Şimdi Ara

AULA F75 RGB Mekanik Oyun Klavyesi vergi dahil 945TL TEMU (Ürün satıştan kaldırılmıştır) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
14
Favori
23.115
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen hafta özel teklif vb bişey gelmişti uygulamadan, sipariş verdim minimum sepet tutarını tamamlamak için 500 tl bir ürün daha ekledim toplam herşey dahil 1300 e geldi klavye de 500-600e falan gelmişti, uygulamadan arada bir giriş yapın özel teklifler sunuyorlar.

• *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey var mı? Ben de merak ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 65 tl gecikme kredisi vardı. 110 tl ‘ de müşteri hizmetleri verdi. 746 tl gelmiş oldu. Heyecanla bekliyorum. Mavi olanı aldım.

• Sipariş verdikte sormayı unuttum, bu klavyenin yön tuşları basınca duyarlı değil mi? Gta 5'te mesela bastıkça koşma hızım artacak? Doğrulayabilirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda ChatGPT olduğunu unutmuşum. Cevabı şu; Aula F75 klavyesinin yön tuşları basım şiddetine duyarlı değildir. Çoğu standart mekanik veya membran klavyede olduğu gibi, tuşlar yalnızca basılıp basılmadığını algılar; yani "analog" olarak değil, "dijital" olarak çalışırlar. Basım şiddetine duyarlılık (analog tuşlar) genellikle özel oyun kontrolcüleri ve bazı üst düzey klavyelerde bulunur, ancak Aula F75 bu tür bir özellik sunmamaktadır.

Ben tüm mekanik yazan klavyeleri basınç algılamalı sanıyordum, en azından yön tuşları. Neyse ya, şuankinden daha küçük bir klavye arıyordum. Bi isteğimi karşılıyor en kötü. Artı kablosuz kullanım.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

hiç bir klavye basım şiddetine duyarlı değildir hocam, oyun kollarında var sadece o özellik. xbox playstation kollarında falan

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt

Valla öyle bir şey ilk defa duydum wow dedim varsa ama sanmıyorum yoktur öyle bir şey dediğin gibi

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt

Öyle klavyeler varmış hocam, lakin 20-30 dolara almak imkansızmış. Oyun koluda satın aldım bu yüzden.

• Klavye elime ulaştı, beklentimin çok çok üstünde çıktı. Bu fiyata bedava hakkaten.

• Sintai kullanıcısına yanıt
    Hocam kargo aşamalarını paylaşman mümkün mü? Bendeki gümrük işlemleri için aracı firmaya verildi gibi bişey yazıyor. Kaç günde çıktı bu durumdan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sintai kullanıcısına yanıt
    Hangi rengi aldınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Siyah aldım ama beyazı da yolda:)

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Araya hafta sonu girmezse eline geçmesi üç gün sürer en fazla. İstanbul dışı ise değişebilir tabi…

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

pro gaming klavyelerinde var bahsettiğiniz analog switchler. ilk ve en bilindik örnekleri wooting klavyeler. pahalı oldukları için genelde pro oyuncular ve takımlar alıyor, en ucuz modeli 190 euro. bu popülariteyi gören razer ve logitech gibi daha büyük markalar da çıkartacaktı sanırım takip etmedim.

konuya gelecek olursak ilk temu alışverişim oldu. sepete ekledim, özel indirim sekmesine tıklayınca klavye de çıktı ekledim vergisiz fiyatı 295 liraya düştü. tamamlamak için iki zıvır daha ekledim ve üç ürün vergi dahil 772 liraya gelince aklımda mekanik klavye bile yokken almış bulundum. mevcutta 5 senedir logitech g213 kullanıyorum aslında. klavyenin mekanik olması vs pek etkilemiyor beni ama denemeye değer gördüm. f99 olan tam boyut klavyesi olsaymış daha iyi olurdu tabi.

AULA F75 RGB Mekanik Oyun Klavyesi vergi dahil 945TL TEMU (Ürün satıştan kaldırılmıştır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 12 Kasım 2024; 12:14:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: end0plazmikretikulum

pro gaming klavyelerinde var bahsettiğiniz analog switchler. ilk ve en bilindik örnekleri wooting klavyeler. pahalı oldukları için genelde pro oyuncular ve takımlar alıyor, en ucuz modeli 190 euro. bu popülariteyi gören razer ve logitech gibi daha büyük markalar da çıkartacaktı sanırım takip etmedim.

konuya gelecek olursak ilk temu alışverişim oldu. sepete ekledim, özel indirim sekmesine tıklayınca klavye de çıktı ekledim vergisiz fiyatı 295 liraya düştü. tamamlamak için iki zıvır daha ekledim ve üç ürün vergi dahil 772 liraya gelince aklımda mekanik klavye bile yokken almış bulundum. mevcutta 5 senedir logitech g213 kullanıyorum aslında. klavyenin mekanik olması vs pek etkilemiyor beni ama denemeye değer gördüm. f99 olan tam boyut klavyesi olsaymış daha iyi olurdu tabi.

Özel indirim sekmesi nerede hocam?

profilim kısmında promosyonlar sekmesinde

• Numpadli olanı var mı acaba?

• Bana da özel indirim ile 400tl ye geliyor klavye. Ama 670tl ye tamamlamam gerektiğini söylüyor acaba ürünü alıp diğerlerini iptal edersem tek klavyeyi gönderiyorlar mı?

• LacWer kullanıcısına yanıt
    270 TL lik ürün ekleyin ödeme sonunda o ürünleri çıkarin finalde klavye kalsın sonra ödeme yapın.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.