Şimdi Ara

AURİS (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
1
Favori
96.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ama alısmak ve bilmek lazım. özellikle auris in vites geçisleri cok iyi. tabiki tam otamatiklerle kıyaslayamayıs. örnegin corsa izitrokle kıyaslarsak toyatanın vitesleri tam bir konfor sunuyor. özellikle e modunda ilerlerken direksiyondan vites düşürebiliyorsunuz bu çok iyi. ancak yinede yokuslarda ikinci viteste yavasca ilerlerken devir düsünce 1. vitese atsammı atmasammı kararsızlığı hepsinde var ve bu durum geç hızlanmanıza veya bindenbire 1. vitese geçince aniden koltuğa yapısmanıza neden oluyor çok sinir bozucu bi durum. en iyisi tam bu esnada direksiyondan vitesi düsürmek arabadan önce düsünmek yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karamel

ilk kez mmt kullananlar itici geliyor

ama alısmak ve bilmek lazım. özellikle auris in vites geçisleri cok iyi. tabiki tam otamatiklerle kıyaslayamayıs. örnegin corsa izitrokle kıyaslarsak toyatanın vitesleri tam bir konfor sunuyor. özellikle e modunda ilerlerken direksiyondan vites düşürebiliyorsunuz bu çok iyi. ancak yinede yokuslarda ikinci viteste yavasca ilerlerken devir düsünce 1. vitese atsammı atmasammı kararsızlığı hepsinde var ve bu durum geç hızlanmanıza veya bindenbire 1. vitese geçince aniden koltuğa yapısmanıza neden oluyor çok sinir bozucu bi durum. en iyisi tam bu esnada direksiyondan vitesi düsürmek arabadan önce düsünmek yani.

Belli bir süre geçince kesin alışılır bundan şüphem yok. Söylediklerine katılıyorum kesinlikle..

• 2380 km de elegant aurisim. şehirlerarası, şehiriçi karışımı yakıt tüketimi 7.6 lt. Umduğumdan da cimri bu japonlar Sorun çıkacak araçta diye endişen yok. Olsa da srvisin gerekeni yapacağını bilmenin rahatlığı var içinizde.HB olmasına karşın heybeti inanılmaz, bunu diğer araçlarla yanyana geldiğinde araç çok iyi anlıyorsunuz, bunu da çok iyi şekilde aracın içinin genişliğine ve ferahlığına yansıtmışlar.Yalın ve tok duruşu güven veriyor insana. Sanıyorum her geçen gün aracın değerini anlayanlar artacak. herkese sağduyulu ve iyi akşamlar.
  • Lastiklerden yol sesi gelme durumu nasıl peki?
  • Isiklarda gazı kokleyınce yanı benımkı mmt oldugu ıcın roketleyınce bırde spor vıtesteyse aynadan arkadakılere bakamıyorum cunku o kadar cabuk hızlanıyor kı yola bakmam gerekıyor o hızla bırde gecen gun ısıkta kalkarken yayalar bıle dondu baktı canavar gıbı bagırıyor resmen sahlanıyor araba... 125 beygırı ara hızlanmalarda da cok ıyı hıssetırıyor..
    bu arada bızım parkta honda crv ıle yan yana duruyor kıyaslıyorum da masallahı var jıp gıbı bızım araclarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 20 Şubat 2008; 23:31:16 >
  • olay şu vites değiştirirken gazı kesin hiç sarsılma olmuyor.
  • bazen dip gaz yapınca deviri bitirince bir üst vitese geçmek için bekleme yapıyor. ancak bana soğukken oldu sebebi bu olabilir
  • Eşimin yarisini bayiden teslim alana kadar Auris'i hiç beğenmezdim. Auris alana kadar focus-golf falan alınır derdim. Bayide inceleyince ve yollarda daha sık görmeye başlayınca aracın tasarımına bayılır oldum.
  • Arkadaşlar selam

Bende de Auiris 1.6 Comfort MM var ilk aldığım zaman araçda yığılmalar oluyordu sorun araçdan değil benden kaynaklandığını zaman içerisinde anladım.
    Benim bir kaç sorum olcak aracı yaklaşık 5- 6 cm kadar düşürtmek istiyorum bunu tek yay ile çözmekmi daha makul yoksa hem amortisör hem yay mı değiştirmek gerekiyor.ayrıca araca 18" jant takmak da istiyorum bunun arabaya çok büyük zararı olurmu.sorular çok fazla oldu ama bir de xetec dtm 650 navigasyon cihazı taktırmak istiyorum arabanın cd çalar yuvasına uyarmı acaba

bu konular hakkında bilgisi olan varsa yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
  • Arkadaşlar Corolla sahiplerinin yaşadığı tıkırtı sorunlarını sizde yaşıyormusunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

Arkadaşlar Corolla sahiplerinin yaşadığı tıkırtı sorunlarını sizde yaşıyormusunuz ?

Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum şimdiye kadar hiç bir tıkırtının geldiğini duymadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: lostlucky

Arkadaşlar selam

Bende de Auiris 1.6 Comfort MM var ilk aldığım zaman araçda yığılmalar oluyordu sorun araçdan değil benden kaynaklandığını zaman içerisinde anladım.
    Benim bir kaç sorum olcak aracı yaklaşık 5- 6 cm kadar düşürtmek istiyorum bunu tek yay ile çözmekmi daha makul yoksa hem amortisör hem yay mı değiştirmek gerekiyor.ayrıca araca 18" jant takmak da istiyorum bunun arabaya çok büyük zararı olurmu.sorular çok fazla oldu ama bir de xetec dtm 650 navigasyon cihazı taktırmak istiyorum arabanın cd çalar yuvasına uyarmı acaba

bu konular hakkında bilgisi olan varsa yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

arac alcaltma olayini bende cok dusundum ancak ozellikle bu gunlerde yollari gorunce vazgectim denebilir. 18 inc janta gelince sakin ha sakin oyle bir hata yapma ne konfor kalir nede aracin performansi. 17 inc bile konforu azaltir heleki ulkemizde 18 inc c sinifi arabalarda intihar gibidir. her an lastigi yarabilirsin yada her tumsegi resmen koltugunda bisikletteki gibi hissedersin. benim tavsiyem 17 inci sakin ha sakin gecme. bu arada aracinin aynisina sahibim bende.

• bu arada arkadaslar bugun arabami sevise goturdum firenden gelen sesler yuzunden onden geliyodu ses dedimki kronikmis bu cogu kisi bundan sikayet ediyo kaliperleri degistirince problem cozuluyomus .

bu arada fren sesi , cam filmi yuzunden gelen ses , gerekli gereksiz oten park sensoru yuzunden gittim toplamda yarim saatte problemler cozuldu.

yeni gelen aurislerde bu problem cozulmus eski aurislerin kaliperleri biraz incenmis ve isininca gozle gorulemiyecek kadar bi egilme oluomus ve sesin nedeni buymus yeni gelenlerde kaliperleri biraz daha kalin ve dayanikli yapmislar o yuzden bu sikayetle artik karsilasmiyolarmis.

ve orda tanidik bi abimizden satis rakamlarini ogrenmek istedim kesin rakamlari ogrenip bana mail aticak yanliz 2007 den su yana hb sinifinda 2. sirada yer aldigini ozellikle belirtti ilk sirada opelin bi modeli warmis .

bugun servis benden tam not aldi acikcasi reno servislerinde surundugum icin bu kadar cabuk halletmeleri beni saskinliga ugratti.

rakamlar elime gecer gecmez burda paylasicam sizinle arakdaslar

• Rakamaları sabırsızlıkla bekliyoruz. Eminim ki yakındır 1. ciliğe oturması AURİS'in.Nedense insaların gerçekleri ve kaliteyi görmesi geç oluyor. Neyse geç de olsa farkettiklerine dua edelim
  • Sevgili dizel Auris kullanıcıları bir sorum olacaktı:Aurislerde anlık yakıt tüketim bilgilerini görebiliyor muyuz?
  • Evet görüyorsunuz. Soldaki yol bilgisayarı düğmesine sğrekli basarsanız bu bilgiler değişir(instant consumption)

quote:

Orjinalden alıntı: arcis

Sevgili dizel Auris kullanıcıları bir sorum olacaktı:Aurislerde anlık yakıt tüketim bilgilerini görebiliyor muyuz?
  • cok güzel olmus ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ees

Evet görüyorsunuz. Soldaki yol bilgisayarı düğmesine sğrekli basarsanız bu bilgiler değişir(instant consumption)

quote:

Orjinalden alıntı: arcis

Sevgili dizel Auris kullanıcıları bir sorum olacaktı:Aurislerde anlık yakıt tüketim bilgilerini görebiliyor muyuz?

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı.Aklımda bir soru daha var peki Aurislerin dizel yakıt pompasının fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_21420820/tm.htm burada resimler ekledim bir bakin mukemmel araclar
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.