Şimdi Ara

Auto Bild: VW Golf VII, Audi A3, BMW 1 Serisi, Mercedes A (Çeviri Eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
8.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 araç da çok hoşuma gidiyor. İlk tercihim 1 Serisi nden yana olur, ikinci sıra A3 ün. A3 ün iç mekanı çok hoşuma gidiyor. Sade fakat malzeme kalitesi üst düzeyde. Ayrıca her şeyin MMI la kontrol edilmesi çok güzel. Sürüş esnasında rahatlıkla her şey sıkıntı çekmeden kontrol edilebilir.
  • Yine yukarda golfe sallayan forumun saçmalama uzmanları dizmiş mesajlarını.
  • G. Kore'liler bunları çok fena zorluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhansencag

quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

Premium C sınıfında (Golf klasman dışı) 1 serisi tek başına kaldı helal olsun adamlara en vasat oldukları sınıfta bile araçlarını yaptılar bu sefer şu 3 serisinide biraz daha iyi yapsalardı C,D,E'yi kapatacaklardı komple. A serisini inceledim B serisini kötü olmuş derken B serisine daha ciddi bakmaya başladım.
    Lütfen gelip 1 serisinin içi dar demeyin geniş araba istiyorsanız gidin SW falan alın.

3 Serisi şuanda segmentinin en iyi aracı. Yol tutuşu, sürüş dinamikleri ve performansı rakiplerinin hepsinden daha iyi. C Serisi yle kıyaslamalarında C Serisi bir sonraki modelde öne geçmeyi bırakın arayı ne kadar kapatır diye tartışılıyor.

Auto Bild: VW Golf VII, Audi A3, BMW 1 Serisi, Mercedes A (Çeviri Eklendi)

Yeni 3 serisini kötülemiyorum ancak iç mekan olarak beklentimi sanırım yüksek tuttuğum için daha iyi olabilirdi diyorum. C seriside çok beğendiğim bir araç bazı konularda C serisi bazı konularda 3 serisi önde bana göre hangisi tercih edersin derseniz Bmw şanzıman ve motor ile önde olur benim için ancak tasarım ve iç mekan olarak C serisi biraz daha önde bana göre.
    Yol tutuş sürüş dinamiklerinde 3 serisi değil bütün Bmw modelleri farkını ortaya koyuyor zaten tercih eden kitlede Mercedes'ten yerine tercih sebebi genelde bu durumdan dolayı oluyor.

• Klasik Autobild testi deyin de rahatlayın sizi çekemeyenler
  • Audi ve VW bu sınıfa çok ciddi bakıyor.
    BMW ve Mercedes'in en az önemsediği sınıf. Zaten 1 serisini özellikle tipsiz yapmışlar ki millet 3 Serisine yönelsin. Mercedes de kötü işçilik ve kalitesiz malzeme kullanmış ki C serisinin alıcısı daha da artsın.

Audi ve VW C sınıfına sağlam yatırım yapıyor. Golf ve A3 zaten satış olarak yıllardır çok iyiler. Beklenen sonuç.
  • IslakFasulye teşekkür ederim. Sonuçta 4'üde Alman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda yeni 3 serisi çok abartılıyor..

Eskisinde de aynı şahane motor vardı, yenisinde de..
    Eskisinden çok iyi olan tek yanı 8 ileri otomatik şanzumanı..

-Yalıtım konusunda tek bir iyileştirme yapılmamış,
    -iç mekan kalitesinde ilerleme yok, hatta maliyetten kısmak amacıyla geriye gidiş var.. (kol dayama içi kaplamaları, direksiyon deri kalitesi, kaplama malzemeleri vs..)
    -Sürüşü yumuşatılmış, vs..

Ama bizim foruma sorsan yeni bmw 3 serisini öve öve bitiremezler.. Çünkü eskisini de yenisini de kullanmamış veya sadece yenisini kullanmış...

konuya dönersek, genel olarak forumda premium araç muhabbeti de çok abartılıyor.. şu yukarıdaki muhabbeti dönen VW Golf 'ün kasası göze hitap eden,albenili bir kasa ile değiştirilse şuan niye bu testlerde birinci olduğunu anlayamayan tayfa ağzının suyunu akıtarak övgüler yağdırırdı..

Ama malesef hala aracın tipiyle kalitesini değerlendiren zihniyet mevcut...

Ben kendi adıma testi objektif buldum.. Burada en kaliteli olması gereken ve beklenen mercedes A serisi , gerçekten de sonunculuğu hakediyor. İşçilik hataları, maliyet kaygısı kaynaklı detaylar yüzünden ... Bmw'nin birinci olma ihtimali yok zaten çünkü herkese hitap edemez, sırf arkadan itiş meraklısıysan beğenebilirsin yoksa seni açmaz.. Geriye her klasmanda başarılı olan 2 araç kalıyor ki A3 ve Golf ... Bu iki araçtan da en ulaşılabilir ve fiyat-fayda oranı yüksek olan tabi ki Golf'tür.. Sonuç, Golf tabi ki bu testte birinci olacak.. Şaşırıyorsan mantaliteni gözden geçirmelisin..

