Şimdi Ara

Tampon tamiri yer önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Aracımda tamponda yırtık oluştu. Bunu yaptırmak için istanbul avrupa yakasında nereyi önerirsiniz. Özellikle Maslak Atatürk oto sanayi bana çok yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mergen57 -- 1 Kasım 2016; 2:54:55 >

• Topkapı'da Nevzat usta var istersen numarasını pm olarak atabilirim. Geçen ay benim aracı yaptılar hiç bi sıkıntı yaşamadım. Bu arada kendisiyle geçen ay tanıştım herhangi bir bağlantım komisyonum falan yoktur yanlış anlaşılmasın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaskonuz olduğunu varsayarak söylüyorum, mini onarım hakkınız varsa bedava yaptırabilirsiniz. İkitelli Autoking i tavsiye ederim.
  • civan76 C kullanıcısına yanıt
    Kaskom var autoking'te hatta mini onarım hakkım da var ama autoking hakkında internetteki yorumların yarısı kötü. Bu yorumlar ne kadar gerçekçi onu da bilmiyorum. Rakip firmaların karalama amaçlı yaptığı yorumlar da olabilir ancak yine de beni etkiledi bu kötü yorumlar. Hatta maslak autokingten randevu alıp da gitmedim yorumlar nedeniyle.
  • raiser34 R kullanıcısına yanıt
    topkapı uzak ama pm atarsanız arayabilirim.
  • ikitellide autoking var... git oraya yaptır... kaskon varsa belesh...
  • Sanayi sitelerindeki bilimum fiberci usta tamponunuzu onarabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mergen57

Kaskom var autoking'te hatta mini onarım hakkım da var ama autoking hakkında internetteki yorumların yarısı kötü. Bu yorumlar ne kadar gerçekçi onu da bilmiyorum. Rakip firmaların karalama amaçlı yaptığı yorumlar da olabilir ancak yine de beni etkiledi bu kötü yorumlar. Hatta maslak autokingten randevu alıp da gitmedim yorumlar nedeniyle.

20 cm civarı bir göçük vardı yaptılar valla dışarıdan hiçbir şekilde belli olmuyor. Karar sizin.

• Yerinden çıkmadıysa tampon tamiri gereksiz.
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Tampon yerinden çıkmadı. Zaten ufak bir kazaydı aracın teki geri geri geldi ve dokundurdu fakat çeki demiri bağlantı noktasına denk gelince malesef tampon yırtıldı. 1.5 aydır bu şekilde dolaşıyorum artık gözüme batıyor bir yerde yaptırmak istiyorum.
  • civan76 C kullanıcısına yanıt
    Göçük bayağı varmış. Bunu düzeltebildilerse sorunsuz iyi iş çıkarmışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.