Şimdi Ara

Audigy 2 zs yerine X-Fİ aldım.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence150 dolarlik ses karti almak cok lüx olur. tabi z5500 yoksa.
    Ama genede audigy 2 ZS iyidir. fiyati biraz ucuzlarsa x-fi alinmayacak kart degil. suan icin ertelemek en iyisi bence.
  • arkadaşlar müzik zevki kişiden kişiye göre değişir. senin kulağına hoş gelen ses bi başkasına gelmez. 24 bit crystalizer eq. ayarlrında bir değişme yapıyordur ( belki ) adamında hoşuna o gitmiştir siz neden aa bu benim çok hoşuma gitti diyen herkese kulak asıyonuzki? bırakn bilen birileri adam gibi test yapsın. böyle her iyi diyeni desteklersek birinin yanlışı herkesin yanlışı olmuş olur ve milletide yanlış yönlendirmiş oluruz.
  • her X-fi cı test etsin bakalım..

kaç kişi beğenicek ben de merak ediyorum. bide 24 bit cryst.. özelliğini tabi.. birkaç kişi dışında kimse adam gibi X-fi alınca yorumunu görüşünü yazmıyoki

umarım düzgün trest edenler olur da bizde ona gre davranırız.. tabi mesela 24 bit cryst.özelliği pek işe yaramıyo diyince de hemen inanmamak gerekir.. neyse zaman göstercek
  • Bende xfiyi çok büyütemlerden değilim ama 24 bit crystalizer özelliği çok fark ettiriyor bunu hissediyorsunuz.
  • quote:

tabi mesela 24 bit cryst.özelliği pek işe yaramıyo diyince de hemen inanmamak gerekir..

hemen 24 bit crystalizer özelliği uff super manyak bişey diyenlerede inanmamak gerekir.
  • Valla affan kardeşim yapsın şu testi ak koyun kara koyun ortaya çıksın. Onun görüşlerine güvenirim herzaman
  • volkan x-fi mı aldı,a a benim nie haberim yok,neyse hayırlı olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Valla affan kardeşim yapsın şu testi ak koyun kara koyun ortaya çıksın. Onun görüşlerine güvenirim herzaman
  • Baştan beri x-finin DVD film dışında pek işe yaramadığını söylüyorum.ZS den x-fiye geçmek ve 130 ytl fark vermek saçmalık.Yakında AFFAN kardeşimize X-fiyi yollayacagım ben audgy 2ye döneceğim bir süre ama inanın audigy 2 den müzik uygulamalarında daha yüksek performans alıyordum.onun içinde satmaya kıyamadım .Kartları yan yana koyuyorum bazen x-fi ;audigy 2 nin 2 katı neredeyse mutlaka büyük farkları olması gerekir diyorum üstündeki transsistörlere bakarak ama ben bulamadım belki AFFAN kardeşim bu farkları bulur
    quote:

Orjinalden alıntı: Affan83

quote:

Orjinalden alıntı: tibi

yakında affan güzel bir test yapıcak zaten

Ben en baştan biliyorsunuz ki @dardo ve @amac22 dostlarımızın dediği gibi,daha kart çıkmadan,bunun tamamen bir fiyaskodan ibaret olduğunu,gözde çok büyütüldüğünü,hiçbir donanımın normal MP3 kalitesini 24 BİT yapamayacağını,Audigy 2 ZS'den X-Fi'ye geçmenin adam gibi bir fark yaratmayacağını,olayın sadece süslü birkaç software den ibaret olduğunu,24 Bit muhabbetinin sesi software olarak tizleştirdiğini ve sizde netleşmiş müzik imajını yaratmaya çalışacağını ve çalıştığını ve o parayı haketmediğini söylemiştim dostlarım,bunu @tylor kardeşimiz de bilir,MSN'de onla da konuşmuştuk bu konuyu Halaa daha aynı düşünceyi savunuyorum ve görüyorum ki,alıp kullananlar beni yalancı çıkartmıyor ve haklı olduğumu görüyorum @amac22 kardeşimiz de aynı sözleri sarfetmişti,"Bazı konularda Audigy 2 daha güzeldi,valla onu aramıyor değilim"demişti
    Çünkü zaten Creative'nin sayfasında habire geri saymalar,kendince heyecan yaratmaya çalışmalar TAMAMEN BİR REKLAM PROPAGANDASIYDI VE BAŞARDILAR,ama gerçek yavaş yavaş ortaya çıkıyor
    @tibi dostum hayırlısıyla 3 hafta sonra eksiğiyle fazlasıyla tüm ayrıntılarıyla çok geniş bir inceleme yayınlayacağım burda Audigy2 ZS ve X-Fi arasındaki kıyaslamalar eminim birçok kişinin kafasındaki soru işaretlerini kaldıracak endişelenmeyin
    Hoşçakalın,Sevgiyle kalın...

