Şimdi Ara

auris

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1.6 elegant auris aldım. hatta bir de güvenlik paketi ve xenon eklettik. aracın içi filan süper, uçak gibi. en azından benim için. daha önce picantom vardı da

ve ilk kez otomatik araba kullanıyorum.

şimdi gelelim sorularaaaaa...

aslında aracı alaı daha 1-2 gün oldu ama giderken vites geçişleri çok belli oluyor. bu bir..
    bir ikincisi de aracın hızlanması ile ilgili. 4. vitese kadar arka arkaya geçiyor vites. 4 e atana kadar öööle hızlı bi şekilde gitmiyor sanki. 4. vitesten sonra birden açılıyor.

bir soru dahaaa
    bugün otoyola çıktım. nerdeyse araçları hiç sollayamadan kenardan kenardan gittim resmen.sanki araç devir kazanmıyor. yoksa ben mi köklemedim aracı acaba..

aracın vitesi multimode manuel de kullanılabiliyor.

evet yorumlarınızı bekliyorum..

• Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileği ile.

Aracınızın dizel mi benzinli mi olduğunu yazmamışsınız? Ben confort dizel otomatik kullanıyorum. Hızlanma konusunda hiç bir problem yok. Hatta çok memnunum.

Vites geçişlerinin ise, full otomatik olan araclardan daha sarsıntılı olduğu gerçek. Ancak tamamen kullanım ile ilgili. Aynı aracı hiç sarsıntısız da kullanabilirsiniz. Ayrıca, bu MMT viteslerin çalışma prensibi full otomatik olanlarla aynı değil diye biliyorum(yakıt tasarrufu nedeniyle).

Kullandıkça alışacaksınız.

quote:

Orjinalden alıntı: asterixia

arkadaşlar 1.6 elegant auris aldım. hatta bir de güvenlik paketi ve xenon eklettik. aracın içi filan süper, uçak gibi. en azından benim için. daha önce picantom vardı da

aslında aracı alaı daha 1-2 gün oldu ama giderken vites geçişleri çok belli oluyor. bu bir..
    bir ikincisi de aracın hızlanması ile ilgili. 4. vitese kadar arka arkaya geçiyor vites. 4 e atana kadar öööle hızlı bi şekilde gitmiyor sanki. 4. vitesten sonra birden açılıyor.

bir soru dahaaa
    bugün otoyola çıktım. nerdeyse araçları hiç sollayamadan kenardan kenardan gittim resmen.sanki araç devir kazanmıyor. yoksa ben mi köklemedim aracı acaba..

• quote:

Orjinalden alıntı: asterixia

arkadaşlar 1.6 elegant auris aldım. hatta bir de güvenlik paketi ve xenon eklettik. aracın içi filan süper, uçak gibi. en azından benim için. daha önce picantom vardı da

bir soru dahaaa

hayırlı olsun ilk önce.size aracı satan danışman arkadas nasıl kullanılacagını,mmt vitesin özelliklerini anlatmadımı.anlatmış olması gerekirdi.mmt nin nasıl kullanılacagını mmt kullanımını doğru biliyomuyuz diye bi konu var.oradan da öğrenebilirsin.ayrıntılı bi şekilde yapılmış yorumlar var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.