Şimdi Ara

Audigy 2 zs yerine X-Fİ aldım.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • işte birazcıkda hızlıymış x-fi bilmem kaç tane transistor varmış. uygulamalar 0.1 milisanye hızlı çalışıyomuş hadi gidelim x-fi alalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tylor

@amac22,
    @tibi
    ewet dediğin gibi dvd konusunda ne kadar farklı olabilirki,kod desteği yine aynı olduguna göre köklü bir değişim olması pekte mümkün değil.benimde merak ettiğim müzik performansı yada daha cok zsye göre farkı ve eax5...

X-Fİ eax desteği konusunda soru işaretleri var.Creative sitesinde F.E.A.R full eax 4.0 destekli yazdığı halde X-Fİ ile oyunda eax desteği 2.0 ve değişmiyor. Audigy 2 zs ile eax 4.0 ses olan TROAD (Tomb Raider Angel Of Darkness) da eax desteği 3.0 görünüyor.
    X-Fİ için eax patch i gerekli galiba..
    Not: EAX desteği ile ilgili bu konuyu yarım yamalak
    İngilizce ile Creative forumuna da yazdım. Bakalım ne cevap yazacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue x -- 12 Ocak 2006 18:44:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: blue x

quote:

Orjinalden alıntı: tylor

@amac22,
    @tibi
    ewet dediğin gibi dvd konusunda ne kadar farklı olabilirki,kod desteği yine aynı olduguna göre köklü bir değişim olması pekte mümkün değil.benimde merak ettiğim müzik performansı yada daha cok zsye göre farkı ve eax5...

X-Fİ eax desteği konusunda soru işaretleri var.Creative sitesinde F.E.A.R full eax 4.0 destekli yazdığı halde X-Fİ ile oyunda eax desteği 2.0 ve değişmiyor. Audigy 2 zs ile eax 4.0 ses olan TROAD (Tomb Raider Angel Of Darkness) da eax desteği 3.0 görünüyor.
    X-Fİ için eax patch i gerekli galiba..

x-fi yi game moduna getirmeyi unutmuşsun herhelde arkadaşım.

• Hayır ..Game modunda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue x

Hayır ..Game modunda..

o zaman başka bir sorun var. bende aşağıdaki gibi

Audigy 2 zs yerine X-Fİ aldım..
  • Sistemin çok iyiymiş..
    F.E.A.R ekranında yalnız EAX 2.0 olarak görünüyor. Yani aynı durum değil mi?
  • arkadaşlar eax farkını görmek istiyorsanız şu programı indirip aradaki farklara bakabilirsiniz en baştaki olan,,, diğeri ise ses kartlarını test ettikleri meşhur RMAA x-fi kullananlar game modda test edecekler eax'ı

http://audio.rightmark.org/download.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starway -- 12 Ocak 2006 20:55:56 >
  • X-Fİ Eax problemi devam ediyor. Audio RightMark programında
    Eax 4.0 ve 5.0 desteği var görünüyor.Creative forumunda yanıt olarak yazılanı uyguladıktan sonra da Tomb Raider Angel of Darkness da Eax desteği yine Eax 3.0 .
    F.E.A.R de Eax 4.0 desteğinin Advanced HD olduğu yazılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue x -- 14 Ocak 2006 19:39:00 >
  • Dijital çıkışlı ses sistemi almak laızm önce bence Megaworks gelse bile alacağınız ses yine analog
  • audigy 2zs kullanıcısıyım.. ve kesinlikle elimdeki bu hazineyi bırakıp bide üstüne para verip x-fi almam.. ikisi arasında kullanım ve performans açısından ahım şahım bir fark yok.. ama fiyat olarak bariz bi fark var ??

kesinlikle aradaki o parayı vermeye değmez diyorum.. audigy 2zs kullanıcısı olarak çok memnunum ve herkese tavsiye ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Şimdi ben söyliyim, size megaworks kullansanız da kullanmasanız da bir gigaworks verilse, hem de uygun fiyata, mesela megaworks fiyatına.. şimdiden ağzınızın sularının aktığını görür gibiyim.
    Demek ki olay fiyat meselesi, yani setle alakalı değil.

yoo ben megaworksden vazgeçmem... z5500 de versen .. bi kullanırım beğenmezsem satarım .. gigaworksu de öyle.. 7+1 gereksiz hem de şuan..
  • audigy kullanmadim, farklarini veya geçişte ödenecek paraya değip değmeyeceğini söyliyemem fakat x-fi dan ben acayip memnunum, iyi ki almişim diyorum. fiyatı ama keşke biraz daha düşük olsa da demiyor değilim.
  • A duigy 2 zs kullanan birisi olarak X-fi yı denemeyi çok istiyorum.. eğer seste bariz bi fark hissetsem almak için kolları sıvicam ama güvenemiyorum .. megaworks + audigy2zs den daha ne kadar iyi olabilir diyo insan ister istemez...
  • x-fi, audigy 2 zs ye göre çok daha ileri teknoloji ürünü. eğer yüksek kalitede kulaklık kullanırsanız aradaki farkı rahatlıkla anlayabilirsiniz...
  • KULAKlık konusunda haklısın kulaklıkla dinlerken daha iyi olacağından eminim... zaten X-Fi ın kulaklık performansının ne kadar iyi olduğunu biliyorum.. ama asıl önemli olan benim için megaworkse bağlayınca nasıl bi perf. vereceği ?? bu arada Sennheiser HD 202 kulağı kaplayan kulaklık var bende (incelemeler bölümünde bulabilirsiniz incelemesini) .. X-fi alsam daha iyi iş görür ama PC başında kulaklık kullanmıyorum nerdeyse hiç... aslında Half life 1 i X-Fi a bağlı olarak kulaklıkla oynamak lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

KULAKlık konusunda haklısın kulaklıkla dinlerken daha iyi olacağından eminim... zaten X-Fi ın kulaklık performansının ne kadar iyi olduğunu biliyorum.. ama asıl önemli olan benim için megaworkse bağlayınca nasıl bi perf. vereceği ?? bu arada Sennheiser HD 202 kulağı kaplayan kulaklık var bende (incelemeler bölümünde bulabilirsiniz incelemesini) .. X-fi alsam daha iyi iş görür ama PC başında kulaklık kullanmıyorum nerdeyse hiç... aslında Half life 1 i X-Fi a bağlı olarak kulaklıkla oynamak lazım...

megaworks u x-fi ile coşacaktır.Bundan emin ol. Sanki yeni bir set almış gibi olacaksın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.