Şimdi Ara

AURİS (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
1
Favori
95.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçtigimiz pazar düz vites auris ve 1.6 avensisi test ettim, açıkcası performans olarak çok memnun kalmadım, daha ilginci avensis bu araçtan daha performanslı göründü.

Bugün toyota ya müşteri temsilcimize avensisi almak üzere işlemleri başlatmak için telefon açtım. Laf arasında kendiside hafta sonu gelen her müşterinin ya avensis corolla ikilisini yada avesnsis auris ikisini test ettiklerini ve ilginçtir onlarında çogunun aynı şeyleri belirttiklerini söyledi.

Kaldıki şu an ankara da avensis fiyatları kısa bir süre için 4000 ytl +x kadar düşmüş durumda (kısa bir süre için). Diger illerde bu uygulama varmı bilmiyorum. Araçlar yok satıyor.

Not:
    Auris içi çok hoş ama vites kolunun yeri hoşuma gitmedi. test sürüşünden döndügümde kolum agrımaya başlamıştı. Almayı düşünen arkadaşlara hayırlı olsun genelinde güzel bir araba.

• Arkadaşlar yollarda hiç auris gören oldumu?
  • ben adanada 3 tane gördüm coook güzeldi plazaya gittim aurise bakmak icin ama yolda bi baska duruyo araba be
  • valla dün gördüm hastahane de siyah dı ve manyaktı arkadaşlar cok farklı ve cok spor bi hatcbak bide göz alışmadı yeni yeni sokaklara düştü ya görünce bakıom aval aval valla
  • Auris'i bir arkadaşımla inceleme ve test etme fırsatım oldu.Önce olumlu gördüğüm taraflarını aktarayım.

1-Optitron göstergeleri çok şık (biraz daha büyük yapılabilselerdi daha güzel olurdu).

2-Vitesin konumlandırıldığı yeri beğendiği söyleyebilirim,eksi yönü,insanın kolunun ağrıması(kullanım açısından).

3-Geniş ama içe bunu yansıtamamışlar.Koltuklar nerdeyse kapıya yapışacaklar,arada mesefe çok az.

4-Motor fazla gürültülü değil,yakıtı (dizel için)iyi sayılır.

5-Yol tutuşu iyi.Direksiyon simidi çok fonksiyonlu ve kullanışlı,tasarımı iyi.

EKSİ YANLARI:

1-Aracın tasarımı berbat (bu kadar kötü beklemiyordum) hiç beğenmedim.Ön sis farlarıda bu berbat tasarımdan nasibini almışlar.

2-Koltuklar sert,bu araca böyle mi koltuk yapılır.Beğenmediğim ikinci yönü koltuklar.Mutlaka aracın koltuklarını yeniden gözden geçirmeleri gerekir.Kapılarla tam bitişik.Tam bir faica.

3-Araçta kullanılan plastikler kalitesiz.Aracın içi ferah ve rahat değil.Dıştan bakınca araç HB sınıfına göre büyük görünüyor ama içeriye girince hayal kırıklığı ile karşılaşıyorsunuz.Aracın içi geniş olacağına,dış tasarımı geniş yapmışlar,içini dar yapmışlar.Bence hiç mi hiç bu işi becerememişler.

4-Ön konsol da tam bir tasarım faciası olmuş(camın ön tarafını).Mühendisleri alkışlamak gerekir.Kullanışlı yapılmalıydı,camın önüne bir şey bırakmak imkansız,fonksiyonel yapmamışlar,yokuşlarda bile plastiğin yüzünden önünüzü göremiyorsunuz.Sanki görmenizi engellemek için yapmışlar.Yakışmadı Toyota'ya.Umarım gözden geçirirler.

6-Araçta arka park sensörler yok.Donanım çok yetersiz bu fiyata.Yan aynaların tasarımı büyük.Kocaman aynalar yapacağına biraz daha küçük olabilirdi.Şık bir görünümü yok.
    7-Bagaj kısmı yeterli değil.Konumlandırmayı yüksek yapmışlar ve bu yüzden kullanım alanı sınırlı kalmış.
    8-Aracın altı yere çok yakın.Çok dikkat etmek gerekiyor.

Son söz:Kalite ve sorunsuzluk adına aracın fiyatı anormal derecede yüksek.Keşke Coralla'yı HB sınıfından kaldırmasallardı.HB sınıfına Auris bu haliyle yakışmadı bence.