• o değilde ıslak fasulye bizle kafa yapıyor olsa ya
  • Bu Autobild musvettesini hala ciddiye alip okuyan var mi acaba? Pardon Dogus oto calisanlari okuyor olabilir. VAG grup bulteni gibi cunku
  • Hadi Golf'u gectimde arkadas A3 ne vaad ediyorda BMW1'in onune geccip 1. oluyor? Hayir nesi iyi? Tasarimi mi? Motoru mu ? Surus dinamigi mi? Kalitelimis yemisim kalitesini lan kokpitte hicbir sey yok ki zaten. Ticari arac kokpiti gibi bombos orta konsol.
  • Auto bild hakli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

o değilde ıslak fasulye bizle kafa yapıyor olsa ya

Yok hocam estafurullah, turizm rehberi olduğum için almanca, ingilizce, japonca su gibi olması gerekiyor. Ekmeğimi buradan çıkartıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

IslakFasulye teşekkür ederim. Sonuçta 4'üde Alman

Rica ederim.

4'ü de alman da sanki Golf hariç diğerleri Alman asıllı gibi olmuş. Golf'ü 7 serisi gibi göstermişler yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Audi ve VW bu sınıfa çok ciddi bakıyor.
    BMW ve Mercedes'in en az önemsediği sınıf. Zaten 1 serisini özellikle tipsiz yapmışlar ki millet 3 Serisine yönelsin. Mercedes de kötü işçilik ve kalitesiz malzeme kullanmış ki C serisinin alıcısı daha da artsın.

Audi ve VW C sınıfına sağlam yatırım yapıyor. Golf ve A3 zaten satış olarak yıllardır çok iyiler. Beklenen sonuç.

vaaaaaaaaaaay kardeşim bu işlerden anlıyosun sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoz

Forumda yeni 3 serisi çok abartılıyor..

Eskisinde de aynı şahane motor vardı, yenisinde de..
    Eskisinden çok iyi olan tek yanı 8 ileri otomatik şanzumanı..

-Yalıtım konusunda tek bir iyileştirme yapılmamış,
    -iç mekan kalitesinde ilerleme yok, hatta maliyetten kısmak amacıyla geriye gidiş var.. (kol dayama içi kaplamaları, direksiyon deri kalitesi, kaplama malzemeleri vs..)
    -Sürüşü yumuşatılmış, vs..

Ama bizim foruma sorsan yeni bmw 3 serisini öve öve bitiremezler.. Çünkü eskisini de yenisini de kullanmamış veya sadece yenisini kullanmış...

konuya dönersek, genel olarak forumda premium araç muhabbeti de çok abartılıyor.. şu yukarıdaki muhabbeti dönen VW Golf 'ün kasası göze hitap eden,albenili bir kasa ile değiştirilse şuan niye bu testlerde birinci olduğunu anlayamayan tayfa ağzının suyunu akıtarak övgüler yağdırırdı..

Ama malesef hala aracın tipiyle kalitesini değerlendiren zihniyet mevcut...

Ben kendi adıma testi objektif buldum.. Burada en kaliteli olması gereken ve beklenen mercedes A serisi , gerçekten de sonunculuğu hakediyor. İşçilik hataları, maliyet kaygısı kaynaklı detaylar yüzünden ... Bmw'nin birinci olma ihtimali yok zaten çünkü herkese hitap edemez, sırf arkadan itiş meraklısıysan beğenebilirsin yoksa seni açmaz.. Geriye her klasmanda başarılı olan 2 araç kalıyor ki A3 ve Golf ... Bu iki araçtan da en ulaşılabilir ve fiyat-fayda oranı yüksek olan tabi ki Golf'tür.. Sonuç, Golf tabi ki bu testte birinci olacak.. Şaşırıyorsan mantaliteni gözden geçirmelisin..

Aynen.

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Yok hocam estafurullah, turizm rehberi olduğum için almanca, ingilizce, japonca su gibi olması gerekiyor. Ekmeğimi buradan çıkartıyorum.

quote:

Rica ederim.

4'ü de alman da sanki Golf hariç diğerleri Alman asıllı gibi olmuş. Golf'ü 7 serisi gibi göstermişler yani.

eyv hocam şaka yapıyorum ellerine sağlık... forumda adın çıktı dikkat et bundan sonra çok kapını çalarız

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim.

Golf 7 serisi değil miydi zate...

@asöz,

Golf'ün birinci olması değil Golf'ün bu testte olması zaten şaşırtan durum zaten Golf'ün bu dergi testinde birinci olamayacağı bir konu bulunmamakta.

Bu testte Focus, Astra, İ30 vb. araçlarında bulunması aynı şekilde saçma gelirdi o yüzden Golf'ü kendi liginde değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum.

Premium marka olması her anlamda bütün modellerinde harika bir iş çıkaracağı anlamına gelmemekte ancak burada yapılan neredeyse ayda bir kez hangi VW hangi araçları dövdü muhabbeti.

