Şimdi Ara

AUTOCAD KASIYOR : RADEON HD 7670

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bundan 8 9 ay kadar önce Samsung np350v5c-s0ftr serisi bir laptop aldım, hem okulumun ilk 2 sınıfını idare eder hem de kullanırım amaçlı. Geçen yıl hazırlık okudum , bu yıl bölümdeyim çizim dersleri yavaştan başladı . Şuan için el ile ama yakında bilgisayara geçeriz. Benim sorunum Autocad 2013 u indirup kurdum internetten , actigimda problem yok ama cizgiyi falan secince kasmaya basliyor , fareyi sürüyorum bir kac saniye sonra takilarak geciyor . Bunun çözümü var midir arkadaşlar. Bilgisayarimin ozellikleri bunu kaldirmayacak kadar kotu degil diye dusunuyorum .

Ürün Detayları

Teknik Bilgiler
    İşlemci: Core i7
    İşlemci Üreticisi: Intel
    İşlemci Modeli: Intel Core i7 3630QM
    İşlemci Sayısı: i7-3630QM
    İşlemci Hızı: 2,40 Ghz
    Ürün numarası: 1103105
    Toplam Bellek: 8 GB RAM
    Çıkışlı: DDR3
    Çözünürlük: 1366 x 768
    Led Arka Işıklandırma: Evet
    Ekran Boyutu (inç): 15,6
    Görüntü Oranı: 16:9
    Ekran Tipi: LED-backlit Ekran
    Grafik Kart: AMD Radeon HD 7670M 2 GB
    Kullanılabilir Toplam Grafik Belleği: 2 GB
    Grafik Kart Üreticisi: AMD
    Sabit Disk Kapasitesi: 750 GB
    Sabit Disk Tipi: SATA
    Bağlantılar: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0, 10/100/1000 Base T Ethernet LAN, VGA port/Mini D-sub 15-pin, USB 3.0, USB 2.0, RJ45, HDMI, Kulaklık Çıkışı, Mikrofon Girişi
    Wlan (Standartlar): 802.11 b/g/n
    Bluetooth: Bluetooth 3.0
    Ağ: 10/100/1000 Base T Ethernet LAN
    İşletim Sistemi: Microsoft Windows 8
    Kolonlar: Dahili Stereo Hoparlörler
    Kart Okuyucu: 3 in 1
    Mikrofon: Evet
    Desteklenen Kartlar: SD, SDHC, SDXC
    Webcam: Evet
    Kamera Çözünürlüğü: 720 p
    Batarya kapasitesi: 4700 mAh
    Batarya Hücre Sayısı: 6
    Ürün Tipi: Notebook
    Boyutlar (GxYxD): 376 x 248 x 25,2 mm
    Ağırlık: 2,2 kg
    Kutu İçeriği: Notebook, Batarya, Güç Adaptörü, Kullanım Kılavuzu
    Üretici Garantisi: 2 Yıl Resmi Üretici Garantili

2 adet ekran karti var intel 4000 hd , lutfen yardim edin arkadaslar yeni bir cihaz almak zorunda miyim?

• Dostum bence yeni leptop alma . Benim ve arkadaşlarımın bilgisayarında bile AUTOCAD 2011 kasıyor. Yani genellemesinde kasıyor. ve onların ekran kartı gt745m ve daha yüksek.
  • autocad bu bolumde pek kullanan yoktur ama notebookta kasmasi normal ki guclu de bir alet degilmis sendeki.masaustu makine kursan bol ramli islemcili ekran kartli vs daha iyi olur ama okula goturuyorum diyorsan daha iyi bir notebook alabilirsin elindekinin gucu yetmiyorsa canina can katacak halin yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

autocad bu bolumde pek kullanan yoktur ama notebookta kasmasi normal ki guclu de bir alet degilmis sendeki.masaustu makine kursan bol ramli islemcili ekran kartli vs daha iyi olur ama okula goturuyorum diyorsan daha iyi bir notebook alabilirsin elindekinin gucu yetmiyorsa canina can katacak halin yok.
    Daha önce hiç kullanmadım bu programı ama sadece tahminde bulanacağım.Programın ayarlarından gpu hızlandırıcısı seçebilme imkanın varsa amd gpu yu seç bir de öyle dene bakalım ne olacak.Ayrıca makinen güçlü yeni cihaza gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 11 Ekim 2014; 12:08:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

