Şimdi Ara

AURİS (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
1
Favori
95.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hafta sonu aurisi denedim ancak görünüşü hoşuma gitmedi araç evet sessiz ama dış götünüş iyi değil aracın içi geniş göğüş değişik dizayn edilmiş bardaklıklar hoş olmuş ancak dediğim gibi dışı cekici değik fiyatlarıda bana çok yüksek geldi
  • Bu aracin full dizel versiyonuna bakalim. 1.4 motor var, yari otomatik vitesi var, xenon farlar yok ve sunroof yok. Simdi bu araca 45 milyar civarinda bir fiyat isteniyor. Bence Toyotasa burada pazardaki boslugu degerlendirmek icin yuksek fiyat cekiyor. Cunku bu aracin rakibi yok. Soyleki 1.6 hacminde piyasada dizel otomatik arac cok az. Bu yuzden kalkip 1.6 benzinli versiyonundan hem daha az donanimli hem daha yuksek fiyata satmaya calisiyorlar akillilik yapip. Daha da ileri gidelim aliciyi kaziklamaya calisiyorlar. Bu fiyata cikicak olsam full donanimli Honda Civic Hybrid alirim. Veya 46 milyara ciktiktan sonra alinacak cok araba var. Bence hata yapiyorlar. 1.4 hacminde ve cokta donanimli olmayan bir arabayi pazarda cok yuksek bir fiyatla konumlandirmaya calisiyorlar. Araba satar mi satar tabiki. Ama ne kadar satar gorecegiz.
  • Fiyatlar nekadardan başlıyo hocam? toyotanın sitesinde auris fiyatı yazmamış henüz
  • Oha falan oldum

Auris 1.6 Class 34.800 YTL
    Auris 1.6 Comfort 36,600 YTL
    Auris 1.6 Comfort M/M 38,350 YTL
    Auris 1.6 Elegant 41,300 YTL
    Auris 1.6 Elegant M/M 43,050 YTL
    Auris 1.6 Elegant M/M VSC+Xenon 46,050 YTL
    Auris 1.6 Elegant M/M SR 45,050 YTL
    Auris 1.4 D-4D Class 38,200 YTL
    Auris 1.4 D-4D Comfort 40,600 YTL
    Auris 1.4 D-4D Comfort M/M 42,350 YTL
    Auris 1.4 D-4D Elegant 43,450 YTL
    Auris 1.4 D-4D Elegant M/M 45,200 YTL
    Auris 1.4 D-4D Elegant M/M VSC 46,500 YTL
  • Çok pahalı bir araç yeni çıktığı için piyasadan pay kapmaya çalışıyorlar.. Ama dizayn olarak orta konsol çok güzel dizayn edilmiş.. Benim hoşuma gitti ama bu paraya daha iyi bir araç alınabilir diye düşünüyorum..
  • 1945 lerden kalma sanki yaa... tek kelimeyle iğrenç...sadce iki artısı var 1. si konsolu diğeri toyota ismini taşıması ama bu iki şey yeterli mi hele de bu fiyatlara ....kesinlikle hayır hayır hayır
    quote:

Orjinalden alıntı: sedefb

AURİS

önden buyrun arabayı bence tam bi fiyasko dizayn o dikiz aynaları ne oyle hayal kırıklıgı oldu bende en azından daha iyi bi dizayn beklerdim bu corolla hatcback den bile daha kotu...

• quote:

Orjinalden alıntı: kukumauk

arkadaşlar sizin düşüncelerinizi almak istiyorum...

