< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ben olsam Auris ile devam ederdim. Yeni iyidir. Düzgün bir LPG dönüşümü ile dizelden bile ekonomik hale gelir.
|
Selam.
Golf'ünüzü yaş & kilometre artışına bağlı arıza ihtimaline karşı değiştirmek istiyorsanız buna gerek yok bence; bakımlı ve özenli kullanılmış üstelik manuel ve de Tdi motorlu bir Golf 7 nin kronik arıza riski teşkil edeceğini pek sanmıyorum ancak araçtan sıkıldıysanız veya düşen 2.el değerini düşüyorsanız bir şey diyemem elbet, ayrıca dediğiniz gibi Golf'ün ekonomi potansiyeli de Auris'ten iyi olacaktır. Bizde önceden 2014 Golf 7 manuel 1.4 Tsi vardı, çok kaliteli bir araçtı ancak hem otomatik şanzıman gerekliliği doğduğu hem de alındığı günden itibaren ciddi oranda yağ eksilten motoru yüzünden aracı değiştirmiştik, o esnada cam tavanlı bir Auris 1.6 Cvt de denemiştik aklımda kaldığı kadarıyla özellikle yüklü kullanımda yaylanmayı seven bir yapısı vardı. |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 19 Haziran 2019; 0:29:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|