Şimdi Ara

AULA F75 RGB Mekanik Oyun Klavyesi vergi dahil 945TL TEMU (Ürün satıştan kaldırılmıştır) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
13
Favori
23.409
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• efyavas kullanıcısına yanıt
    Söz konusu indirim çıkıyor ancak seçebileceğiöiz ürünler arasında gözükmüyor.

Ürün aramada yok maalesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • seasqua S kullanıcısına yanıt
    Klavyeyi normal fiyatı ile sepete eklediğiniz zaman filan görünmesi lazım.

İndirim verse de sepette minimum tutar var o kısmı nasıl hallediyorsunuz hocam? Farklı ürünler de mi satın aldınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    Bilgisayardan vergi dahil 670in altına düşünce uyarı veriyordu. 670lik sepet yaptım ben. Telefondan vergisiz 670 istiyordu sepeti.

Telefondan da bilgisayardan da 670 lira vergi hariç istemiyor mu hocam? Vergi ekstra zaten onu saymadan minumum sepet tutarı herkeste geçerli o zaman

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    Şimdi şöyle iki farklı ürün ekleyeceksiniz (klavye ile beraber 3 ürün) sepete. Bir tanesi klavye ile beraber sepeti vergisi ile 670in üstüne çıkarsın diğeri de sepeti vergisiz toplam 670in üstüne çıkarsın. Bilgisayardan ödeme adımına gelince bu ikinci ürünü sildiginiz zaman vergiler dahil 670in üstünde olduğu için uyarı vermiyor.

Umarım anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efyavas -- 8 Kasım 2024; 10:46:21 >
    Sepetten çıkarırken 670 altına düştüğü için gönderilmeybilir diye uyarı verdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forever eagle kullanıcısına yanıt
    F99 ama tr ye yok, ülke değiştirince çıkıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Sadece klavye alma şansınız yok bildiğim kadarıyla. Bilgisayardan ödeme adımında ürünleri silerken sepetinizde vergiler dahil 670 lirayı geçecek şekilde ürün bulunması lazım.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• Zorladım arkadaşlar temsilciyi uğraştım baya ama yüzde 20 ind kuponu verdi 800 tl ye geliyor. Sepet min tutar diyor pc den deneyeceğim bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Konuda görüp dün sipariş vermiştim, verdiğime vereceğime pişman oldum. Çok güzel indirim yakalamışsınız, tebrik eder, paylaştığınız için teşekkür ederim. Hem telefon uygulamasından hem web sitesinden kontrol ettim promosyon kodu görünmüyor hiç bir yerde. Hesap yeni olduğu için mi acaba? Nasıl denk getirebiliriz bu kupon arkadaşı sizce?

• m.secim kullanıcısına yanıt

Zor oluyor, mesajlar kısmında promosyon var ürünleri listeliyor, orada denk gelmen lazım bende denk gelmedi. Müşteri temsilcisine yalvardım 20 kupon verdi 800 e bugün sipariş geçtim bnde

• çikkarito09 Ç kullanıcısına yanıt

670 lira minimum hocam 1200 lira maksimum değer

• Heves ettim ama yukarıda 300 liraya kapan forumdaşı görünce hevesim kaçtı. Kredi bakiyesi, bir ürün bedava falan boş iş. Aynen öyle indirim kartı çıkmadıkça almam.

• heves edip vazgeçmeyin, 300 e alsanız da 670 sipariş vermeniz lazım, alacak güzel bişey bulamazsanız da temu çöplerine para verip yine aynı fiyata almış olacaksınız (tabi şu sepette ürün eksiltme taktiği çalışmazsa)

paket havalanından kalktı gibi gözüküyor benim, bide fast shipping vs yazıyor 4 iş gününde teslim diye, bakalım haftaya gelecek mi harbiden

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

Satıştan kalkarsa ne yapacaksınız bu klavye bu fiyata bedava ihtiyacınız yoksa ayrı mesele ama varsa alın

• Noktalama işaretleri kullanılmıyor demiş biri. Öyle mi gerçekten?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.