Şimdi Ara

Audigy 2 ZS 24bit'e nerden geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi nerden 24 bit'e getireceğiz? 96 khz var thx console'da max seçenek. bilen varsa yardımcı olabilir mi? teşekkürler şimdiden :)

• denetim masasında biyer olacaktı denetim masasına bir bak derim
  • yok üstad. bulamadım denetim masasında. eyv yine de :)
  • dostum pm msj attım bi bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: halilibrahim1907

dostum pm msj attım bi bak

Arkadaşın sorusuna cevap için PM attıysan,keşke buraya yazsaydın da herkes faydalanabilseydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt DoUrden

quote:

Orjinalden alıntı: halilibrahim1907

dostum pm msj attım bi bak

Arkadaşın sorusuna cevap için PM attıysan,keşke buraya yazsaydın da herkes faydalanabilseydi.

yok dostum msn attım başka konu için öyle bencillik yaparmıyım

• arkadaşım live 7.1 de denetim masasında device settings diye alakasız gibi görünen bir ikon var. belki senin kartta da orada olabilir bu ayar.
  • arkadaslar yok mu bunu bilen yawww ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: suganzm

arkadaslar yok mu bunu bilen yawww ??

Bende 96khz seçildiğinde 96--24 diye bir ibare çıkıyor yani bunu kendiliğinden yapıyor sanırım 96'yı seçince.En azından ekranda öyle yazıyor...
  • 96khzyi thx konsolundan mı seçiyorsun?
  • Soru bana ise eğer sizde nasıl bilmiyorum ama bende Notebook audigy zs ses kartı var ve creative audio console bölümünde SPDIF I/O diye bir böl
    m var ordan digital out put sample rate settings'ten 96'yı seçince (tabi optik bağlantıda oluyor bu) ses bir saniye kadar kesilip geri geliyor ve z-5500 kontrol panelince 96--24 yazıyor...
  • hmm anladım... analog konusunda durum nasıl peki?
  • Orası biraz ilginç analog bağlantıyı seçince yani ekranda 6 Channel Direct yazdığı zaman ise her zaman gene aynı yerde 96--24 yazısı çıkıyor.Pek kurcalayamadım ama o seçeneği kaldıramadım zaten..
  • kullandığınız karttaki performance olayı nedir? başlat > creative> altındaki...
    saßry screenshot gönderdi de bakmam için... bahsi geçen kartı kullanmadığımdan pek yorum yapamadım...
  • Performans derken denetim masasından ses bölümüne ordan >ses ayarı>gelişmiş>performans bölümünü kast ediyorsanız orda hepsi son değerde olan donanm ivmesi ve örnek değer dönüşüm niteliği diye iki çubuk var ama orası ile hiç oynamadım.Yokda bende başlat>creative altında performans diye bir seçenek yok şu an için.Belki driver farkından kaynaklanabilir.En başta kutudan çıkan driverları kurduğumda bir sürü zımbırtı çıkmıştı ama sonra netten tek tek son driver'ı ve programları indirip kurunca hepsi çıkmadı neyse gereksiz bir detay oldu sanırım
  • ben ilk cd den kuruyorum yazılımı sonra update paketini üzerine kuruyorum o yüzden sorun olmuyo...
    bi detay da ben werim dedim
  • arkadaşlar sanırım resimdeki 24 bit ibaresi olunca 24 bit oluyor otomatik olarak. bilmiyorum ki ben de tam :)

bi de ikinci resimde ki olayı yapın bence. high performance'ı seçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saßry -- 17 Ocak 2007; 15:24:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.