Merhaba comnet öldü biliyorsunuz uyguna tarife bakiyorumda euronet mi efsane net mi iyidir kullananlar yazabilir mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EURONET mi EFSANE net mi
-
-
Hocam bir de fiba telekom var uygun fiyatlı. Ben de bekliyorum öneri için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiber kullanıyorsanız modem kira bedeli dahil 239 TL uygun görünüyor Euronet birde İstanbul firması pop notkası İstanbul da ise ping değerleri daha uygun olacaktır.
EfsaneNet / Flixnet / Fibatelekom gibi Konya merkezli İSS lerde 230 / 240 tl bandında 100 mbpslik fiyatları.
Fibimnet modem dahil 305 / VDSL 290 TL ve NetGSM 299 TL referans kampanyası ile 259 tl ye düşüyor fiyatı Ankara merkezli İSS ler.
Gigaspeed de 269 TL ye düşürmüş tarife fiyatını TBTnet kuruluşu Kocaeli merkezli firma.
Turknet de işbirliği yapılmış Comnet'ten geçişlere özel 2 ay ücretsiz sonraki aylar 499 TL fiyatıyla bu kriz dönemini atlatmak için iyi fırsat gibi görünüyor.
Netspeed ilk 3 ay 299 TL olarak kampanya düzenlemiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 11 Aralık 2024; 18:19:54 > -
fiba telekom upload hızları rakiplerine göre çok düşük olduğu için agresif fiyatlarına rağmen onu eledim...
-
Efsane
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X