Şimdi Ara

AULA F75 RGB Mekanik Oyun Klavyesi vergi dahil 945TL TEMU (Ürün satıştan kaldırılmıştır) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
14
Favori
23.182
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet hocam mantıklı dediğiniz ben 30euryu geçince zaten gönderim olmayacak zaten eşşek yükü verig veriyorz niye heyecan yaptıysam :D:D

• medya tuşları var mı ya da FN ile mümkün mü ses açma kapama müzik ile sarma ekran görüntüsü vs olsa yeter

• Geldi bizim meşhur klavye.

AULA F75 RGB Mekanik Oyun Klavyesi vergi dahil 945TL TEMU (Ürün satıştan kaldırılmıştır)

İlk defa mekanik klavye deneyimledim. Malzemesi çok kaliteli hoş, premium hissettirdi. Bi de ne kadar ağırmış yav. Tuş hissiyatı çok değişik geldi, tok kapı sesi gibi. Az alan kaplıyor olması benim için avantaj. Işıkları güzelmiş. Keşke tuş altı tamamen saydam olsaymış. Telefonla kullandım biraz. Anında bağlandı. Bluetooth versiyonunun uyumlu olması bayağı iyiymiş demek(BT3 klavye zar zor bağlanıyordu, algılamıyordu basımları). Direkt türkçeye ayarladı telefon. Türkçe karakterleri o noktalama işaretlerinden yazdı. Sol üstteki durum göstergesi olması çok iyi. Sadece bastığım tuşun çok kısık beyaz yanmasını istiyorum. Bilgisayarda ayar varsa deneyecem akşam. Tekrar yazarım.

AULA F75 RGB Mekanik Oyun Klavyesi vergi dahil 945TL TEMU (Ürün satıştan kaldırılmıştır)

Hayırlısıyla kullanırız inşallah. Fiyat olarak 350-400 lira civarına geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

Geliyo bnmde bugün dağıtımdaymış, çok güzel duruyor ses açma kapama tuşu çok güzel valla dj gibi dkfkckco bedava bu fiyata piranha alırdın hdjddi

hocam medya tuşu ya da kısayolu var mı müzik için ses için vs.

• crashris kullanıcısına yanıt

Bende merak ediyorum. Bilgisayarı açınca deniyecem. İnşallah vardır.

• Merhabalar. Kargo ulaştı kurdum gayet güzel bir klavye parasını sonna kadar hak ediyor.

Türkçe tuş için fikri olan varmı değişim için .

Sağ üstte dönebilen bir tuş var. Defaultta üstüne bastığında ışık modunu, kısıp açtıpında ışık parlaklığını ayarlıyorsun. Üzerine 3-5 saniye basılı tutarsan mod değiştirerek ses açma kısma tuşuna dönüyor. Tuşa bir kere basınca da sessize alabiliyorsun

Merhaba, o fiyata nasıl mal ettiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EmuRu kullanıcısına yanıt

teşekkürler başka bi yerde yok yani keşke fn iile fonsksiyonları olsaydı

Aslında olabilir çok fazla kombinasyonu var fn + bir tuş ile de yapılabiliyordur. Detaylı bakmam lazım ya da bilen biri yazarsa ben de öğrenirim.

Uygulamadan ayarlanabiliyor.

• Klavye geldi efsane, ing klabye ilk defa kullanıyorum alışıcaz zamanla. 2 pc var çat çat geçiş yapıyorum mis gibi

• Yanlışlıkla Windows tuş kilidini açtım. Nasıl kapatılıyor beyler?

• ÇÖZÜM; Uygulamasındaki klavye tuşu düzenlemede command bölümü var. Oradan windows tuşuna lock keyboard komutunu atayın. Tıklayın. Ve sorun çözüldü.

• AULA F75 RGB Mekanik Oyun Klavyesi vergi dahil 945TL TEMU (Ürün satıştan kaldırılmıştır)

Şuana kadar memnunum. İstediğim beyaz renkte kısık ayarı yapabiliyormuşuz uygulamadan. Gece kullanımı için.

• Bölümde temu bakiyesini kullandıran bir forumdaş var. İki hafta önce %50'den kullandırdı. O sayede.

tuş sesleri nasıl yüksek mi? arkadaşın birisi siyah switch dedi ama sitede mavi switch yazıyor kafam karıştı

• Sert basımda yüksek, yumuşakta normal. Bana göre tabi.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

evet temu cuzdana yatıyor

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.