Şimdi Ara

AURİS (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
1
Favori
96.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün arabamı sonkar a bıraktım. tampon tamir edilip boyanacak. frenlen içinde gerekenyapılacak. bakalım. ancak şuan için servis anlayışından memnunum.

trafikte ortalama tüketim 10 l ile geziyorum. yüksek diilmi yav. ancak 90 sabitle ileerleyinci hemen 6.5 - 6 ya düsüyor. sizin tüketimler nasıl.
  • Merhaba ben de 1 haftalık aurıs kullanıcısıyım.Frenden gelen ses benim aracımda da var.Bunun dışında genel izlenimlerim olumlu.Daha önce Opel Corsa kullanmış biri olarak böyle olmamasına şaşmamalı..
  • arkadaşlar ben genel olarak arabamdan memnunum ama diğer arkadaşların dediğine de katılıyorum.Toyota işçilik kalitesini malesef düşürmüş.Bununla ilgili izlenimlerim şöyle:
    1.plastik kalitesi düşük
    2.cam açma kapama düğmeleri üzerinde gece farkedilmesi için ışıklı yapılmamış.Bir tek şöför cam düğmesi ışıklı
    3.arka koltukların arkasında bagajı kapatan parça çok dandik, ve devamlı ordan ses geliyor.
    4.Arabam dizel 5000km de ve halen yakıt sarfiyatından memnun değilim
  • Selamlar küçük bir deneyimim oldu.Ani durmam gerekti ve araba zor durdu gibi geldi bana.Belki daha önce hafif bir araba kullanmış olmamdan öyle düşündüm;onunla zınk diye dururdum.Sanırım alışmak gerekecek yeni kullanıcılara dikkat etmelerini öneririm!
  • benim araçın göğüsten ve ön kemerlerden ses geliyor. daha araba 2000'de acaba benim arabada mı sorun var şimdiden kaygılanmaya başladım. diğer kullanıcılar bu konuda bilgi verirlerse memnun olurum
    auris dizel comfort
  • Benim aracın da ön kemerden ses geliyor gıcırtı sesi.Bir başladı mı bir daha durmuyor.Göğüste de ses var ancak her zaman olmuyor.6ooode araç 10bin bakımının bekliyorum göstermek için
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARAGORNKK

Selamlar küçük bir deneyimim oldu.Ani durmam gerekti ve araba zor durdu gibi geldi bana.Belki daha önce hafif bir araba kullanmış olmamdan öyle düşündüm;onunla zınk diye dururdum.Sanırım alışmak gerekecek yeni kullanıcılara dikkat etmelerini öneririm!

Size öyle geldiğini sanmıyorum bende yeni Corolla var geçenlerde "nasıl olsa dururum" derken göz göre göre köpeğe çarptım!

Frenleri kesinlikle alışkanlık gerektiriyor,fren pedalı çabuk kavrıyor ama araç frenlenemiyor,sanki balatalar kalitesiz gibi bir hisse sahip.
  • quote:

Orjinalden alıntı: u8k

arkadaşlar ben genel olarak arabamdan memnunum ama diğer arkadaşların dediğine de katılıyorum.Toyota işçilik kalitesini malesef düşürmüş.Bununla ilgili izlenimlerim şöyle:
    1.plastik kalitesi düşük
    2.cam açma kapama düğmeleri üzerinde gece farkedilmesi için ışıklı yapılmamış.Bir tek şöför cam düğmesi ışıklı
    3.arka koltukların arkasında bagajı kapatan parça çok dandik, ve devamlı ordan ses geliyor.

arka taraftaki ses bagajı kapatan yerden değil büyük ihtimalle plakadan geliyordur bende öyle sanmıştım serviste plakadan geliyo biz normal tutturuyoruz eğer müşteri isterse yapıştırıyoruz dedi bende yapıştırın dedim ses falan kalmadı ... çıkan ses çok enteresan bagajın ordan geldiğine eminsiniz nerdeyse ama öyle değil ...birde ekstradan bagajı kapatan yerin alt kısmına keçe şeritler çektiler belki ses yapar diye

• quote:

