Özetle olayımız şu, Kinect'ten yararlanarak sistemimiz avatarımıza can verecek, biz ne yapıyorsak avatarımız da Kinect vasıtası ile bunu algılayıp aynısını yapacak. Şu an için özellikle video chat üzerinde durulmuş ama bence yapılabilecekler harika. Düşünsenize sizin avatarınız herhangi bir oyun içerisinde ana kahraman olarak sizin hareketlerinize göre hareket ediyor?! Süper olur bence.
İzleyin ve yorumlarınızı paylaşın derim.
Zaten kinectin project natal olarak tanıtıldığı dönemde asıl amaç buydu
Mükemmel birşey sırf kinect için xbox 360 aldım iyiki almışım sevdim keratayı
kinect almanın zamanı geldi
ÇOK SICAK BAKMIYORDUM BU KİNECT'E AMA KESİN ALICAGIM
kinect oyunlarındaki avatarlar zaten her hareketimizi algılıyor.
bölüm sonu canavari ndaki incelemede hem avatarlar hareketleri birebir yapıyor.ve spor yapma oyunundada Erdinç i oyunun içine aktarıyordu yani birebir Erdinç bey oyunun içinde oluyordu.
anam anam bu avatar işini seviyorum valla...valla kardeşm dedin gibi olucaksa süper olucak...
Başlığı biraz daha açıklayıcı yapın şimdi bildiğimiz 3 çeşit avatar var :D
Xbox'daki avatarlarmış meğersem
quote:
Orijinalden alıntı: efflake
Başlığı biraz daha açıklayıcı yapın şimdi bildiğimiz 3 çeşit avatar var :D
Xbox'daki avatarlarmış meğersem
aynen bende ilk başta öle anladım....başlık birz düzetilmeli.....he bu arada millett almış kinecti tabi foruma ugramaz oldular ya...kardeşlerim nerdesinzz....:):):...yorulmadınz mı....
Gerçekten kinectin zamanı geldi
Almayan çok pişman olur
Gerçekten güzel...İyi ki XBOX aldım. Sıra biraz maddi açıdan düze çıkınca KİNECTTE Babam beni evlatlıktan def edecek yakında
Bu arada ; Avatar Kinect geliyor dendiğinde ; BİZİM MEŞHUR JAMES CAMERON'S AVATAR sandım