Şimdi Ara

AULA F75 RGB Mekanik Oyun Klavyesi vergi dahil 945TL (Temu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Altyazar , xdedex Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
5
Favori
11.622
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    AJ404583
    Arama kısmına bunu yazın.
  • CallOfTheWild kullanıcısına yanıt
    Stok var 10 bin tane satmış maşallah, benim klavye geldi taş gibi toruna bile bırakırım bir tek yazılımı kötü
  • efyavas kullanıcısına yanıt
    Ajazz'ij aj159pro iyi ama temuda stoğu yok ki
  • zygomatiq kullanıcısına yanıt
    Varken almadım
  • efyavas kullanıcısına yanıt
    Sarı sitede mevcut ben bi ara bakmistim 1.3k pazarlıkta atilabilinir. O fiyat bandında daha iyi bir kablosuz mouse seçeneği bulamazsın, sunduğu özellikler kağıt üstünde baya iyi fakat şuanda 8k hzde stabil çalışmadigi yönünde yorumlar var sadece bence 2k hayli hayli yeter zaten. İhtiyaç halinde değerlendirilebilinir. Bende razer deathadder v2 kablolu vardı sensörü iyi ve yeterli olduğu için ben de pas geçip almamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zygomatiq -- 16 Kasım 2024; 0:42:19 >
  • bende 575 den aldım kişiyer ozel extra indirim bekledim kaç gündür ama gelmedi 1000 tl üstü sepette 700 tl iade çıkınca aldım umarım memnun kalırız ihtiyaç da yoktu elimdeki bozulursa diye yedek olsun diye aldım

AULA F75 RGB Mekanik Oyun Klavyesi vergi dahil 945TL (Temu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaday -- 16 Kasım 2024; 13:10:21 >
  • Türkçe olarak kullanırken, @ işaretini nasıl yapabiliriz? Alt gr tuşu olmadığı için yapmadım. Öneriniz ne olur?

• celalcaner2 kullanıcısına yanıt
    Ctrl+Alt+Q
  • ben de sipariş geçeceğim güzel bir kalvye böyle zor bulunur numerik olsa iyiydi ama telefon ve hesap makinesi harici kullanırız masada az yer kaplasın. bu arada elidme corsair harpoon rgb pro var 500tl den bırakacağım açılmamış sıfır faturalı almak isteyenlere biz memnunuz çok kullandığımız güzel bir mouse

• Başakşehire inen paket ne alakaysa İzmir Bornova görünmeye başladı, aras takip sitesinde de bişey çıkmıyor, durduk yere heyecan yaptıracaklar paket İstanbul yerine İzmire gidiyor diye
  • Arkadaşlar bu klavye gibi f/p oranı yüksek temudan alabileceğim kablosuz mouse var mı?
  • Mouse ve klavye ayrı ayrı sipariş geçtim bakalım.

• Bu indirim kodları bir bana gelmiyor herhalde AULA F75 RGB Mekanik Oyun Klavyesi vergi dahil 945TL (Temu) 

• siyahı bugün geldi. Cok beğendim beyazını da sipariş verdim az önce

• medusa96 kullanıcısına yanıt

Bende beyazını aldım. Siyahını sipariş vereyim dedim. Siyahın stok bitmiş. Zamanında ikisi de bitmişti. Tekrar geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 18 Kasım 2024; 18:28:33 >
  • bbaday kullanıcısına yanıt

iade temu cüzdana mı yatıyor hocam?

• şu an sınır 30euro değil mi sepeti 671tl yaptım euro vurunca 1095 ediyor ama ödemede 1050yi geçemez diye uyarı veriyor vergi vs diye sorun çıkar mı .?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 18 Kasım 2024; 18:53:1 >
  • crashris kullanıcısına yanıt

sıkıntı olmaz zaten sınırı geçtiğiniz zaman ödeme kısmına geçemiyorsunuz, ayrıca gümrükte sınır vergi dahil edilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 18 Kasım 2024; 19:9:0 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.