türkiye de octavianın bir kaç modeli de var zaten.onun için sormustur.
octavianın sedanı ve hb sinin resimlerini bana bulabilirmisin...octavia tek modeldir ve hb dir.sedanı yoktur
ARKADAŞLAR AURİS BAYİLERDE!!!!!!1
auris bayideee
ben cumartesı gunu ankarada lider otoda bindim aurise arkadaslar tek kelime ile hasta oldum manyak bişey olmuş dış tsasarım cok hoş iç tasarımda ise orta konsol inanılmaz şık ve farklı çok özgün bi tasarım elegant da 42 ytl fiyat vardı param olsa yaz sonu kesın alırdım zaten 124 hp motor var canavar gıbı olmuş
Senden başka beğenen yok galiba, auris ile ilgili forumlarda arabayı inceleyen herkesin yazısını okudum ama senden başka beğenen yok galiba.
Toyota TR , önce güveni yavaş yavaş verdi ,şimdi sıra sanırım kazıkta!!!
TR de üretilen auris , almanyadan çok daha pahalı...Almanyada şu an daha ucuza vermesinin nedeni tutulma çabası ama ülkemizde böyle bir çabası yok ne yazık ki...
focus ghia 1.6 tdci 109 psnin 43 milyar olduğu ama iyi bir pazarlıkla 2 milyar daha indirim alınabileceği bir piyasada bu fiyatlara yazık.
aynı donanımda focus ghia 115 ps benzinli , auris den 3-4 bin euro daha pahalı ALMANYADA:::
quote:
Orjinalden alıntı: selim82
ben cumartesı gunu ankarada lider otoda bindim aurise arkadaslar tek kelime ile hasta oldum manyak bişey olmuş dış tsasarım cok hoş iç tasarımda ise orta konsol inanılmaz şık ve farklı çok özgün bi tasarım elegant da 42 ytl fiyat vardı param olsa yaz sonu kesın alırdım zaten 124 hp motor var canavar gıbı olmuş
ne yalan diyim bende beğenmedim yani beklenildiği kadar iyi bir araç değil gibi geldi bana.ince detaylara kafamı çok takıtm.vsc için mmt almak zaten çok saçma olmuş.birde sadece sürücü camının tam otomatik olması kol dayamanın çok aşağıda kalması ön göğüslükteki camla birleşen yerdeki plastik kalitesi falan hoşuma gitmedi.
arkadaşlar sizin düşüncelerinizi almak istiyorum...
Yeni opel astra cosmo 1.3cdti ile toyota auris 1.4 d4d elegant arasında karar veremiorum.
bu gün auris i test ettim.iç tasarımı iyi.diş tasarım o kadar iyi değil.kullanımı keyifli bir araç.güven hissi veriyor ama bir kaç önemli özelliği ile ön plana cıkıyor.donanım eksikliği rakıp lerine göre cok fazla.comfort 1.4 d4d modeli fiyatına göre eksik donanımları var.mesela yağmur sensörü ,hız sabitleme,kararan dıkız aynaları vs.....
ortaköyde baktım içi güzel dışı kötü. honda civic hb alıcam büyük ihtimalle.
auris in donanımı corolla ile aynı mı arkadaşlar bi fark yok mu ?
Arkadaşlar, aracı showroomda inceleme fırsatım oldu.
Beklentiniz ne kadar yüksekse o derece hayal kırıklığı yaşarsınız. Bende araçtan hem fiyat hemde özellikler bakımından çok şey beklemişim sanırım.
Özetle, Maksimum bedele, bir kaç milyar daha eklerseniz Honda Civic HB alabilirsiniz ki, bu araç, 1,8 ve tasarımı daha çekici. Sanırım başka birşey söylemeye gerek yok.
