Şimdi Ara

Auris Life 1.33 mü Yaris 1.5 VVT-iE mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bayanlar hangisini almak daha mantıklı. Not: öğrenciyim

• Öğrenci adama bazı geceler yarise göre geniş araç lazım olacağından Auris diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka camı manuel olmasa kesinlikle auris. Ikisinde de manuel ise yine auris

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka cama elektrik koymayan Toyota'ya mı sövelim; fiyatı düşürmek için opsiyonları kısan distribütörlere mi sövelim.

Yazık bu millete ya. Dünya elektrikli otomobilleri tartışıyor biz camı elle açmaktan bahsediyoruz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka camın elle açılıp kapanması sorun değil :D
    Performans olarak hangisi daha çok memnun eder beni
  • 1.5 olan yeni nesil 13.5:1 yüksek sıkıştırma oranlı, atkinson çevrimi ile çalışabilen, euro 6c normlarını karşılayabilen bir motor. Fabrika verisi yakıt tüketiminin 1.33'den daha düşük olmasından (4.8lt) ziyade bu tüketime gerçek hayatta da yaklaşılacağını iddia ediyor Toyota, o kafayla geliştirilmiş bir motor. Performans olarak da 1.33'den tabiki daha başarılı, yani bütçe varsa 1.33'le bunun arasında kalmanın anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

1.5 olan yeni nesil 13.5:1 yüksek sıkıştırma oranlı, atkinson çevrimi ile çalışabilen, euro 6c normlarını karşılayabilen bir motor. Fabrika verisi yakıt tüketiminin 1.33'den daha düşük olmasından (4.8lt) ziyade bu tüketime gerçek hayatta da yaklaşılacağını iddia ediyor Toyota, o kafayla geliştirilmiş bir motor. Performans olarak da 1.33'den tabiki daha başarılı, yani bütçe varsa 1.33'le bunun arasında kalmanın anlamı yok.

Sağol hocam yorumun için
    Auris daha şık göründü gözüme sadece + olarak ama yaris diyosun hiç düşünmeden tamamdır hocam eyv
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DopeKinguen D kullanıcısına yanıt
    1.33 Yaris mi 1.5 Yaris mi sordun diye gördüm, yanlış okumuşum. 1.5 motor tabiki daha üstün fakat ikisi arasından Auris tercih ederdim. Yol konforu, yol tutuş, yalıtım, kalite olarak Auris net biçimde yukarıda kalıyor.
  • 2018'de Auris'in kasa değişecek. O zaman 1.33 motor yerine 1.5 motor gelir tahmin ediyorum. Bu bilgi de cepte olsun ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vergi muhabbeti bile 1.5 der
  • Auris'i aldım gidip bakınca yaris'e bakmadım bile auris çok daha güzel araba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.