Daha önce hiç kullanmadım bu programı ama sadece tahminde bulanacağım.Programın ayarlarından gpu hızlandırıcısı seçebilme imkanın varsa amd gpu yu seç bir de öyle dene bakalım ne olacak.Ayrıca makinen güçlü yeni cihaza gerek yok

Alıntıları Göster
    autocad de 2d çalışmak o kadar aham şaham özellik istemiyor, bence sürücü kaynaklı bir problm var dostum, işini görecekse draftsight falan alternatifleri kullanabilrsin, zaten ilk sınıf oldugunuzda basit çizim yapacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

autocad de 2d çalışmak o kadar aham şaham özellik istemiyor, bence sürücü kaynaklı bir problm var dostum, işini görecekse draftsight falan alternatifleri kullanabilrsin, zaten ilk sınıf oldugunuzda basit çizim yapacaksınız

Alıntıları Göster
    Oncelikle cevaplariniz icin tesekkur ederim . Surucu kaynakli dediginiz hatayi nasil giderebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebil

Oncelikle cevaplariniz icin tesekkur ederim . Surucu kaynakli dediginiz hatayi nasil giderebilirim ?

Alıntıları Göster
    Telaşlanma Autocad için sistemin çok iyi İşlemcinin içindeki Intel® HD Graphics 4000 ekran kartını kullanıyor büyük ihtimalle, ATI 7670 ekran kartının ayarlarından Autocad'i ona yönlendirirsen düzelir,
    nvidia'da control panelden ayarlanıyor ATI'de de CatalistControlCenter'dan olması lazım. (Ben eski ilk çıkan i5 460m işlemci ve nvidia gt630 2gb ile 3dmax'te küçük animasyonlar yapıyorum.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Nvidia gt 520m fps sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

autocad bu bolumde pek kullanan yoktur ama notebookta kasmasi normal ki guclu de bir alet degilmis sendeki.masaustu makine kursan bol ramli islemcili ekran kartli vs daha iyi olur ama okula goturuyorum diyorsan daha iyi bir notebook alabilirsin elindekinin gucu yetmiyorsa canina can katacak halin yok.

Benim makinede 5770 var.Kasmıyor autocad.

Hatta okuldakilerde gt430 filan var onlarda da hiç kasmıyor.Farklı versiyonlarını bilmiyorum ben autocad 2013 mechanic indirdim.Ahım şahım bir sistem istemiyor pek.
  • Sagolun dostlar bilgisayar sistemi yeterli diyorsunuz , cozumu bilen varsa yazarsa sevinirim yine de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

Hatta okuldakilerde gt430 filan var onlarda da hiç kasmıyor.Farklı versiyonlarını bilmiyorum ben autocad 2013 mechanic indirdim.Ahım şahım bir sistem istemiyor pek.

7670m iyi bir kart degil diye biliyorum neyin yeniden isimlendirilmisi kim bilir.5770 128bit ama guzel kart yani onunla kiyaslanmamasi lazim ama okulda gt430 var diyorsun muhendis olmayinca bilemiyorum 2d mi calisiliyor bu autocad'le yoksa 3d'si de var mi ben kuzenden biliyorum pahali notebook istiyordu end. muh. kullanima gore degisebilir ya da kuzen sizi yemis mi diyorsun oyun oynayabilmek icin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

quote:

quote:

7670m iyi bir kart degil diye biliyorum neyin yeniden isimlendirilmisi kim bilir.5770 128bit ama guzel kart yani onunla kiyaslanmamasi lazim ama okulda gt430 var diyorsun muhendis olmayinca bilemiyorum 2d mi calisiliyor bu autocad'le yoksa 3d'si de var mi ben kuzenden biliyorum pahali notebook istiyordu end. muh. kullanima gore degisebilir ya da kuzen sizi yemis mi diyorsun oyun oynayabilmek icin?

Alıntıları Göster
    860 GS ile kullandığım autocadin o bilgisayarla çalışmaması için hiçbir sebep yok. orhanın dediği gibi amd nin programına autocadi ekle ve kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: Php

860 GS ile kullandığım autocadin o bilgisayarla çalışmaması için hiçbir sebep yok. orhanın dediği gibi amd nin programına autocadi ekle ve kullan

Alıntıları Göster
    Aynı notebookun i5 lisini kullanmaktayım arkadaşların yorumlarına göre büyük ihtimal senin makinada autocad hd 4000 de açılıyor. Masaüstüne sağ tıkla değiştirilebilir grafiklere tıkla ordan gözata bas autocadin exeyi ver yüksek performansı seç büyük ihtimal düzelir. Düzelip düzelmediğini kontrol etmek için masaüstü sağ tık grafik özellikleri o menüden powerplayli taba gelecen oradan monitörü seçeceksin start monitore basıp autocadin hd4000 de mi yoksa hd7670 m de mi çalıştığına bakabilirsin. Bi yerde takılırsan teamviewerla bakabilirm bilgisayarına.

• quote:

quote:

quote:

Valla birinci sınıfım ben.End mühendisliğinde çok fazla çizim olduğunu sanmıyorum.Oyun da oynamak istemiş olabilir

7670 notebook gpusu olduğu için ben de pek anlamıyorum.Bu arada mimarlıktaki pcler de i5 3470 gt210luydu.

• kardeşim dediğin yere baktım , deneme yerinde autocad gözükmüyor ne tasarrfulu olarak ne de yüksek performans olarak, dediğin yerden daha önce yüksek performansı seçmiştim zaten
     AUTOCAD KASIYOR : RADEON HD 7670 AUTOCAD KASIYOR : RADEON HD 7670

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebil

kardeşim dediğin yere baktım , deneme yerinde autocad gözükmüyor ne tasarrfulu olarak ne de yüksek performans olarak, dediğin yerden daha önce yüksek performansı seçmiştim zaten
     AUTOCAD KASIYOR : RADEON HD 7670 AUTOCAD KASIYOR : RADEON HD 7670

Autocad tam açık mı? Açıksa listede gözükmesi lazım. Birde explorer.exe yi yüksek performansa alın sonra autocada girmeyi deneyebilir misiniz? Bende böyle gözüküyor.
     AUTOCAD KASIYOR : RADEON HD 7670

Deneme amaçı autocad 2015 i bir indirip deneyeyim bir bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genes1x -- 11 Ekim 2014; 19:11:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orhuncoskun

Telaşlanma Autocad için sistemin çok iyi İşlemcinin içindeki Intel® HD Graphics 4000 ekran kartını kullanıyor büyük ihtimalle, ATI 7670 ekran kartının ayarlarından Autocad'i ona yönlendirirsen düzelir,
    nvidia'da control panelden ayarlanıyor ATI'de de CatalistControlCenter'dan olması lazım. (Ben eski ilk çıkan i5 460m işlemci ve nvidia gt630 2gb ile 3dmax'te küçük animasyonlar yapıyorum.)

+999
  • quote:

3. nesil i7ye sahip,bende 3230mli model var,bu sisteme bakarak nasıl ezdiniz anlamadım i7 4790 mı kullanalım napalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

3. nesil i7ye sahip,bende 3230mli model var,bu sisteme bakarak nasıl ezdiniz anlamadım i7 4790 mı kullanalım napalım?

islemci degil ekran kartini begenmedim.3d cizim yapiliyor bence o programda cunku kuzen oyle bir seyler demisti yani gt430 ile bir versiyonunu ya da bir isi yapabilirsiniz ama o program iyi kart ister kullanim alanina gore yani ekran kartina yuklenir islemciye degil.

• quote:

quote:

quote:

islemci degil ekran kartini begenmedim.3d cizim yapiliyor bence o programda cunku kuzen oyle bir seyler demisti yani gt430 ile bir versiyonunu ya da bir isi yapabilirsiniz ama o program iyi kart ister kullanim alanina gore yani ekran kartina yuklenir islemciye degil.

anladım,600mhz çekirdek 1800mhz bellek hızı var,2gb olması kurtarır gibime geliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

anladım,600mhz çekirdek 1800mhz bellek hızı var,2gb olması kurtarır gibime geliyor

yukarida bir yerde demistim isminde meymenet yok neyin yeniden isimlendirilmisi acaba diye 6650m mis aslinda bu kart ve tabii ki o 3d olayi nasil oluyor bilmiyorum onun haricindeki basit isleri yapabilir gt430 bile yapiyorsa.su da var notebooktaki kartlar isimleri benzese bile masaustu kartlar kadar guclu olmaz yani bu 6650m dedikleri 5570 kadar iyiyse o bile iyi.

The AMD Radeon HD 7670M is a middle class graphics card for laptops and based on the same chip as the Radeon HD 6650M

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7670M.69483.0.html

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.