Orjinalden alıntı: Rainbow6

quote:

arkadaşlar ben genel olarak arabamdan memnunum ama diğer arkadaşların dediğine de katılıyorum.Toyota işçilik kalitesini malesef düşürmüş.Bununla ilgili izlenimlerim şöyle:
    1.plastik kalitesi düşük

arka taraftaki ses bagajı kapatan yerden değil büyük ihtimalle plakadan geliyordur bende öyle sanmıştım serviste plakadan geliyo biz normal tutturuyoruz eğer müşteri isterse yapıştırıyoruz dedi bende yapıştırın dedim ses falan kalmadı ... çıkan ses çok enteresan bagajın ordan geldiğine eminsiniz nerdeyse ama öyle değil ...birde ekstradan bagajı kapatan yerin alt kısmına keçe şeritler çektiler belki ses yapar diye

dediginiz dogru plaka bendede plakalık içinde acayip ses yapıyo. ama ellemedim simdilik bakalım ilerde nasıl bi durum olacak bazen ses duymuyorum çünkü

• quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

quote:

Selamlar küçük bir deneyimim oldu.Ani durmam gerekti ve araba zor durdu gibi geldi bana.Belki daha önce hafif bir araba kullanmış olmamdan öyle düşündüm;onunla zınk diye dururdum.Sanırım alışmak gerekecek yeni kullanıcılara dikkat etmelerini öneririm!

Size öyle geldiğini sanmıyorum bende yeni Corolla var geçenlerde "nasıl olsa dururum" derken göz göre göre köpeğe çarptım!

Frenleri kesinlikle alışkanlık gerektiriyor,fren pedalı çabuk kavrıyor ama araç frenlenemiyor,sanki balatalar kalitesiz gibi bir hisse sahip.

ya acayip bişi bu bendede aynı his var. frene basıyorsunuz araç durmıcakmıs gibi oluyo sanki frenler bastıınızda gereken kuvveti tekerlere vermiyomus gibi oluyo birazdaa basıncada birden yavaslıyo. özellikle megan kullananlar bilir fren nasıl hassas. ondada gerekenden fazla tepki gösteriyo. gerçekten alıskanlık gerektiriyo daha alışamadım. ancak durma konusunda en iyilerden biri bunu biliyoruz .

benim ençok sinir oldugum sey giderken hava yönlendirme resimlerini göremiyor olmam. boyum 1.92 ama. illaki kafamı oraya uzatmam lazım. aynı şeyi yaşayan yokmu. birde şu yol bilgisayarında gezerken tarih saat ve derece her zaman görünmüyor onlar için ayrı menü sayfası var. diğerlerine geçince gidiyor.sinir oluyorum. zaten arkadan vurdular bide .

• ben aracımı ist silivriden almıştım.ses plakadan gelmiyor.Plakadan gelen ses vardı ama onu çift taraftan yapışmalı bantlar var onlardan araya sıkıştırdım ses kesildi, adamlar park sensörünü bile takarken arka koltuğun yan tarafında bulunan plasyiği tam oturtmamışlardı onuda ben düzeltim,düzeltemiyeceğim bir şey vardı onuda sonkarda düzelttirdim.(direksiyon sola doğru eğik duruyordu)anlıyacağınız beni oldukça şaşırttı toyota servisi.Bagajın üstünü örten parçadan ses geliyor sanırım onuda halletmek gerekiyor... bir Bunları kendi şansızlığım olarak yorumluyorum.Ama canımı sıkan toyota mühendislerinin kaçırdığı detaylar,mesela en sinir olduğum şey kol dayamanın düşünülmemesi,ben daha önce megane kullanıyordum ve sağ kolumu konsola dayamaya çok alışmıştım,burda kolum boşta kalıyor sanki.sırf o yüzden az önce internetten sipariş verdim inşallah uyarda onu taktıracam.merak edenler varsa adresi veriyorum....
    https://www.yeterkiiste.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10001&storeId=10001&productId=446421&langId=-12&categoryId=17277&parent_category_rn=17277

• quote:

ben aracımı ist silivriden almıştım.ses plakadan gelmiyor.Plakadan gelen ses vardı ama onu çift taraftan yapışmalı bantlar var onlardan araya sıkıştırdım ses kesildi, adamlar park sensörünü bile takarken arka koltuğun yan tarafında bulunan plasyiği tam oturtmamışlardı onuda ben düzeltim,düzeltemiyeceğim bir şey vardı onuda sonkarda düzelttirdim.(direksiyon sola doğru eğik duruyordu)anlıyacağınız beni oldukça şaşırttı toyota servisi.Bagajın üstünü örten parçadan ses geliyor sanırım onuda halletmek gerekiyor... bir Bunları kendi şansızlığım olarak yorumluyorum.Ama canımı sıkan toyota mühendislerinin kaçırdığı detaylar,mesela en sinir olduğum şey kol dayamanın düşünülmemesi,ben daha önce megane kullanıyordum ve sağ kolumu konsola dayamaya çok alışmıştım,burda kolum boşta kalıyor sanki.sırf o yüzden az önce internetten sipariş verdim inşallah uyarda onu taktıracam.merak edenler varsa adresi veriyorum....
    https://www.yeterkiiste.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10001&storeId=10001&productId=446421&langId=-12&categoryId=17277&parent_category_rn=17277

