Bildirim
AUDİGY VALUE den 5.1 ses gelmiyor yardım ediniz lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eax dan CCMS i de aktif hale getir.
Keşke başka bi kart alsaydın. Value kullanıyorum ve hiç memnun değilim ben şahsen. Ama neyse hayırlı olsun. Çok tecrübeli bir kullanıcı falan değilsen fazla sorun olmaz senin için. -
quote:
Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online
Keşke başka bi kart alsaydın. Value kullanıyorum ve hiç memnun değilim ben şahsen. Ama neyse hayırlı olsun. Çok tecrübeli bir kullanıcı falan değilsen fazla sorun olmaz senin için.
tşk ederim sorunu hallettim. kart bence gayat başarılı. artık tatmin olabiliyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: KangarooKid
quote:
Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online
Keşke başka bi kart alsaydın. Value kullanıyorum ve hiç memnun değilim ben şahsen. Ama neyse hayırlı olsun. Çok tecrübeli bir kullanıcı falan değilsen fazla sorun olmaz senin için.
tşk ederim sorunu hallettim. kart bence gayat başarılı. artık tatmin olabiliyorum
sen bilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X