Şimdi Ara

AUDIOTRAK PRODIGY 7.1e X-Fi Audio 7.1 PCIe Ses Kartı [120 TL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba,

Bugüne kadar kendi sistemimde kullandığım AUDIOTRAK PRODIGY 7.1e X-Fi Audio 7.1 PCIe ses kartını satıyorum.

Kart yurtdışı üründür ve Türkiye'de geçerli bir garantisi yok; sorunsuz çalışıyor. Üst seviye DAC'i, değiştirilebilir OPAMP'i ve kaliteli PCB bileşenleri sayesinde (kapasitör vs.) son derece kaliteli bir ses çıkışına sahip; üzerindeki kulaklık anfisiyle 250 ohm'a kadar kulaklıkları sürebiliyor (Ben Beyerdynamic DT990 PRO 250 ohm ile kullanıyordum). Kart PCIe x1 yapıdadır. Kutusu ve tüm kutu içeriği bulunmakta. Windows XP, Vista, Windows 7 32-64 bit işletim sistemleri için sürücüleri mevcut.

Detaylı bilgi için >>> Üretici Web Sitesi

Kartla ilgili noksan sayabileceğim tek nokta şu: PCB'nin aşağıdaki resimde kırmızı kutucukla işaretlediğim bölümünü, anakartımdaki bir kapasitörün montaja engel olması yüzünden kesmiştim. Bu PCB parçasının ses kartının çalışmasıyla hiçbir ilgisi yok; tamamen fazlalık konumunda bir parça. Sırf bu yüzden fiyatını çok uygun tutuyorum.

Ses kartı Türkiye'de satılmıyor. Yurtdışındaki satış fiyatı, Türkiye'ye gönderim ücreti dahil 200 TL. Benim kart için istediğim ücret ise 120 TL

Önceliğim Eskişehir'de elden, alıcı arkadaşın kartı görerek ve deneyerek alacağı şekilde alışveriş. Şehirdışına önce ödeme, sonra alıcı ödemeli kargo ile gönderim yapabilirim. Sadece Yurtiçi Kargo ile gönderim yapabiliyorum. Şehirdışına gönderimlerde, elektronik ürün olduğu için arıza durumlarında veya gönderinin kaybolması / taşıma esnasında hasar görmesi durumunda kesinlikle mesuliyet kabul etmiyorum. Bunları göz önünde bulundurarak mesaj atınız. Pazarlık veya takas içerikli mesajlar yanıtsız kalacaktır.

AUDIOTRAK PRODIGY 7.1e X-Fi Audio 7.1 PCIe Ses Kartı [120 TL]

Saygılar

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyau -- 13 Kasım 2012; 20:11:49 >

• Audio trak prodigy cube usb kullanıyorum laptopta müzik dinlemek için masaüstü müzik dinlemek isteyenler çok uygun bir ses kartı olacaktır fiyatıda gayet uygun hayırlı satışlar dilerim.
  • o kestiğiniz parça gerçekten hiçbir etki yapmıyor mu? kesilmeseymiş iyimiş.. bilmeyenler için (benim gibi) biraz tereddütte bırakıyor açıkçası...
  • Merhaba,

O PCB parçasının hiçbir işlevi yok; daha başka kartlarda da PCIe ayaklarının sol tarafında benzer parçalar görebilirsiniz; üzerinde veriyolu vs. yoktur; PCIe yuvasına girmeyen ve boşta kalan bir uzantı.

Kartın çalışmasında hiçbir sorun yok; zaten 3-4 gün öncesine kadar kendi oyun sistemimde kullanılıyordu. Tereddütü olan arkadaşları evime misafir ederim, kartın çalıştığını görüp o şekilde alışveriş yaparız.

Saygılar
  • pm.
  • pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.