Şimdi Ara

Autocad ve Netcad gibi programları çalıştırabilecek bilgisayar tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şehir planlama okuyan kuzenim için notebook bakıyorum. Galiba netcad ve autocad gibi programlar kullanıyorlarmış galiba. Bu programları çalıştırabilecek bir notebookun özellikleri nasıl olmalı? Ben bu programları hiç kullanmadığım için sizlerin tavsiyelerine baş vurmayı uygun buldum... Özelliklerin neler olabileceğini yazarsanız ben bilgisayarı araştırabilirim. Hatta direk şu bilgisayar bu amaç için uygundur diyebilirseniz süper olur... Bütçe en fazla 2000 TL verebiliriz aslında. Ama yetmez derseniz biraz daha zorlayabiliriz şartları. Şimdiden teşekkürler...

• fazla yüksek donanım gerekmez gibi geldi bu modele bir bakın bence
    http://www.pcdepo.com/asus-x554lj-xo220d-notebook
  • Kralgiyinik K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yanıt için hocam. Yazdığınız donanımın işi göreceğinden emin misiniz? Tekno marketlerdeki elemanlar genelde özellikle o programlar için özellikle ekran kartının iyi olması gerektiğini söylediler.( en az NVİDİA GTX serisi gibi)
  • Programları kullandım aynı zaman da arcgıs de kullandım bende gt540m vardı bir sıkıntı olmadı hatta balıkesırin 2 ilçesinin tüm yerleşim planları rahatça açıp işlem yapabılıyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qenosit kullanıcısına yanıt
    Yanıt için teşekkür ederim. O zaman öyle çok donanımı kasmaya gerek yok değil mi. Şöyle i5 işlemcili ve GT840 falan işimizi rahatça görür anladığım kadarıyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmekaya -- 8 Ağustos 2015; 13:41:54 >
  • Bence yeterlidir, ama 2 bin TL Limit var madem. Sağlam bir şey alın. Arada 2 bine düşüyor bu ürün.
    http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550jx-xx099d-12gb-gtx-950m-notebook-pmu345568

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qenosit kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler... Ben de bu ürüne odaklanmıştım daha çok. Bunun tek dezavantajı freedos olması(aslında benim için önemli değil ama başkası için alınacak. Şimdi windows 10 falan sorun çıksın istemiyorum.) Bilgilendirme için çok teşekkürler. İyi günler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.