Şimdi Ara

AUTOKING YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar golf 7 highline 1.4 tsi dsg aracımı 4 ay önce aldım kullanıyorum bundan yaklaşık 3 ay önce park halinde arkadan tahmini bir motor tampona değdirip gitmiş bende yakın zamanda autoking den randevu aldım arka tamponda 7 cm lik plaka üstü bir çatlak var 2 tane ufak boya kalkması var ücretsiz yapıyolar yarın sabaha randevum ama pek çok arkadaş boşver yaptırma nazarlık olsun şimdi tamponun yarısını boyucaklar bunun için diyolar sizce ne yapmalıyım

• Bunu Autokinge sormanız daha iyi olur.

Mesela ben boya ve benzeri şeylere o kadar kafa takmayan bir insanım.

Önemli olan aracın tavanında boya olmaması.

Nereye kadar boyayacaklarını öğrenip bence yaptırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 19 Haziran 2015; 9:21:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracin degerini dusunuyorsaniz boyatin. Catlak, patlak sekilde satarken tamir parasi dusulur. Bi kosu gidip autokinge yaptirayim derseniz 15-20 gun gider. Hem piril piril gezersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şaka gibi bir olay oldu malasef gitttim sabahın köründe maslağa dün 8.30 a kadar da bekledim 7.40 dan itibaren ve adamın dediği şu atolye yi su bastı aracınızı şimdi alırsam 1 hafta sürer dedi ee dedim isterseniz başka zaman getirin dedi erteledik ve daha sonraya randevu verdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Getz yardım...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.