Şimdi Ara

kapı kırık nasıl tamir ederim ss li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kapıyı birisi kırmıs nasıl tamir ederim ss geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kapı kırık nasıl tamir ederim ss li

• komple cıkma bulamadım..yeniden yaptirsam mentese ve kilit kismi zor olur..yama yapsam nasil yapayim aklima gelmiyor.yardim lazim

• A4 e 6 N.T yaz yapıştır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yama iyi durmaz ama sekilli olursa iyi olur belki

• Aynısı üni yıllarımda arkadaşlarla boğuşurken olmuştu,kapıya lütfen sessiz olunuz yazısını yapıştırmıştım,ev sahibi üç ay sonra arayıp sordu,ama ben çoktan o evden çıkmıştımkapı kırık nasıl tamir ederim ss li 

• Macunla doldurabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Noodle

• ici bos yani icine girdikce giriyior..macun olabilir ama bryaz boya tutarmi

bunu tamir etmem lazim

• yokmu usta marangoz vs

• bace3434 kullanıcısına yanıt
    Hocam en mantıklısı macun

Kapının kendisi ucube zaten, yama iyi durmaz diyon bide kapı kırık nasıl tamir ederim ss li 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 9 Temmuz 2020; 0:45:41 >
  • Etrafından güzelce uygun bir kare ya da dikdörtgen şeklinde kesin , daha sonra herhangi bir yapı marketten aynı ölçüde dolap arkalığı kestiriniz , sıva filesi yardımıyla oraya sabitleyip macun ya da alçı sürüp zımpara yapın , kapıyı komple boyayın .

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Etrafından güzelce uygun bir kare ya da dikdörtgen şeklinde kesin , daha sonra herhangi bir yapı marketten aynı ölçüde dolap arkalığı kestiriniz , sıva filesi yardımıyla oraya sabitleyip macun ya da alçı sürüp zımpara yapın , kapıyı komple boyayın .

deneneyım hepsı bana uygun sagol ss atarım

dolap arkalıgını o boslugu dolduracak kadar kestırıcem zaten ınce bır parca,ama bu ancak genıslıgını kapar...derınlıgını kapamaz,derınlık olayını ıse sıva fılesı ıle oturtucam sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 9 Temmuz 2020; 2:11:26 >
  • kapıya ucube dıyorsunuzda o kapı 30 yıllık kapı ayrıca herkesın o tarz vede bodrum sıgınak kapısı savasta herkes barınsın dıye yapılmıs oyle fıkır varmıs

• Dostum ince mdf ler oluyor. Tam kapı boyunda al yapıştır işte. Hem kapıda daha yeni görünür hem kırıkta yamanmış olur.

Ne salladın be, alt tarafı kartondan bi kapı ayrıca altında üstünde 30cm boşluk var altından sürünsen geçicen kapının olmasının ne anlamı var kapı kırık nasıl tamir ederim ss li 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 9 Temmuz 2020; 3:20:33 >
  • o kısmın ıcerıden bana dogru bır parca yapıstırayım dıyorum tutkal surerım kapıya ıc kısımdan yapısır

daha sonra ust tarafa macun surerım ardına zımpara ve kapı boyama nasıl olur oyle yapayım degılmı,parcaya kancalı cıvı caktımmı ıc kısımdan berıye kapıya tuttururum yapısır sonra cıvıyı cıkarırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 9 Temmuz 2020; 22:56:22 >
  • malzeme aldım bırazdan yama yapıcam

• Kanka noodle al 10 paket doldur orayi noodle ile sonra boya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.