Şimdi Ara

AULA F75 RGB Mekanik Oyun Klavyesi vergi dahil 945TL (Temu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
12
Favori
17.368
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

siyah var bende, var olan swich iyi mi yoksa hangisini takim sence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavye bugün geldi, siyah model. İlk izlenimim çok iyi çok kaliteli hissiyatı var. 8senedir g610 kullanıyordum ondan geçtim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • indirim kartı beklerken 575 liralık fiyattan da olcaz gibime geliyor  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acderin1914 -- 21 Kasım 2024; 20:35:10 >
  • acderin1914 kullanıcısına yanıt

Abi valla düşünme al bedava baya güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldım şimdi 150 tl lik kupon varmış hanımın temuda ordan aldım fakat 670 tl olmadan sipariş veremiyorsun ödeme ekranına gelmeden tekrar bir kontrol var. Sipariş verip sonra ürünü iptal edince yapabiliyorsun ancak bilginiz olsun. 830 liraya denk geldi

• Gamepower Calypso kullanıyordum ama dayanamayıp ben de aldım. Beni en çok cezbeden şey knob tuşu oldu :)

• raskolinkov kullanıcısına yanıt

monster pusat k3 pro modelini de alacağım sabit masaüstüm için önerir misin ? Yorumlar çok tatmin edici geldi

• acderin1914 kullanıcısına yanıt

Bilmediğim, kullanmadğım bir marka/model. Maalesef bir bilgim yok ama siz söyleyince girip bir baktım güzel duruyor.

Onda da multimedya tuşları var :D

• gamepower calypso ayarında fiyatları da benzer o yüzde sormuştum  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acderin1914 -- 21 Kasım 2024; 22:27:46 >
  • Bugun beyazı geçti elime, indirimsiz satın aldım. Bu fiyata bu klavye gerçekten bedava, böyle bir şey beklemiyordum. Tuşların tokluğu, sesi, kasanın kalitesi mükemmel kesinlikle öneririm.

• Merhaba arkadaşlar. Bende merakımdan indirimsiz olarak aldım. Siyah olan bugün elime ulaştı. Önce kardeşim bi göz koydu ordan hanıma gösterdim bi dene bakalım hoşuna gidecek mi diye verdim o da demez mi bununla güzel makale yazılır daktilo gibi  

Daha kullanamadan ev halkı el koydu sağolsunlar.

Fiyatına göre klavyenin malzeme kalitesi tuş hissiyatı vs çok beğendim. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim 

• Hem siyah hem de beyaz aldım. Aklıma kim soktuysa hakkımı helal etmiyorum. :)

• Ben de beyazını aldım bakalım:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • musteri hizmetlerine yazdim dedim herkesler 405 den aliyor benden 575 tl cikiyor. kendimi enayi gibi hissederim boyle alirsam dedim. 110 tl lik kredi tanimladilar. bir de alkolmetre aldim 150 idi. kullanmasam da projelerde degerlendiririz dedim. :)

• bitmiş

• Reppu kullanıcısına yanıt
    Evet ya bitmiş kupon bekliyorduk neyse 1igider1igelir medya tuşu ve tr tuş şart

• Reppu kullanıcısına yanıt
    200 liraya 10 tane alırsın hocam, tam set 600 küsür, Graywood v3 diyorlar siyahta olan switchler için.

Ama beyaz renkteki reaper daha yumoş ses veriyor, hele icy vain mi ne var, onun sesi beni alıp götürüyor.

Bu da ajazz maus gibi olabilir, tr ye satış yapılan aula bitmiş ama diğer ülkeleri seçince var, defolu vs olanları satıyor olabilirler gibi geldi bana şuanda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 22 Kasım 2024; 20:28:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz rengi stoklarda bilginize

• RustyCohle R kullanıcısına yanıt
    Alana kadar bitti

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.