• AURİS bende tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı....ayrıca toyotanın fiyat konusundaki bu şımarıklığı tamamen bizim yani müşterilerin kabahatidir.toyota öyle bir imaj çizdiki insanlara toyota diyince direk ÇOK SAĞLAM ARABA diyorlar valla ben toyota türkiye satış yetkilisi olsam böyle bir imajım varken fiyatları yüksek tutarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elite scout

AURİS bende tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı....ayrıca toyotanın fiyat konusundaki bu şımarıklığı tamamen bizim yani müşterilerin kabahatidir.toyota öyle bir imaj çizdiki insanlara toyota diyince direk ÇOK SAĞLAM ARABA diyorlar valla ben toyota türkiye satış yetkilisi olsam böyle bir imajım varken fiyatları yüksek tutarım.

+1000
  • AURİSİ BAYİİDE BAYA Bİ İNCELEDİM EN ALT DONANIMIN DÖŞEMELERİ ÇOK KALİTESİZDİ VE ARKA CAMLAR MANUEL KLİMA MANUEL BENCE BUNLAR HATA BİRDE COROLLA HB TEN Bİ FARKI YOK TİP OLARAK ÇOK AZBİ DEİŞİK DIŞ GÖRÜNTÜ OLARAK
  • arkadaşlar AURİS DİSEL-BENZİNLİ COROLLA DİSEL-BENZİNLİ hepsini test ettim corollanın iç malzeme kalitesi auris kadar iyi değil fakat bence güzel bi aile arabası. aurise gelince disel motorun sessizliği benzinlide bile yok gerçekten ben çok şaşırdım fakat disel 1,4 90 bg ve torku biraz düşük geldiği için çok iyi bir performans göremedim ancak yeterli düzeyde! buna nazaran benzinli modeli gerçekten seri bi araba olmuş ilk önce bunu farkedemedim benim arabam 2006 corolla hb 1,6 110bg ve hatta sanki benim arabamın daha süratli olduğunu düşündüm ancak aurisin sessizli düşündürmüş bunu bana hız göstergesine bakınca gerçekten seri bi araba olduğunu anladım yani aracın ses yalıtımı bence mükemmel olmuş! iç tasarımıda benden tam puan aldı çok sportif ve kullanışlı benim boyum 193 cm ön koltuğu kendime göre ayarladım ve arkaya oturduğumda hala ön koltukla dizimin arasında 10 cm fark vardı içide çok genişlemiş fakat bagajdan çalmışlar. dış görüntüsündede önden bakılınca sözüm yok ama bagaj kısmı biraz ezik gözüküyo!

bunlar benim kendi fikirlerim tabiki herkez denesin ve görsün!

• ha bu arada bişey daha arkadaşım için 14 d-4d comfort almak istedik liste fiyatı 41.600ytl idi fakat satış danışmanının direk çektiği fiyat 39 oldu ve tam karar verip gittiğimizde bişeyler daha yapabileceğini söyledi.
  • ÇOK BONKÖR BİR SATICIYMIŞ
  • tasarım berbat,eskisi makyajlanmış sanki,iç plastiği çok adi_test aracı daha 100 km idi fakat cızırtılar ön göğüsten bol miktarda geliyordu, Toyota bu yeni kasalarla çok ama çok imaj zedeleyecek,hem kaliteyi düşür,hemde fiyatları abart...Olmadı TOYOTA...Hiçmi Honda Civic in içine şöyle bi bakmadınızmı,plastik kalitesini görsünlerdi...
  • Ben toyotayı çok sevmeme rağmen auris in dış görünüşünü beğenmedim. Amma elegant ve bej iç döşeme aurise binince kaliteyi daha çok hissediyorsunuz yol performansı sessizlik iç mekan çok güzel ama dışı çok sade ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurshit

ha bu arada bişey daha arkadaşım için 14 d-4d comfort almak istedik liste fiyatı 41.600ytl idi fakat satış danışmanının direk çektiği fiyat 39 oldu ve tam karar verip gittiğimizde bişeyler daha yapabileceğini söyledi.