Yeni opel astra cosmo 1.3cdti ile toyota auris 1.4 d4d elegant arasında karar veremiorum.

bende aynı ikilemi yaşadım dostum astra enjoy sp ile auris arasında ve kararımı astradan yana kullanacağım..
  • alan varmı? liste fiyatından mı satıyolar yoksa biraz daha iniyolarmı? biraz pahalı olmasa fena değil donanım olarak çoğu markadan iyi gibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: leothesaint

yuh bu arabayı bu fiyata alcak adam salaktır.şekil itibariyle de kayık bi araba

üslubuna dikkat et.onca alıcısı vardır bu aracın.gerek yok böyle şeylere
  • Bence arabanın içi de dışı da çok modern ve güzel olmuş. Vites kolunun sürücüye yakın dizayn edilmesi ön konsol dizaynı mükemmel olmuş . Ve tabi bu arabanın Türkiye'de üretilmesinden de gurur duydum. Yalnız şunu anlamadım. Benzinli elegant modelinde açık renk kum rengi döşeme ile gördüm. Açık renk olunca hem plastik hemde döşemeler ucuz görünüyo. Koyu renk tercihi varmı yokmu onuda bilemiyorum satıcı bayanda tam emin olmadığını söyledim. Katolog da ki yeşil ve mavi renkleri çok hoşuma gitti. Showroom da sadece gri tonları vardı bıktım artık gri renk araba görmekten. Bide şunu anlamıyorum corolla ve aurisin elegant modellerini karşılaştırdığımızda aurisin daha pahalı olduğu görülüyor. Corolla Japonya'dan Auris Adapazarı'ndan geliyor. SA nın fiyat politikasını anlamak mümkün değil. Yerli üreticiye , Türkiye'ye kazandırmak istemiyor herhalde.

• Fiyat politikasını anlamak gerçekten zor. Çünkü, corolla'da yan kapı içi plastik kısım ve torpido bölümünün plastiği çok daha kaliteli ve yumuşak dokulu. Ancak aynı noktalar auriste tam olarak sert plastik. Buna rağmen auris daha pahallı. Bu enteresan.

Ayrıca, dikkat ederseniz, kapı kolları inanılmaz derecede çizilmeye ve soyulmaya müsaait. Hatta gördüğüm araç showroomda bile çizilmiş durumdaydı. Kalite arttırılmasza göreceksizinz bu araç çok satamayacak.

Gönül ister ki, Türkiye'de üretilen bu araç öncelikle Türk tüketicisine daha avantajlı fiyat ve donanımla sunulabilseydi. Full araç 46.000 civarı. 4.000 YTL daha verip Honda Civic HB alınabileceği(1.8 motor) sanırım yetkililerce biliniyordur.

Yurt dışına gidenler de bu kalite de mi bilmiyorum.
  • süper bi araç
  • Sizin görüşünüz, ancak ben katılmıyorum. En azından beğendiğim bir aracın daha iyi olması için neler gerektiğini söylüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ees

Fiyat politikasını anlamak gerçekten zor. Çünkü, corolla'da yan kapı içi plastik kısım ve torpido bölümünün plastiği çok daha kaliteli ve yumuşak dokulu. Ancak aynı noktalar auriste tam olarak sert plastik. Buna rağmen auris daha pahallı. Bu enteresan.

Ayrıca, dikkat ederseniz, kapı kolları inanılmaz derecede çizilmeye ve soyulmaya müsaait. Hatta gördüğüm araç showroomda bile çizilmiş durumdaydı. Kalite arttırılmasza göreceksizinz bu araç çok satamayacak.

Gönül ister ki, Türkiye'de üretilen bu araç öncelikle Türk tüketicisine daha avantajlı fiyat ve donanımla sunulabilseydi. Full araç 46.000 civarı. 4.000 YTL daha verip Honda Civic HB alınabileceği(1.8 motor) sanırım yetkililerce biliniyordur.

Katılıyorum bu fiyatlarla işi zor. ama yaza fiyatlarda indirim olabilir.

