arkadaslar sizce bu dp nin inanılmaz derecede seviye yükselmesinin sebebi auspexa mı ? yoksa tamamen tesadüf mü, eğer dünyada bböyle bi koç varsa bilmiyorum yanii
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Finley Mrrgglton
Bu mesaj silindi.
degil
Auspexa tbfde konuşursan dhye selamlar de pls
Beşiktaş ezer gecer
quote:
Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream
Beşiktaş ezer gecer
kaan xd
quote:
Orijinalden alıntı: Auspexa
kaan xd
Alıntıları Göster
Naru abim
adam ol sülo
adam dp de değil ki!!!
suloman34
kullanıcısına yanıt
sülooo özledik seni nerlerdesin sülo
quote:
Orijinalden alıntı: Zaitan
sülooo özledik seni nerlerdesin sülo
maçları izlemiyorum oyunla da çok alakam yok bu aralar fakat oyun başındaki pickler maçın %80 i zaten geri kalanı yetenektir takım uyumudur falan. karşı rakibin oyun tarzını analiz edip ona göre takımına pick yaptırmanın etkisi olmuş olabilir. dediğim gibi bu arada hiç bir maçı izlemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: suloman34
arkadaslar sizce bu dp nin inanılmaz derecede seviye yükselmesinin sebebi auspexa mı ? yoksa tamamen tesadüf mü, eğer dünyada bböyle bi koç varsa bilmiyorum yanii
elwind şanslısınız işte iyi koçunuz var xd
quote:
Orijinalden alıntı: suloman34
kaan ara sıra gel seviliyorsun
Elwindmi la o ben hala anlamiyorum helal olsun midlaneden dpnin top laneri oldu ve bayada iyi oynuyor ligin en iyi top lanerlarindan ama dpnin iyi olmasi bence takim oyunundan
quote:
Orijinalden alıntı: MrCleanse
Elwindmi la o ben hala anlamiyorum helal olsun midlaneden dpnin top laneri oldu ve bayada iyi oynuyor ligin en iyi top lanerlarindan ama dpnin iyi olmasi bence takim oyunundan
Kaan ben harikayım yaa falan diye video çekip atsana ^^. Kız cosplayer arkadaşım sana aşık ^^ :S
quote:
Auspexa lowun teki elwinnd abi taşıyor elwind abi <3<3
quote:
Orijinalden alıntı: Oberyn
Auspexa lowun teki elwinnd abi taşıyor elwind abi <3<3
Alıntıları Göster
yavaşça nicke bakın
Sulooooo
güç bende süloman
quote: