Bildirim
Tampon tamiri yer önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Topkapı'da Nevzat usta var istersen numarasını pm olarak atabilirim. Geçen ay benim aracı yaptılar hiç bi sıkıntı yaşamadım. Bu arada kendisiyle geçen ay tanıştım herhangi bir bağlantım komisyonum falan yoktur yanlış anlaşılmasın :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaskonuz olduğunu varsayarak söylüyorum, mini onarım hakkınız varsa bedava yaptırabilirsiniz. İkitelli Autoking i tavsiye ederim. -
Kaskom var autoking'te hatta mini onarım hakkım da var ama autoking hakkında internetteki yorumların yarısı kötü. Bu yorumlar ne kadar gerçekçi onu da bilmiyorum. Rakip firmaların karalama amaçlı yaptığı yorumlar da olabilir ancak yine de beni etkiledi bu kötü yorumlar. Hatta maslak autokingten randevu alıp da gitmedim yorumlar nedeniyle. -
topkapı uzak ama pm atarsanız arayabilirim. -
ikitellide autoking var... git oraya yaptır... kaskon varsa belesh... -
Sanayi sitelerindeki bilimum fiberci usta tamponunuzu onarabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yerinden çıkmadıysa tampon tamiri gereksiz. -
Tampon yerinden çıkmadı. Zaten ufak bir kazaydı aracın teki geri geri geldi ve dokundurdu fakat çeki demiri bağlantı noktasına denk gelince malesef tampon yırtıldı. 1.5 aydır bu şekilde dolaşıyorum artık gözüme batıyor bir yerde yaptırmak istiyorum. -
Göçük bayağı varmış. Bunu düzeltebildilerse sorunsuz iyi iş çıkarmışlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X