< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 21 Kasım 2024; 12:19:3 > |
AULA F75 RGB Mekanik Oyun Klavyesi vergi dahil 945TL TEMU (Ürün satıştan kaldırılmıştır) (8. sayfa)
-
-
Vergi hesabında sorun var, %60 vergi hesaplaman lazım. Ek indirim vs yoksa 900 düz hesapla. Zaten başlıkta da 945 yazıyor. -
Hocam özel indirimle 403 Tl
-
403 yazaydın o zaman mesaj hocam 575 yazmışsın -
Tamam niye kızıyorsun Ben fiyatı 575 Tl hani ya şuan özel indirimle vergi dahil 645'e geliyor. Zaten konuya hakim olan arkadaşlar anlar diye düşünmüştüm. Benim orada ki takıldığım konu fiyat değil. Konsolda kullanılabilme ihtimali hakkında hiç bir fikrim yok. Sorum oydu aslında.
Düzelttim o mesajıda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 21 Kasım 2024; 12:19:36 > -
Ürün + verginin 670 olması yetiyor anladığım kadarıyla değil mi ?
2 gündür dolanıyorum özel indirim listesinde bu klavyeyi bir türlü göremedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acderin1914 -- 21 Kasım 2024; 12:30:23 > -
Evet hocam ödeme adımında vergi ile birlikte 670 üstü olması yeterli. Klavye sayfasına sık sık bakın hocam falan özel indirim listesine düşer öyle bende 1 saat falan uğraşmıştım -
işin garip tarafı indirim kartı süresi de doldu. Onu nasıl yenilerim hocam. chatbot a yazıyorum ama bir türlü yenileyemedim. yeni promosyonda gelmiyor :)
-
Promosyonu nasıl alıyoruz beyler -
Uygulamayı aktif kullandıkça 1 2 saatte bir geliyor bana -
Vergiler dahil 670 üzeri olduğunda da uyarı veriyor. İlla vergiler hariç 670 üstü olması lazım diyor. Mobil uygulamadan bahsediyorum. Yapan arkadaşlar web sitesinden mi yapıyor bir bilgilendirin lütfen. -
670'i vergiler hariç aşacak bir ürün daha ekleyin. Siparişi geçtikten sonra siparişlerim kısmından o ürünü iptal edin. Klavye gelir tek başına. Benim bildiğim en kısa yöntem. 3 ay önce çalışıyordu.
-
Arkadaşlar şu Türkçe tuş olayını çözmemiz lazım. Bu klavyeye göre ü, i, ş, ğ vs. tuşları ayrıca alabileceğimiz bir yöntem önerisi olan yok mu? Gerekirse bu klavyeyi alanlar olarak buna göre yaptıralım satışa çıkarttiralim :) Azimsanamayacak kadar çok kişiyiz
Dipnot: Ben aula firmasıyla yazıştım göndermeden önce klavyeyi. Dedim böyle böyle ben Türkiye'de yaşıyorum ona göre tuşlara bir ayar çekemez miyiz diye ama maalesef standart dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *EKSeLaNS* -- 21 Kasım 2024; 14:30:25 > -
8000 tlye aldığım klavyemi kaldırıp bunu koydum. Çok beğendim gerçekten, kenarda dursun diye almıştım çok tatlı sesi var. Tavsiye ederim. -
özel indirim random mı geliyor? hazir kalvye kovalarken bir de standli bir mouse vardi santandida ekran vs vardi onun modeli neydi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Radical Brainözel indirim random mı geliyor? hazir kalvye kovalarken bir de standli bir mouse vardi santandida ekran vs vardi onun modeli neydi?
AJ-179 du. stok yok sanırım.
-
Haklılar artık ufak sticker ile yapıştırmalı bir şey bulmak lazım
-
klavyeye bakmadan yazabiliyorsanız türkçe-q klavyeye almanız yeterli olur aslında?
-
klavye bugün ulaştı. eski klavyem G213'e göre ufacık kaldı diyebilirim. ses konusunda oldukça başarılı, rahatsız edici sesi kesinlikle yok. yazılımından medya tuşlarını ve ışığını ayarladım şu anda alışma sürecindeyim tam boy klavyeden sonra arada bazı tuşlara fazladan basabiliyorum ancak zamanla alışırım. türkçe tuş seti soranlar olmuş, klavye iso ve chery profil. tr'de satan tek yer var sanırım komple set satıyorlar. bir ara uygun bir set alır geçerim şimdilik devam.
wraith esportsWraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımıhttps://wraithesports.com/products/wraith-turkce-keycap-seti?variant=48562142478529
-
rengini daha çok beğendiğim için beyaz olanı aldım ama siyahın switchler daha iyi diyolar.
aynı switchler 200 liraya satılıyormuş ayrı olarak, temudan arattım bulamadım. link ya da kod paylaşabilecek var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X