Şimdi Ara

Auris mi, Astramı ,Auris Dizelmi ,Yarismi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar 3 araç içerisinde seçim yapmak istiyorum ama kararsızlıklarım var sizlerde yardımcı olursanız sevinirim.
    Öncelikle almak istediğim araç otomatik vites.Otomatik vitesler konusunda fazla tecrübem bulunmamaktadır.
    Almayı düşündüğüm modeller , genel izlenimlerim ve sorularım şu şekilde.

Opel Astra 1.6 XER 115 HP, 6 ileri Active Select(46.239,16 TL)
    Görülüm güzel, spor bir araç .Ancak Otomatik vites teknolojisinin eski olması,Yakıtın 10 litre yakması , ve test sürüşünde otomatik vitesi değiştirirken yaylı yapısından dolayı gelen bir ses var,birazda hantal geldi.Öncelikle 10 litre civarında olan yakıt seviyesi lpg ile gözardı edilebilir mi?Bu vites teknolojisin eski olduğu ama diğer dsg cvt şanzımanlara göre daha az sorun çıkardığı ve bakım masraflarının diğerlerine göre daha düşük olduğu söylenmekte.

Toyota Auris 1.6 Active 7 İleri MultidriveS (50.000,00 TL)
    Sürüş olarak en keyif aldığım en sevdiğim araç.Vites geçişleri mükemmel hiç hissettirmemekte.yakıt olarak 7.4 görünmekte.Lpg de taktırılabilir.Bu araçla ilgili şansuman sorunum var.Bu şanzumanların iyi olduğunu ancak sorun çıkarttığı anda komple değişmesi gerektiği konusunda forumlarda yazılar okudum.Ve bu değişme maliyetinin çok yüksek olduğu(16.000,00) gibi.Bu durum 5 sene garanti halinde olacak bir araç için gözardı edilebilir mi?

Toyota Auris 1.4 D Active 6 ileri MultiMode(55.000,00 TL)
    Bu aracı dizel olduğu için almak istedim.Ancak vitesi yarı otomatik olan multimode şanzuman.deneme sürüşünde test ettiğimde ve forumlardaki yazıları okuduğumda bu vitesin vites geçişlerinin konforsuz olduğunu gördüm.Hoşuma gitmedi açıkcası.CVT şansızmandaki konforu bulamadım.Ancak bu şanzuman ile ilgili usta ile konuştuğumda bakım masraflarının bir manuel şanzuman kadar olduğu belirtti.Bakım masrafları ve yakıt cimriğini düşünecek olursak bu multimode yarı otomatik şanzumandaki vites geçişlerinin hissedilmesi gözardı edilebilir mi?

Toyota Yaris 1.33 (38.000,00 TL)
    Bu araç tabiki diğer araçlarla farklı segmentlerde ancak düşündüğüm zaman yakıt olarak çok düşük LPG ihtiyacı hissetmez.CVT şanzuman keyifli
    sürüş.Fiyatı düşük.Aracı bir de eşim sürecek.Küçük araç.Bunda da tabi bayırlarda nekadar zorlanırım bilemiyorum.

Diğer benzer segment Honda Civic yeni modellerini beğenmemekteyim.Golf çok iyi ancak 2 ay beklemek gerekiyor.Yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acarhkn -- 7 Nisan 2013; 13:55:44 >

• Yarisi segment düşüklüğü sebebiyle ele derim öncelikle.

1.6hdi C4 ü de incelemeni öneririm. Yakıt performans açısından saydığın araçlardan daha ağır basar.Lpg derdin de olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Caty] -- 7 Nisan 2013; 13:51:24 >
  • LPG'ye bakışınız olumluysa 1.6 benzinli Auris, uzak duruyorsanız dizel Auris almanızı tavsiye ederim bu araçlar arasından.
  • eğer lpg ye karşı değilseniz o paralara 2000 civarı bir doğan slx alıp lpg uygulatıp konforla binersiniz. emin olun 2013 model birçok arabadan gömlek gömlek üstündür. her bakımdan konfor ekonomi yol tutuşu sorunsuzluk olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: acarhkn

toyotanın şanzımanları dsg gibi problem çıkarmamaktadır,zaten 5 sene kapı gibi garantiniz var.
    Bu açıdan auris iyi bir seçim gibi.
  • Astra yeni kasa olanlarsa hemen al . sürüş konforlu tip var yakıtta idare eder
  • Astra.
    Tartışma bitmiştir beyler dağılın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda hrv mi crv mi?
    16 yıl önce açıldı
    Benzinli mı dizelmi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.