Şimdi Ara

Avcılar Cihangir Mahallesi Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Avcılar cihangir mahallesine taşınmayı düşünüyoruz ama nasıl bir yerdir güvenli midir ailecek oturulacak bir yer midir herhangi bilgimiz yok. Özellikle uğur mumcu parkının olduğu bölge hakkında bilgi verebilecek varsa memnun olurum.

• İki arkadaşım oturuyor Cihangir’de makul bir bölge, az önce ambarlı Cihangir tarafından geliyorum burada da yabancı nüfusu artmış durumda.
    Aşırı yokuş bir yer yalnız yine çevreye de bakarsınız da ben hiç hazetmiyorum yokuşlardan, yürüyerek metrobüse falan gidecekseniz terletir. Tavsiyem üniversite mahallesi mustafa Kemalpaşa mahallesi tarafları olacaktır daha düz.
    Oturacağınız binada fiber var mi ona da bakın sonra port falan uğraşmayın, TurkNet bizim sokak hariç her yeri fiberlemis :D
  • furkanta_resmi kullanıcısına yanıt
    Dostum YouTubeda 6 yıl öncesinin bir videosuna rastladım. Müjdat gezen parkı vatandaşlarının problemleri videonun adı. Videoda parklarda tinercilerin kaldığını gece dışarı çıkamadıklarını ve gasp olaylarının VS. fazla olduğunu söylüyorlar. Hala bu tarz olaylar oluyor mu? Özellikle uğur mumcu parkını merak ediyorum o tarafları biliyor musunuz?
  • _MiracLe_ _ kullanıcısına yanıt
    Uğur Mumcu parkına gece girmedim ama çok müsait bir yer gibi aydınlatma da yoktu en son, 6 sene önce böyle problemler varsa ben de bir daha geçerken dikkatli geçeyim. 20 yıldan fazladır Avcılar’da oturuyorum, ne bizim ne de başkasının başına bir şey gelmedi, bir iki kere para isteyen oldu, bıçak falan öyle bir şey hiç olmadı. Arkadaşa da ayrıca sorayım.
  • +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.