Şimdi Ara

boya tamiri konusunda yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
15.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba geçen gün denyo arkadaşlardan biri yaya geçidinde duran aracıma hafiften bir tıkladı...Aracın tamponunda tam sağ köşede 2-3 cm.likbir boya çatlağı oluştu.Dün iki tane kaportacıya götürdüm.İkiside tamponun tamamen boyayarak pasta cila yapmaktan bahsettiler.Ben sadece kısmi yani mevcut 2-3 cm.lik yere boya yapılamazmı dedim onlarda olmayacağını tamamen tamponun boyanması gerektiğini yoksa rengi tutmayacağını falan söylediler.

En son auto kinge sordum onlar sadece mevcut alanının boyanarak renginin tutturulabileceğini söylediler ama 150 ytl.fiyat çıkardılar.Sizin bildiğiniz bu işi autoking gibi yapabilen ama bu kadar para almayan bir yer İstanbulda mevcutmu?2-3 cm.için tüm tamponu boyatmak mantıklımı?

• Aracınızda kasko yok herhalde.Aslında auto king bu işlerde çok usta ama o da kaskon varsa avantajlı.Belirli bir limite kadar hasarsızlığı bozmuyor.Onun dışında bundan önceki aracımdada ufak göçükle beraber çizik oluşmuştu.Onuda birinin tavsiyesi üzerine g.osmanpaşa taraflarında bi kaportacıya götürmüştüm mahalle arasında bir yerde o da lokal boyayla halletmişti ve hiç farkedilmiyordu.
  • 2-3 cm lik bir açılmaysa yama yaptırabilirsin neden kaportacı yerine boyacıya gitmiyosun.
  • 30 Mart 2007; 17:22:45

--------------------------------------------------------------------------------

2-3 cm lik bir açılmaysa yama yaptırabilirsin neden kaportacı yerine boyacıya gitmiyosun.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Evet 2-3 cm.lik bir boya çatlaması var.Boyacı kaportacıdan dahamı farklı?Bi soruşturayım sağol...Bu arada kaskom var ama auto king kasko başlangıcımdan sonra bu hizmete geçmiş bir dahaki yenilemede devreye giriyormuş Temmuz gibi dediler olmadı 4 ay bekliycem
  • Benımde başıma geldi çamurluk altı ezilmş boyası az kalkmıştı. parça boya yapmıyoz diye servis tüm çamurluğu komple boyadı sonuç boya sırıttı tabi renk tonu tutmadı gittim olmamış dedim bu bu seferde kapının üst kısmına girmiş bana söylemeden kavga kıyamet sormamıza gerek yok istersek yaparız fılan .oraya parça boya yaptır başka yerede el sürdürtme sakın rezil ederler boyasını .parça boyada sırıtırsa sırıtsın 2 3 cm lik yer am atamon olduğu için çok sorunda değil az daha koyu durur en fazla farkedılmez
  • arkadaşlar benimde aracımda çizik var.kaskomda var fakat autoking in benim sigorta şirketimle anlaşması yokmuş.orası kadar profesyonel ve büyük başka firma biliyomusunuz
  • Auto king çok iyi diyorlar olmazsa parayı kıyıp yaptırım yada biraz beklerim dediğiniz gibi tüm tamponu boyatmak çok akıllı işi gelmedi banaAyrıca bu tarz kaliteli bildiğiniz yerler varsa tavsiye ederseniz sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tampon tamiri yer önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Boya konusunda yardim bekliyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasko Polcenizde AutoKing icin bir bolum yok mu neredeyse tum kaskolar mini onarma altinda kasko delmeden bu dedigimiz hizmeti yapiyor.
  • walla şansa bak ki yok .auto king i aradım yokmuş.kaskom isviçre sigorta
  • quote:

Orjinalden alıntı: SERKAN DENİZ

30 Mart 2007; 17:22:45

--------------------------------------------------------------------------------

2-3 cm lik bir açılmaysa yama yaptırabilirsin neden kaportacı yerine boyacıya gitmiyosun.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Evet 2-3 cm.lik bir boya çatlaması var.Boyacı kaportacıdan dahamı farklı?Bi soruşturayım sağol...Bu arada kaskom var ama auto king kasko başlangıcımdan sonra bu hizmete geçmiş bir dahaki yenilemede devreye giriyormuş Temmuz gibi dediler olmadı 4 ay bekliycem

kapotacı arabanın kaporta hatalarını düzeltir eğer sorun büyükse yada kaportacı iyi usta deilse boyayı açar(zedeler) sende onu boyacıya götürür boyatırsın.

• Arkadaşlar çok uğraştım ama autokıng te hallediyorum boya olayını,umarım tuttururlar rengi

• Geçmiş olsun...

