlü güvenemiyorum bu açıdan bunu uygulatmayabilirim. Teşekkür ederim yardımcı oldunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZHERCO -- 21 Haziran 2010; 22:14:00 >

• 2 arkadaş yaptırdık ondada megane 3 105 ps turbo dizel vardı. o ayrıca sprint booster taktırdı. oda ne derseniz gaz pedalına takılan pedalın hassasiyetini arttıran bir cihaz. Onun aracıda çok değişti. özellikle 1000-3000 devir arasında dizellerdeki o zayıflık kalmadı. benzin artışına gelince 600km yol yaptım ama basmadan duramadığım için sağlıklı bir şey söyleyemeyeceğim. Ama sanırım %10 bir artış oluyor. +90 beygir için bence çok değil.
  • sprint booster günde ortalama 20 araca takıyorlar. ben ordayken sizin aracın 185 ps liği geldi. C200 komp. o takdırdı mesela . Zaten 5 dakikada takılıyor. araç gaz komutlarına aşırı tepki veriyor. ben de denedim. 60 la giderken gaz verdiğinizde araç patinajda kalıyor.(ESP Kapalı) memnun olmayan yok diyebilirim. Ben almadım daha doğrusu alamadım çünkü aynı gün Maltepe ender elektronikte orijinal bluetooth taktırdım. Para bitti anlayacağın. 550 lira booster taksitli fiyatı. 0 range geldi ben ordayken mesela onun için booster daha çıkmamış. her aracın sistemi farklı. çocuk taktıramadı.
  • Motoru bu kadar guclendirmek güzel ancak hala ne kadar uzun ömürlü vede sorunsuz olabileceği konusunda kafamda sorular var.

Özellikle sanzıman ileride nasıl tepkiler verecek merak ediyorum. Sonuçta %80e yakın bir güç artısından bahsediliyor.
  • Yanlış anlama ama değerler sallamasyon gibi.Öyle bi tanecik çip takıp 2.0tfsı derecesini yakalamak hiçte inandırıcı değil
  • O motorun 200-210 beygirlere ulaşması normal ama aracının şanzımanı belki biraz sıkıntı yaşatabilir,tabii otomatikse.

Ayrıca "Superchips" diğer chip lerden farklı mı oluyor?Yani diğerlerinin adı chip bunun adı superchip...Yoksa sadece adı mı öyle??

Ama fiyatı uygunmuş..ABT bana 2.400 küsür lü bi fiyat vermişti,ama garantiliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertugen

sprint booster günde ortalama 20 araca takıyorlar. ben ordayken sizin aracın 185 ps liği geldi. C200 komp. o takdırdı mesela . Zaten 5 dakikada takılıyor. araç gaz komutlarına aşırı tepki veriyor. ben de denedim. 60 la giderken gaz verdiğinizde araç patinajda kalıyor.(ESP Kapalı) memnun olmayan yok diyebilirim. Ben almadım daha doğrusu alamadım çünkü aynı gün Maltepe ender elektronikte orijinal bluetooth taktırdım. Para bitti anlayacağın. 550 lira booster taksitli fiyatı. 0 range geldi ben ordayken mesela onun için booster daha çıkmamış. her aracın sistemi farklı. çocuk taktıramadı.

Anladım... Sitesinde galeri bölümünde var bahsettiğiniz C200k, eminim ciddi oranda fark ediyordur sonuçta bukadar beygir ve tork artışından sonra çok daha seri ve atak olur araç. Ben boostera güvenemediğim için superchips uygulatırım sanırım ama bukadar araç uygulatıyorsa booster ile birlikte tekrar bir düşüneceğim, belgeler üzerinde artışı görmem gerek öncelikle tabi...

• Bende de var ama bence cok abartılı artışlardan bahsetmişsiniz, benimki leon tsi 125 Hp

http://www.youtube.com/watch?v=ihJUQYh_ODI&feature=youtube_gdata_player
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertugen

sprint booster günde ortalama 20 araca takıyorlar. ben ordayken sizin aracın 185 ps liği geldi. C200 komp. o takdırdı mesela . Zaten 5 dakikada takılıyor. araç gaz komutlarına aşırı tepki veriyor. ben de denedim. 60 la giderken gaz verdiğinizde araç patinajda kalıyor.(ESP Kapalı) memnun olmayan yok diyebilirim. Ben almadım daha doğrusu alamadım çünkü aynı gün Maltepe ender elektronikte orijinal bluetooth taktırdım. Para bitti anlayacağın. 550 lira booster taksitli fiyatı. 0 range geldi ben ordayken mesela onun için booster daha çıkmamış. her aracın sistemi farklı. çocuk taktıramadı.

sprint booster her araç için mi 550 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: drozgur

Bende de var ama bence cok abartılı artışlardan bahsetmişsiniz, benimki leon tsi 125 Hp

http://www.youtube.com/watch?v=ihJUQYh_ODI&feature=youtube_gdata_player

video daki araç sizin mi? göstergelerin kenarlarında krom çerçeve orginal mi?
  • Araç benim,
    nikelajları alırken ben taktırmıştım. arabaya 1 ayce superchips yaptırdım. Video superchipli hali
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.