Sipariş verdiğin bu kol dayama aurise nasıl olacak! Ortadaki eşya gözünü söktürmen gerekecek. Kol dayama olayından bende sikayetciyim. Hem sağ hemde sol kolu yoruluyor insanın, sol kolu pencere kenarına dayıyorum bazen oda dirseği zorluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: karamel

bugün arabamı sonkar a bıraktım. tampon tamir edilip boyanacak. frenlen içinde gerekenyapılacak. bakalım. ancak şuan için servis anlayışından memnunum.

trafikte ortalama tüketim 10 l ile geziyorum. yüksek diilmi yav. ancak 90 sabitle ileerleyinci hemen 6.5 - 6 ya düsüyor. sizin tüketimler nasıl.

benim yakit su anda 8.8 diyor..araba 825 km.de...hepsi sehir ici...
  • Daha önce dizel opel kullandım 2004 model ,AURIS d4d motor bu konuda cok cok ustun bence.Motor sesı rahatsız etmiyor.Fıesta ve focusların dizelleri daha gürültülü çalışıyor.Bir de Focusların iç dizaynını beğenen var mı?Bir kaç kez denemek için baktım ama bana yetersiz geldi.Eşya bölümleri vb.Kol dayama hariç Auris bu konuda da daha iyi bence..
  • Herkese selamlar şu karlı İstanbul günlerinden birinde arabayı çalıştırdım ve motordan her zamankinden farklı bir ses geldi daha gürültülüydü.20 sn sonra kendiliğinden geçti. Böyle bir şey yaşayan var mı?Ya da nedenini tahmin eden.
  • araç otomatik jikleli, ilk başta yüksek devirde biraz bağırarak 1100 devrde çalışır, dediğiniz gibi 20 sn sonra 900 devire düşer. normal!
    quote:

Herkese selamlar şu karlı İstanbul günlerinden birinde arabayı çalıştırdım ve motordan her zamankinden farklı bir ses geldi daha gürültülüydü.20 sn sonra kendiliğinden geçti. Böyle bir şey yaşayan var mı?Ya da nedenini tahmin eden.
  • quote:

Herkese selamlar şu karlı İstanbul günlerinden birinde arabayı çalıştırdım ve motordan her zamankinden farklı bir ses geldi daha gürültülüydü.20 sn sonra kendiliğinden geçti. Böyle bir şey yaşayan var mı?Ya da nedenini tahmin eden.

Selam,

Aynı şeyi ben de yaşamıştım yaklaşık 1 ay önce. Dizel gibi ses çıkarmıştı. Daha sonra daha soğuk havalarda bir hafta kadar yatmasına rağmen bir daha yapmadı.
  • Bilgiler için sağolun ben de ne oluyor diyordum..
  • merhaba arkadaslar,
    bir ay önce auris 1.6 comfort düz vites aldım ve şuan 2100 km de. İlk günlerde şu frenlerdeki ses ile karşılaştım
    ve 1000 km bakımda hallettiler inşallah bir daha o sesi duymak istemiyorum. İlk başlarda daha çok uzun yol yaptım yakıt tüketimi yol bilgisayarında 6.1 lt.ye kadar indi ve suan 7 lt civarında dolaşıyor. Eski aracım 2004 corsa 1.4 twinport idi ve ön takım ile direksiyon kutusundaki sesleri dinlemekten bıkmıştım. Aurisimi zevkle kullanıyorum ve özelikle vites değişim göstergesinin çok faydalı olduğuna inanıyorum tabiiki iyice alıştıktan sonra..
  • Bende dizel var. Bu sesi hiç duymadım

quote:

Orjinalden alıntı: callandor

quote:

Selam,

Aynı şeyi ben de yaşamıştım yaklaşık 1 ay önce. Dizel gibi ses çıkarmıştı. Daha sonra daha soğuk havalarda bir hafta kadar yatmasına rağmen bir daha yapmadı.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.