Bildirim
AUSUSMU ZOTAC MI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bulabilirsen Msi8800GT O.C al , Palit 8800gt Sonic , Zotac 8800GT amp modelleri de çok iyi.. Asus alma.. Sıradan bir kart.. Msi hem daha ucuz hem de çalışma hızları daha yüksek.. -
himm anladım tessekkürler mattrak işte hiç bir yerde yokki 8800gt, bir asuslar kalmısss
herkez zotac beklioo hayırlısı gelsede alsakk günlerdir bekliozz
sözde bu haftaya türkiyeye gircekmis kartlar ama ertelenir dio herkez
nese iyi günler -
zotac -
Msi8800GT O.C Zotac 8800GT Amp modeli bunlar ii ve test edilen modeller fakat ben bulamadım bunları ve sparkle 8800gt aldım ve 10 gun olacak kullanıyorum bı sıkıntı yasamadım gercı sadece ekran kartım deıl donanım ekipmanlarımda ii bi sıkıntım yok ama bularsan ilk saydıgım markalar ilk terchlerin olabilir -
bende biraz önce asus siparişi verdim hadi hayırlısı inşallah üzmez beni -
Al gitsin işte..Zotak motak aynı bunların hepsi -
gözle görülür bir fark için zotac amp, ama diğerlerinde çok bi fark yok.. hatta normal bi kartla bile kendin oc edip amp a çıkarabilirsin.. -
Fanları değişik değilse hepsi aynı, al gitsin. İstersen elde yaparsın hız aşırtmanı sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 13 Aralık 2007; 16:51:19 > -
Asus al daha iyi CoH orjinal oyun veriyor değeri 75ytl sanırım belki 30-40ytl'ye satabilirsin -
Asus gayet kaliteli bir markadır.Fiyatı biraz pahalıdır.Bence almalısın. -
asus al karta bişey olursa üzülmezsin satış sonrası hizmetleri iyidir marka olarakta kendini kanıtlamış bir marka sende ne var diye soracak olursan sparkle vardı onu aldım ama asus olsa asus alırdım zotac ta iyi imiş sen istiyorsan yazı tura at iyisimi -
Asus normaldan daha pahalıya satıyor zaten kartları. -
hehe tesekkürler arkadaslar yorumlar için bakıcam yarın.
iyi akşamlar -
Bende mecburen Asus siparişi verdim bugün diğerleri yine hemen tükenmiş. Aslında leadtek yada gigabyte alacaktım. Neyse bunu da kurcalarız artık. Bu arada ASUStan çıkan COH ile Gigabyte yada leadtek den çıkan NWN2 yi değiştimek isteyen olursa haber versin. (NWN2 istiyorum da)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 13 Aralık 2007; 23:33:49 > -
Ben Msi Kullaniyorum O.c li edition ama ben ustune dahada oc yaptim, zotac amp degerlerinide gecti bazi konularda cok az da olsa.
illa zotac diye tutturma bence, ama sunu soylemeliyim ki uzerindeki stok fan cok fazla verimli degil, zotac i bilemem tabi.
Aranizda bilgisi olan varsa soruyorum, imzamda gozuken degerlerin uzerine cikartsam sorun olur mu sizce? Ust sinir nedir acaba bu kartta
suan ramler 2000 mhz, yani bir 2200 u kaldirir mi ya da core clock 700 de, 800 u kaldirir mi gibi? -
millet gt bulamıo sen alimmi diyorsun -
benim zotac düz versiyon 8800 gt. 730/1800/2020 hızlarında problemsiz çalışıyor. çıktığı yere kadar çek problem olmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X