Aldığın sonuçları buraya yazarsan konu tam olarak amacına ulaşmış olur, bizler de faydalanmış oluruz.

• O konuda en ufak tereddütün olmasın.Ben adamlara renk farklı olurmu diye sorduğumda hakaret olarak algılamış gibilerdi
    quote:

Orjinalden alıntı: SERKAN DENİZ

Arkadaşlar çok uğraştım ama autokıng te hallediyorum boya olayını,umarım tuttururlar rengi
  • sen bakma tüm ustalar öle renkte ton farkı olmasın diyosun yok abi olurmu filan bin bir tür ayak.yaptırıyorsun fark oluyor ya o kadar olur bilmem ne bir sürü yalan yok güneş aldı kaçtı yok bu taze boya.metalik boya hiçbir zaman tutmaz vede sırıtır farklı açılardan baktınızmı anlaşılıyor.kaç yıllık ustam var yüzde 90 a kadar tonda yaklaşılır demişti deneme yanılmayla.yanı zor bu işler.sanayidekiler bütün o yüzeye toptan giriyorlar sırıtma olmasın dıye.yaptıran yaptırıyor ben yaptırmamıştım servis tutturamayınca.sonra nasıl inandırcaz milleti boydan boya boyamı olur demiştim çizildi dersin demişlerdi filan. Metalıkte ton tutması çok zor autokıng nasıl yapıyor bilmiyorum.bilgisayrdan her çıkanda tutmaz bu arada oda şans işte tutarsa tutar tutmazsada kımse uğraşmıyor. en ıyısı beyaz renk bu arada bundan sonra beyaz alırım aracı
  • 2 Nisan 2007; 15:05:26

sen bakma tüm ustalar öle renkte ton farkı olmasın diyosun yok abi olurmu filan bin bir tür ayak.yaptırıyorsun fark oluyor ya o kadar olur bilmem ne bir sürü yalan yok güneş aldı kaçtı yok bu taze boya.metalik boya hiçbir zaman tutmaz vede sırıtır farklı açılardan baktınızmı anlaşılıyor.kaç yıllık ustam var yüzde 90 a kadar tonda yaklaşılır demişti deneme yanılmayla.yanı zor bu işler.sanayidekiler bütün o yüzeye toptan giriyorlar sırıtma olmasın dıye.yaptıran yaptırıyor ben yaptırmamıştım servis tutturamayınca.sonra nasıl inandırcaz milleti boydan boya boyamı olur demiştim çizildi dersin demişlerdi filan. Metalıkte ton tutması çok zor autokıng nasıl yapıyor bilmiyorum.bilgisayrdan her çıkanda tutmaz bu arada oda şans işte tutarsa tutar tutmazsada kımse uğraşmıyor. en ıyısı beyaz renk bu arada bundan sonra beyaz alırım aracı
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Katılıyorum renk tutturulması zor olsa gerek sanayide bende sordum ..2-3 cm.lik bir boya deforme olmuş tüm tampon boyanacak dediler ...Bende vazgeçtim satarken inandıramayız diye...Ayrıca bundan önceki arabam beyazdı ondada araca hırsız girmiş girerkende yolcu kapısını levyeyle eğmişti.Adamlar kapıyı iki kere boyadı rengi yine tutturamadılar

• Komple boyatınca rengi tutturacakmıymış o çok bilmiş usta. Yine ton farkı olacak, bari yamada küçücük bölgede olsun o fark. Autoking içinde pek iyi şeyler duymadım açıkçası, en iyisi yine sanayiye git, bütün boyacıları gez, elbet bitane karnı tok adam bulur ve kısmi boyama yaptırırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaxRpm

Komple boyatınca rengi tutturacakmıymış o çok bilmiş usta. Yine ton farkı olacak, bari yamada küçücük bölgede olsun o fark. Autoking içinde pek iyi şeyler duymadım açıkçası, en iyisi yine sanayiye git, bütün boyacıları gez, elbet bitane karnı tok adam bulur ve kısmi boyama yaptırırsın.

arkadasım adam nıye yapmasın kısmı boya

ama renk tutmaz sırıtır metalık boyada

(burda komple boya dedıgım sadece tampon)
  • Autokingle ilgili ne duydun bizde bilelim.Bende tam aksine daha şikayet eden görmedim
    quote:

Orjinalden alıntı: MaxRpm

Komple boyatınca rengi tutturacakmıymış o çok bilmiş usta. Yine ton farkı olacak, bari yamada küçücük bölgede olsun o fark. Autoking içinde pek iyi şeyler duymadım açıkçası, en iyisi yine sanayiye git, bütün boyacıları gez, elbet bitane karnı tok adam bulur ve kısmi boyama yaptırırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.