Şimdi Ara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
17.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 27.12.2023)
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Forumda bu avatar boyutunun artık insanları tatmin etmediği kanısındayım.Dosya boyutu önemli değil fakat hiç olmazsa 64x64 olan boyut biraz daha büyütülebilir öyle değil mi? Bu biraz anketten çok imza kampanyası olacak.Burda çıkan sonucu yönetime de bildirip artık gereğinin yapılmasını isteyeceğiz.Valla adam gibi avatar koyamıyoruz boyuttan ötürü.Maximum 7kb olan boyut da biraz yükseltilebilir.Sonuçta artık herkesin evinde en kötü 8 mbit ve 15gb kotalı netler var.Peki sizce boyut nasıl olmalı? Eklememi istediğin boyut olursa ekleyebilirsiniz aşşağıya.Ben örnek olsun diye bi kaç boyutu ankete ekliyorum.

• 100x100 veya 125x125 yeterlidir diye düşünüyorum.56k devrini çoktan kapattığımıza göre cidden artık şu avatar ve imza kurallarına bir ayar çekmek lazım.
  • Çerçeveler geri gelsin ve boyut da 100x100 olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

Arkadaşlar merhaba.Forumda bu avatar boyutunun artık insanları tatmin etmediği kanısındayım.Dosya boyutu önemli değil fakat hiç olmazsa 64x64 olan boyut biraz daha büyütülebilir öyle değil mi? Bu biraz anketten çok imza kampanyası olacak.Burda çıkan sonucu yönetime de bildirip artık gereğinin yapılmasını isteyeceğiz.Valla adam gibi avatar koyamıyoruz boyuttan ötürü.Maximum 7kb olan boyut da biraz yükseltilebilir.Sonuçta artık herkesin evinde en kötü 8 mbit ve 15gb kotalı netler var.Peki sizce boyut nasıl olmalı? Eklememi istediğin boyut olursa ekleyebilirsiniz aşşağıya.Ben örnek olsun diye bi kaç boyutu ankete ekliyorum.

Emin ol öyle

• 80x80
  • avatar değil de imza 100x300 olsa süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

Çerçeveler geri gelsin ve boyut da 100x100 olsun.

Ne bu çerçeve sevgisi ya mis gibi işte
    Boyut olarak da 100x100 iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 80x80 iyidir bence, fazlası gereksiz.
  • Bu haliyle ideal. Konular alt üst oluyor sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KapatBilgisayarı

quote:

Orijinalden alıntı: 666

Arkadaşlar merhaba.Forumda bu avatar boyutunun artık insanları tatmin etmediği kanısındayım.Dosya boyutu önemli değil fakat hiç olmazsa 64x64 olan boyut biraz daha büyütülebilir öyle değil mi? Bu biraz anketten çok imza kampanyası olacak.Burda çıkan sonucu yönetime de bildirip artık gereğinin yapılmasını isteyeceğiz.Valla adam gibi avatar koyamıyoruz boyuttan ötürü.Maximum 7kb olan boyut da biraz yükseltilebilir.Sonuçta artık herkesin evinde en kötü 8 mbit ve 15gb kotalı netler var.Peki sizce boyut nasıl olmalı? Eklememi istediğin boyut olursa ekleyebilirsiniz aşşağıya.Ben örnek olsun diye bi kaç boyutu ankete ekliyorum.

Emin ol öyle

Abartmayın yaw.Ben ayda 150-200 lirayı sigaraya veriyorum.45 lira ttnete vermişim çok mu? Hem öyle avatarla felan kota şişer mi hiç??

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

80x80 iyidir bence, fazlası gereksiz.

Hocam ekledim şimdi.
  • Abi anlamıyorum en dandik forumlarda bile koccaaman avatarlar var. Türkiye'nin bir numaralı forumu olduk diye konu açıyolar bişeyler yapsınlar. Ha şunu diyebilirler, o forumlarda adam sayısı az, burada çok fazla adam var dengeli olmaz. O zaman derim ki bi çaresine bakılır
  • Şu anki imza ve avatar boyutları yeterli düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirabLe

Şu anki imza ve avatar boyutları yeterli düşünüyorum.

Bu seçeneği de ekledim.
  • Bence iyi böyle.

İmzadaki resimlerinde sadece yatay boyutları tekrar düzenlensin. mesela 100x200 falan olabilir.

Diğer forumlarda kurallar genişte noluyor. İmzalara bakmaktan konuyu okuyamıyoruz.
  • 100x100 gayet hoş olur
  • 100 x 100 şahane olur.
  • Bence 1920x1024 en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man!me

Bence 1920x1024 en iyisi

Arkadaşlar katılımın çok olması lazım ki sesimizi duyurabilelim.Ayrıca aramızda yönetici arkadaşlar da bulumakta eğer o arkadaşlar da yönetime baskı yaparlarsa burdan çıkacak sonucu kabul ettirebiliriz.Lütfen pas geçmeyin.Arada uplayın konuyu.Konu dışında hiç olmazsa faydalı bişiyler yapalım.
  • bence 49*49 a düşürülmeli
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.