Şimdi Ara

Auris mi rapid spaceback mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2016 1.6 tdi 115hp rapid spaceback mi 28 bin km de
    2013 premium auris 1.4 d4d 38 bin km de hangi araci tercih etmeliyim ikisini de ayni ucrete alacagim 71

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İkiside çok iyi araçlar. Sorunsuzlukta en üst sıradalar. Rapid gücünü hissettirir ve daha yeni. Diğerinin avantajı C segmenti olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben rapid tercih ederdim.

• Rapid kullandım daha önce 1000km ye gelmeden trim sesleri gelmeye başlamıştı

• Toyota'ya çok sempati duyan biri olmama rağmen kesinlikle d4d motor bir araç almazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sönmeyen Arıza Lambası.

Toyota'ya çok sempati duyan biri olmama rağmen kesinlikle d4d motor bir araç almazdım.
    Zayıf bir motor izlenimi veriyor ama gayet uzun ömürlü sorunsuz motor. Zaten toyota mekanik problemsizlik harici kaliteli bir araç değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: yksln

Zayıf bir motor izlenimi veriyor ama gayet uzun ömürlü sorunsuz motor. Zaten toyota mekanik problemsizlik harici kaliteli bir araç değil.

Alıntıları Göster
    Zayıflığı mühim değil de bir ara yağ yakma olayları vardı. Bayağı bir şikayet var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Qashqai mi corolla mı?
    6 yıl önce açıldı
    Jetta mi C4 mu Corolla mi?
    4 yıl önce açıldı
    Qashqai mi Sportage mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Zayıflığı mühim değil de bir ara yağ yakma olayları vardı. Bayağı bir şikayet var.

Alıntıları Göster
    yağ yakma eski kasa 1.4d lerde sıkça duyuluyordu ama 2013 ve sonrasında çıkan kasada hiç yağ yakma sorunu duymadım hocam. çevremde kullanıcısı da çok, hiç şikayet duymadım

• quote:

Alıntıları Göster
    Bir dönem öyle bir durum vardı. Özellikle 2012 de teknik düzeltme ile arıza giderildi diye biliyorum. O arıza da bazıların da vardi zaten.

• Otomatik ise rapid. Manual ise auris.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuekuatsheu

Otomatik ise rapid. Manual ise auris.
    tam tersi olması gerekmiyor mu hocam malum dsg.
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Sadece dayaniklilik ariyorsaniz ki uzun muddet toyota uzmez ama ozellikle 1. Ve 2. Vitesleri kesinlikle hissedersiniz.

Ancak sessiz konfor ve performans ayrica yakit tuketimi dusurmek istiyotsaniz dsg. Ki bu dsg de sizi oyle 20000 40000 de birakacagini dusunmuyorum ilk dsgleri(6 ileri) istanbulda passat variant 1.4 tsi da 70000 km ye kadar kullanmistik sonrasinda sattik ama satarken de sorunu yoktu tabi bu kadar km de dogal olarak baski balata volan dedikleri sey degisti her aracta bu kadar km sora olusabilecek sey diye dusunuyorum. Tabi bu benim kanaatim.

• Premium aurisi asla rapide tercih etmezdim.

• Toyota kardesim. Toyotadan vazgecmeyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.