Başkalarının mantalitesinden şüphe edeceğinize kendinizi sorgulamanız daha doğru olur kanısındayım.

Tekrar ediyorum Anti-VW falan değilim halihazırda VW araç düşünmekteyim ama araç alırken ne aldığımın bilincindeyim kimse kendini kandırmasın....

• quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

quote:

quote:

quote:

Rica ederim.

Golf 7 serisi değil miydi zate...

@asöz,

Golf'ün birinci olması değil Golf'ün bu testte olması zaten şaşırtan durum zaten Golf'ün bu dergi testinde birinci olamayacağı bir konu bulunmamakta.

Bu testte Focus, Astra, İ30 vb. araçlarında bulunması aynı şekilde saçma gelirdi o yüzden Golf'ü kendi liginde değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum.

Premium marka olması her anlamda bütün modellerinde harika bir iş çıkaracağı anlamına gelmemekte ancak burada yapılan neredeyse ayda bir kez hangi VW hangi araçları dövdü muhabbeti.

Başkalarının mantalitesinden şüphe edeceğinize kendinizi sorgulamanız daha doğru olur kanısındayım.

Tekrar ediyorum Anti-VW falan değilim halihazırda VW araç düşünmekteyim ama araç alırken ne aldığımın bilincindeyim kimse kendini kandırmasın....

Peki Golf'ün diğer 3 araçtan hangi açıdan eksik olduğunu düşünüyorsunuz ?

Yani hangi eksikliğinden dolayı bu diğer 3 araçla kıyaslamamalılar adamlar ...

- Verimlilik,
    - Yol tutuş,
    - iç mekan kalitesi,
    - kaliteli işçilik,
    - uygun fiyat,
    - geniş iç mekan,
    - arka koltuklardaki yaşam alanı,
    - bagaj büyüklüğü,
    - performans,
    - Yakıt tüketimi,

Bu kıstasların hangisinden yoksun bulduğunuzu merak ettim açıkçası..

Zaten mesajımı da tam anlamamışsınız sanırım, Golf en iyisidir falan gibi bir söylemim yok, bu tarz testlerde çok fazla kriter olduğu için hepsini karşılayabilen ve en fiyat-fayda oranı yüksek golf olduğu için Golf'ün birinci olması gayet normaldir diyorum.

Buna en basit örnek yukarıda benim bile bir amatör olarak sayabildiğim kriterlerden tamamını karşılayan sadece A3 ve Golf var bu testte.. Bu ikisi içinden de A3 'ü değil de Golf 'ü birinci yapmalarının sebebi haliyle çok daha ucuza sahip olunabilir olmasıdır.. Aynı amerikan testlerinde hyundai modellerinin kolay birincilik alabilmesi gibi..

Sanırım bu açıklamadan sonra tam olarak ne söylediğim anlaşılmıştır..

• @asoz,

Ben ilk mesajınızda zaten belirtmek istediğinizi anladım.Anlatmak istediğinizi gayet iyi anlatmıştınız ancak mantalite konusunda yargınız yüzünden güzel değerlendirmeniz bence sonuçsuz kalmış. Çünkü size göre mantıklı gelebilir bende söylediğim nedenlerden dolayı mantıklı bulmayabilirim bu herkesin kendi düşünce tarzı beklentileri bakış açısıyla alakalıdır.

Son mesjaınızda söylediklerinize katılıyorum ve dikkat ederseniz Golf hakkında hiçbir mesjaımda kötü imasında bulunmadım kötü olduğunuda düşünmüyorum sadece abartılıyor diyorum.Siz çok güzel yazmışssınız peki bu Golf'ün ne fazlası var segmentindeki diğer araçlardan bence ciddi fark yok.

VW ve Golf genel olarak beklentileri karşılayan çok heycana girmeyen değişikliğe gitmeyen standart belli kıstasları olan araçlar üretiyor sahibini ne aşırı mutlu eder nede çok üzer belli çizgisi var bana göre.

Dediğiniz gibi bu testte F/P oranı öne çıkmasında en büyük etken ancak siz bunun farkındasınız peki diğer Golf diyenler bunun farkında mı?

Zaten sorun burada çıkıyor bugün bu 3 ünden önde çıktı diye herkes daha iyi diye düşünüyor kıstaslar umurlarında olmadan aynı Hyundai örneğinde olduğu gibi Hyundai Amerika'da birinci seçilince tü kaka VW avrupa'da birinci seçilince kalite oluyor.

Sonuç olarak herkes aldığı aracı bilmeli olduğundan fazla görmemeli sonra olmayacak araçlar için sıralara giriliyor dünya paralar veriliyor. Bmw'nin şanzımanı kullanmamış kişi burada pahalı diyor DSG'ye 7-8 bin tl değer diyor mantalite yanlışı burada bence sorunlu yoksa sizin bakış açınızda olsa zaten burada sorun olmaz.

Açıkçası ben araç sahibi isem ne dergide birinci olması nede bir ülkede birinci seçilmesi önemlidir istediğim araca kafama uyuyorsa ve sahip olduysam iş bitmiştir zaten...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.