oo, aurisde 2,500 ~ 3.000 ytl arasi iskontolat basladi demek.
    darisi VW'nin basina...
  • Arkadaşlar Auris'in full'ü 46.000 YTL yaklaşık. 5.000 YTL verilip Honda HB verilmez mi ? ne dersiniz?
  • Dun Auris 1.6 comfort denedim, hayal kırıklığına uğradım, sebebi de iç malzemenin düşük kalitesi idi. Göğüs resmen sert plastikten yapılmış ve içi boş idi. Bu beni direk soğuttu. 124 beygir gücünü hissedemedim. Vites kolu çok yorucu idi. Gaz pedalı tepkisiz geldi bana. Kötü degildir belki araba ama ben begenmedim. Sonra corolla sedana gectim. O dizeldi. Dizel sesini hemen algılıyorsunuz. Auristen sonra gürültülü geldi tabi. Fakat iç malzeme auristen 10 gömle üstün. Kol dayama cok kullanıslı, auris de yoktu kol dayama. Vites konumlandırması daha rahattı. Benim şahsi fikrim, corolla sedan, auristen cok daha guzel. Bun da aurisin yerli uretim olmasının etkisi var mıdır. Bence vardır. Suanki arabam clio 2004 hb ithaldir ve sembollerdeki iç malzemenin kalitesinden 10 kat daha iyidir. Param olursa onca zaman bekledigim aurisi almayacagim. Toyota alacaksam corolla sedanı tercih edecegim.
  • selamlar
    aurisi direkt almak için bayii ye gittim. Sadece bir göz gezdirip alımı yapacaktım ancak birinin söylediği birşey aklıma takıldı. İçinde kullanılan plastik aksanın kalitesine çok bozuk dediler. Ben de bardakların çıktığı plastik kısma bir tırnak darbesi yaptım üstelik çok hafifçe, çok kötü çizildi. Araç sıfır ve minik bir darbeyle çizilebiliyor. Diğer kısımlarda da denedim çaktırmadan kol koyacak kısımda aynı..
    Ayrıca ön konsol tasarımı harika ama arada gereksiz bir tünel var..

Ben HB bir araç istiyoruum. O yuzden de 2006 model corolla hb 4d4 bulup almaya karar verdim.

Bu arada yeni nesil corolla elegant gerçekten süper bir araç. Park özürlü olduğumdan kullanabilmem birhayli zor ama aklım o araçta takılı kaldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ees

Arkadaşlar Auris'in full'ü 46.000 YTL yaklaşık. 5.000 YTL verilip Honda HB verilmez mi ? ne dersiniz?

Bence 5 bin ylt lik farka değer hem 1.8 motor performanslı hemde Hondanın 1.6 motorundan bile daha az benzin tüketiyor. Birde dizayn olarak bana çok farklı ve güzel geliyor.
  • ben Ankaradan bu aracı almak için baya bi dolaşıp pazarlık yapanlardanım benim istediğim dizel ve otomatik bir araç olduğu için tercihlerim çok kısıtlı (astra 1.3 cdti , auris 1.4d-4d, citroen C4 1.6 110 hp) toyota dan aldığım fiyatlar şöyle confort 1.4 d-4d mmt 39200 ytl parksensörü hediye bu araca bide alimünyum jant takılırsa 40000 ytl ye veriyor, diğer araç elegant 1.4 d-4d mmt bunuda 42000 ytl ye veriyor park sensorü hediye ben C4 le elegant arasında kaldım C4 de 42000 ytl bu araçta aurise göre fazladan 1.6 110 beygir 6 ileri şanzıman ve hız sabitleme sistemi mevcut citroende de park sensörü hediye ediyor ne alsam karar veremedim bi türlü 2 aracıda çok beğendim ... bence aurisin tipi güzel renke göre tipde farklılık oluyo açık renkler iyi durmuyo elegantın içi kaliteli bence ... biri bi laf atınca millet psikolojik olarak devamını getiriyo olayın o kadar araca baktım honda toyota subaru japon arabası işte plastikleri kalitesiz hepsinide hatta aurisin içi kaliteli geldi bana citroende de var aynı plastik bi alman arabası gibi yapamıyolar bu olayda bu forumdaki meşhur nec dvd yazıcı olayına dönmüş bence :)

• quote:

Orjinalden alıntı: ees

Arkadaşlar Auris'in full'ü 46.000 YTL yaklaşık. 5.000 YTL verilip Honda HB verilmez mi ? ne dersiniz?

KESİNLİKLE DOSTUM TOYOTA BİRAZ UÇURMUŞ AURİSİ VE COROLLA YI 46 MİLYARA AURİS ALICANA 4 MİLYAR DAHA VER HONDA HB 1.8 AL UZAY ÇAĞINI YAŞA DEİLMİ
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.