Dün merakla beklediğim ve bu yüzden aylardır otomobil almayı ertelediğim Auris i inceleme fırsatı buldum. Ama aylardır beklemeye değecek bir araç olmadığını anladım. İç dizaynı gerçekten farklı. Plastik aksamı bir alt model Yaris te kullanılan malzemeyle nerdeyse aynı. Tip olarakta Yaris in büyümüş hali gibi. Bundan 3 ay önce Corolla Hatcback almaktan vazgeçmiştim. Ama şimdi bu son indirimlerden ve Auris teki hayal kırıklığından sonra tekrar corolla hatcback almaya karar verdim. İnşallah hayırlısı olur.
bende pazar gunu Showroomda gordum araç bence Mükemmel olmuş.Fiyatı konusunda bir bilgim yok. Ama o sınıfta arabaların içinde bence en iyisi. Bende resimlere bakınca yarise benzetmişler diye dusunuyorumdum ama plazada yarisle Aurisi yan yana koymuşlar daha dikatli incelediğimde yarise benzemediği kararını verdim. İçi ise bence çok şık olmuş. Toyotadan beklenmeyecek kadar güzel bir tasarımı var. Rakipleriyle olan fiyat ve donanım farklarını bilmiyorum ama Toyotasa akıllı bir politika izlerse bu araç 2007 yılında en çok satan C sınıfı HB olur diye düşünüyorum.
Bugün Kozyatağı Nataş'ta Auris'i inceleme fırsatı buldum, Dizel MMt'yi test ettim (doğrusu bu kadar kısa zamanda test aracı ayıracaklarını hiç ummuyordum, benim için sürpriz oldu.. Auris dış görünüş olarak kesinlikle kafaları karıştıracak bir araba olmuş..Showroom'da sunulana arkadan bakınca oldukça güzel durduğunu fakat dışarda duran test aracına gün ışığında bakınca sıkıcı bir sadelik ve hatta tipsiz göründüğünü söyleyebilirim....Önden görünüşünü ise beğendim.. İçi dizayn etkileyici fakat kesinlikle kalite hissi vermiyor..Özellikle seçilen plastiğin çok adi olduğu açık..Yeni Corolla daha kaliteli yapılmış...Ayrıca ön çapraz görüş sanki Corolla'da daha iyi gibiydi.. MMT dizel motora gelince..Ben kalkışlarda gaz pedalına bu kadar hassas bir dizel görmedim ( en azından bu sınıfta diyelim)..Hızlanması tatmin edici, kesinlikle hantal değil..Ayrıca şunu farkettim ki MMT şanzıman dizel motorlarda daha sarsıntısız ve konforlu..Ara hızlanmalarda vites düşürmesi ve ilginçtir yokluşlarda daha az kaydırma yapması ve son derece sessiz çalışması beğendiğim yanları oldu.. Özetle motor ve MMT şanzımanı beğendim fakat total olarak arabayı beğenmedim..Civic Sedan otm ve Golf TSİ DSG çok daha kalite ve keyf veren araçlardı..
ben dahil birkaç kişi plastik kalitesinden memnun değil.
bu arabada toyota sorunsuzluğu olmazsa kısaca bunu başka firma yapsa ben asla almazdım.ama şimdi toyota işte sorunsuz falan diyip alınabilir diyorum.biz auris i gözümüzde çok büyütmüşüz.
Sırf sorunsuz diye araba alma devri geçmişte kaldı bence, artık tarz ve zevk meselesi oldu kullandığımız araçlar. Toyota dizayn konusunda bekleneni veremiyor, açıkçası corolla da auris de pek etkileyici değil kanaatimce. Arabanıza her binişinizde bir heyecan uyanıyorsa içinizde ne mutlu size ve yaptığınız seçime...
bugün auris ve yeni nesil corollayı inceleme fırsatı buldum.corolla ile test sürüşüne çıktım araç beni gerçekten tatmin ettii.Bi dizelden beklenmeyecek bi performans ve sessizlik vardı corolla da .Auris almayı düşünüyordum ancak yeni nesil corollanın dış görünüşü bana daha çekici geldi ayrıca daha kaliteli ve güvenli gözüküo.Bu yüzden artık yeni nesil corollayı düşünmeye başladım.
önden buyrun arabayı bence tam bi fiyasko dizayn o dikiz aynaları ne oyle hayal kırıklıgı oldu bende en azından daha iyi bi dizayn beklerdim bu corolla hatcback den bile daha kotu...
ben görmedim nasipse bu hafta görücem(tabi fabrikasında gördüklerim hariç) araba uzaktan iyi görünüyor ama yanına gidince fiyasko bence ben beklediğim ve abartılan kadar güzel bulmuyorum yeni corolla daha iyi bence ayrıca honda civic ve renault clio bundan daha iyi gibi gözüküyor bence satış rakamları tutmayacak ve baya fiyat indirimiine gidilecek gibi görüyorum ama beklemek lazım...