• herkese kolay gelsin...

auris in tiptroniğini test eden arkadaş varmı. duyduğum kadarıyla vasatmış. vites geçişlerinde yığılma oluyormuş...
  • AURİS İLE COROLLAYI İKİŞER DEFA TEST ETTİM.AURİSİN DIŞ TASARIMININ BENCE HİÇ BİR CEKİCİLİĞİ YOK.YARİS VE AYNI SEGMENTDEKİ ARAÇLARIN HARMANI.ARKA OTURMA ALANINI DAR OLMASI.İÇ DİZAYNININ COROLLAYA YAKIN OLMASI AURİS İ ELEMEM E YETTİDE ARTI BİLEEE :)COROLLAYA GELELİM.- 2. EL SORUNU VARMI? -YOKKKKK !...ARACIN DIŞ TASARIMI FARKLI VE GÜZELMİ ? - GÜZELLLLLL !.. ARACIN İÇİ YANİ ARKA OTURMA ALANI GENİŞMİ ? -GENİŞŞŞŞŞ .TOYOTALAR GENEL OLARAK AZ SORUNLUMU ? -AZ SORUNLUUUUU !...EEEEE BEN NİYE TOYOTA COROLLA 1.4D4D ALMIYIMKİİİ .BEN AURİSİN ÖN YÜZÜNÜ DAHA VAHŞİ VE CEKİCİ BEKLİYORDUM AMA COK ŞAŞKIN VE MASUM BİR YÜZ OLMUŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trionyx -- 13 Nisan 2007; 17:03:59 >
  • HONDA CİVİC HB....

HASTAYIM SANA NE DENİLEBİLİR Kİ. AH BE BİR PARAM OLSA HİÇ KAÇIRIRMIYIM. BELKİ OLUR İLERDE İKİNCİ ELİNİ ALIRIM AMA İLLAKİ BİNECEM BEN BU ARABAYA.

quote:

Orjinalden alıntı: ees

Fiyat politikasını anlamak gerçekten zor. Çünkü, corolla'da yan kapı içi plastik kısım ve torpido bölümünün plastiği çok daha kaliteli ve yumuşak dokulu. Ancak aynı noktalar auriste tam olarak sert plastik. Buna rağmen auris daha pahallı. Bu enteresan.

• Auris bende tam bir hayal kırıklığı oldu, arabaya oturduğunuz zaman sanki bir Verso'nun küçüğüne binmiş havasını yaşıyorsunuz,ayrıca uzun yolda o devasa konsolun sağ bacağınızı iyice rahatsız edeceğini düşünüyorum çünkü ben sığamadım,diz sürekli temas ediyor ayrıca konsol altındaki boşluk da saçma sapan olmuş. Kiliseden esinlenilen o konsolun plastiğinin ve de ön cama uzanan plastiğin oyuncak arabalardan bile daha kötü bir kaplaması olduğunu söyleyebilirim.Bir de kol dayama gerçekten çok alçakta ve kolunuzu dayamaya pek imkan yok.Optitron göstergeler ve de kapı içleri ise çok şık duruyor.Genel bir bakış olarak Aurisi heyecanla beklesem de Yeni Corolla'nın daha güzel ve kaliteli olduğunu söylemeliyim.O araçta ise eskisine göre bir çok güzel özellik olmasına rağmen cam açma düğmelerinin ve kapı kollarının kaplama yerine adi gri boya ile boyanması gerçekten beni üzdü hatta plazadaki bir araçta bu giri boyanın çizildiğinin ve altından siyah renk çıktığını gördüm.
    Anlayamadığım şeylerden biri de dizel seçeneğinde akıllı anahtar sisteminin olmaması ve vsc xenonlu Aurise sunroof koymamaları.Sunroof isterseniz vsc seçemiyorsunuz sanırım.
    Benim gibi Toyota manyakları için en uygunu (özellikle de bu fiyatlarla) yeni Avensis'i beklemek sanırım.

• yeni avensis 2007 agustosunda avrupada satışa sunulacakmış! Türkiyeye ne zaman gelir bilmem ama ben elimdeki comfortu 32000 e çıkartmaya çalışıyorum! comfort donanımı yeterli değil!
  • auris cok hoş bi araç bende baya baktım plazada ama gri almıcaksın koyu mavi yada siyah cok manyak oluyo fiyatları siz yaz sonu görün nasıl gevşicek cok yeni araçlar ve sınıflarında henüz değişen yeni bi kasa araçta yok en yenileri bunlar doğal olarak fiyatlar biraz yüksek yaz sonu normalleşir pazarlık payları hediyeler(sensör falan fıstık) artar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.