• dvd de ne gibi farkları var peki,format olarak iki karttada aynı özellikler var?bu arada iki kart arasında 130ytl fark varmı yawbiri 90$ biri 130$,yani en fazla 60-70milyon fark var,130ytl nerden cıktı yaw
    quote:

Orjinalden alıntı: amac22

Baştan beri x-finin DVD film dışında pek işe yaramadığını söylüyorum.ZS den x-fiye geçmek ve 130 ytl fark vermek saçmalık.Yakında AFFAN kardeşimize X-fiyi yollayacagım ben audgy 2ye döneceğim bir süre ama inanın audigy 2 den müzik uygulamalarında daha yüksek performans alıyordum.onun içinde satmaya kıyamadım .Kartları yan yana koyuyorum bazen x-fi ;audigy 2 nin 2 katı neredeyse mutlaka büyük farkları olması gerekir diyorum üstündeki transsistörlere bakarak ama ben bulamadım belki AFFAN kardeşim bu farkları bulur
    quote:

quote:

Ben en baştan biliyorsunuz ki @dardo ve @amac22 dostlarımızın dediği gibi,daha kart çıkmadan,bunun tamamen bir fiyaskodan ibaret olduğunu,gözde çok büyütüldüğünü,hiçbir donanımın normal MP3 kalitesini 24 BİT yapamayacağını,Audigy 2 ZS'den X-Fi'ye geçmenin adam gibi bir fark yaratmayacağını,olayın sadece süslü birkaç software den ibaret olduğunu,24 Bit muhabbetinin sesi software olarak tizleştirdiğini ve sizde netleşmiş müzik imajını yaratmaya çalışacağını ve çalıştığını ve o parayı haketmediğini söylemiştim dostlarım,bunu @tylor kardeşimiz de bilir,MSN'de onla da konuşmuştuk bu konuyu Halaa daha aynı düşünceyi savunuyorum ve görüyorum ki,alıp kullananlar beni yalancı çıkartmıyor ve haklı olduğumu görüyorum @amac22 kardeşimiz de aynı sözleri sarfetmişti,"Bazı konularda Audigy 2 daha güzeldi,valla onu aramıyor değilim"demişti
    Çünkü zaten Creative'nin sayfasında habire geri saymalar,kendince heyecan yaratmaya çalışmalar TAMAMEN BİR REKLAM PROPAGANDASIYDI VE BAŞARDILAR,ama gerçek yavaş yavaş ortaya çıkıyor
    @tibi dostum hayırlısıyla 3 hafta sonra eksiğiyle fazlasıyla tüm ayrıntılarıyla çok geniş bir inceleme yayınlayacağım burda Audigy2 ZS ve X-Fi arasındaki kıyaslamalar eminim birçok kişinin kafasındaki soru işaretlerini kaldıracak endişelenmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 10 Ocak 2006 18:58:45 >

• ZSi 2.el satıp 0 x-fi almaktan bahsettim
    quote:

Orjinalden alıntı: tylor

dvd de ne gibi farkları var peki,format olarak iki karttada aynı özellikler var?bu arada iki kart arasında 130ytl fark varmı yawbiri 90$ biri 130$,yani en fazla 60-70milyon fark var,130ytl nerden cıktı yaw
    quote:

Baştan beri x-finin DVD film dışında pek işe yaramadığını söylüyorum.ZS den x-fiye geçmek ve 130 ytl fark vermek saçmalık.Yakında AFFAN kardeşimize X-fiyi yollayacagım ben audgy 2ye döneceğim bir süre ama inanın audigy 2 den müzik uygulamalarında daha yüksek performans alıyordum.onun içinde satmaya kıyamadım .Kartları yan yana koyuyorum bazen x-fi ;audigy 2 nin 2 katı neredeyse mutlaka büyük farkları olması gerekir diyorum üstündeki transsistörlere bakarak ama ben bulamadım belki AFFAN kardeşim bu farkları bulur
    quote:

quote:

• quote:

tylor
    dvd de ne gibi farkları var peki

audigy 2zs ile şuanda orjinal bir dvd izlerken sinema salonundaki koca ses sistemlerinden duyduğum sesin neredeyse aynısını ben odamda duyuyorum.( tabi mega da sağolsun). bunun daha ötesini inanın aklım almıyor yani tizlerde audigy2 zs den x-fi daha iyi bu tizlerin iyileşmesi daha nereye kadar sürücekki? zaten şuanda kalite tavan yapmış durumda. audio cd dinlerken odam resmen tam bir diskoya dönüyor dvd izlerken sinema salonuna. '' varsa eğer '' ki mutlak vardır ama ufacık bir fark için aradaki o fiyat farkına değmiyeceğini düşünüyorum. zaten arada öyle transistor sayısı oranı kadar fark olsaydı ( bazıları sanki durum buymuş gibi transistor sayısını söyleyip duruyor ) yani kalite farkı çok olsaydı bu durumu müzik kulağı pek iyi olmayan kullanıcılarda anlardı - ama gel görki bu böyle değil. x-fi iyi ama aradaki fiyat farkına değmez diyenler hergecen gün artıyor. bana kalırsa artık iş müzik kulağı çok sağlam olan müzikle uğraşanlar seviyesine çıktı. aradaki farkı anca onlar anlar.

• Bakalım bunun sonu nereye varacak
    Yane demek istediğim bir an önce dananın kuyruu kopsunda biz o/b kullanıcıları bi karara varsın
    Gözümüz burda :)
  • affan83 kardesim sende izmirdesin bende izmirdeyim yahu su x-fi yi vereyim yapalim su testleri herkes icin aciklayici olsun herkes rahatlasin.Teklifimde gayet ciddiyim kartin butun sorumlulugu bana ait cevabini bekliyorum
  • affanı ses kartına boğacaksınız ya :Pp
  • quote:

affanı ses kartına boğacaksınız ya :Pp

• bende almayı düşünüorum kısa zaman içinde... yaza kadar alırım umarım .... x530 ma gerekli :)
  • benimde merak ettiğim bir konu aslında, kimi çok fark var diyo kimisi ise audigy2zs'den xfi'ye geçmeye değmez diyor, ben uzunca bir süre zs kullanmayı düşünüyorum terformansından son derece mennunum ama yinede merakla bekliyorum kartlar arasında ki farkı anlatan detaylı bir incelemeyi.
  • quote:

kulak sese alışınca sanki ilk zaman daha yüksek ses almış gibi hissediyorsun çünkü ilk katla tanıştığın zaman ses çok iyi gelebiliyor insana sonra aşinalık gibi birşey, bu herkes için geçerli bu

bu arada 5200de de bana aynı şey oldu

ya çok iyi inglizcem ve zamanı m olsa yabancı sitelerdeki X-Fi incelemelerini hepimiz için çevirirdim ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: dardo

affan83 kardesim sende izmirdesin bende izmirdeyim yahu su x-fi yi vereyim yapalim su testleri herkes icin aciklayici olsun herkes rahatlasin.Teklifimde gayet ciddiyim kartin butun sorumlulugu bana ait cevabini bekliyorum

@dardo dostum selamlar,önerin için ve diğer tüm dostlarımın bu test konusundaki bana güvenleri için gerçekten çok teşekkür ederim,hayırlısıyla bu güveni elimden geldiğince boşa çıkarmamaya çalışacağım ve elimden geldiğince ayrıntılı bir test yapıp objektif bir şekilde değerlendireceğim Zaten eğer bariz bir fark varsa,ki asla zannetmiyorum ama,öyle olursa bende alırım x-Fi,ama benim baştan beri savunduğum gibiyse gerçekten,sağlam bir fark yoksa yani,o zaman hem size gerekli uyarıyı yaparım,yinede almak isteyen alır,hemde ben görevimi yerine getirmiş olurum
    @dardo dostum baştada söylediğim gibi teklifin için teşekkür ederim ama baştan beri @amac22 kardeşime söz vermiştim,umuyorum bir terslik olmazsa hayırlısıyla yapacağız şu testi onunda yardımıyla
    Ayrıca şunu eklemek istiyorum dostum,inan bana @MaGeSuKo kardeşim o gülme işaretlerini kötü manada yapmamış,yapmaz da zaten,öyle biri değildir o,buna kefilim Ki zaten @tibi dostumuzun yazısından alıntı yaparak gülmüş vs...Yanlış anlamamanı dilerim,çünkü gerçekten gerginlik yaratılacak bir konu yok ortada Lütfen boşu boşuna birbirimizi yıpratmayalım,paylaşımlarımıza,gayet güzel konuşmalarımıza devam edelim ve bu konu da kapansın bence,uzayacak bişey yok,ki zaten olan biten bişey yok ortada,bizler de birbirimizi yanlış anlarsak artık vay halimize Aynı şekilde paylaşıma devam etmek dileğiyle,hoşçakalın,saygıyla kalın...

• @amac22,
    @tibi
    ewet dediğin gibi dvd konusunda ne kadar farklı olabilirki,kod desteği yine aynı olduguna göre köklü bir değişim olması pekte mümkün değil.benimde merak ettiğim müzik performansı yada daha cok zsye göre farkı ve eax5...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.