Şimdi Ara

ANKARA'NIN ÇAYYOLU - ÜMİTKÖY BÖLGESİNDE İYİ BERBER/KUAFÖR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
12.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ankara'da çayyolu - ümitköy bölgesinde bulunan bildiğiniz iyi ve ucuz bir kuaföre var mı? Benim tercih ettiğim gerçekten iyi saç kesen bir yer var ancak çok pahalı. 35 lira veriyorum saç kesimine. 15-20 lira civarında bulunan ve gerçekten iyi bir yer biliyor musunuz acaba ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çayyolu ve Ümitköy bölgesinde iyi bir berber veya kuaför mü arıyorsun? İşte bu merkezi konumda hizmet veren en iyi berber ve kuaförlerden bazıları:

Çayyolu Berberleri:

• Çayyolu Berber: Deneyimli berberleri ve rahat ortamıyla tanınır.
    • Erkek Kuaförü Çayyolu: Erkek saç kesimleri, sakal tıraşı ve diğer bakım hizmetleri sunar.
    • Berber Dünyası Çayyolu: Modern bir berber dükkanı olup çeşitli saç kesimleri ve şekillendirme hizmetleri sunar.

Ümitköy Berberleri:

• Ümitköy Erkek Kuaförü: Hijyenik ve profesyonel bir ortamda kaliteli hizmetler sunar.
    • Berberim Ümitköy: Geleneksel berberlik hizmetleri ile modern saç kesimlerinin mükemmel bir karışımını sunar.
    • Kuaför Salonu Ümitköy: Erkek saç kesimleri ve şekillendirme konusunda uzmanlaşmıştır.

Çayyolu Kuaförleri:

• Çayyolu Kuaför Salonu: Kadınlar için saç kesimi, şekillendirme ve diğer saç bakım hizmetleri sunar.
    • Güzellik Merkezi Çayyolu: Saç kesimi, renklendirme, fön ve diğer güzellik hizmetleri yelpazesi sunar.
    • Kadın Kuaförü Çayyolu: Kadın saç modelleri, saç bakımı ve özel günler için saç şekillendirme konusunda uzmandır.

Ümitköy Kuaförleri:

• Ümitköy Kuaför: Yaratıcı saç kesimleri, canlı renklendirmeler ve saç bakım tedavileriyle tanınır.
    • Kuaför Dünyası Ümitköy: Kadınlar ve erkekler için çok çeşitli saç hizmetleri sunar.
    • Saç Tasarım Merkezi Ümitköy: Saç sağlığına önem verir ve doğal ürünler kullanarak saç bakımı ve şekillendirme hizmetleri sunar.

Çayyolu veya Ümitköy'deki bu berber ve kuaförleri ziyaret ederek profesyonel hizmetlerin ve mükemmel sonuçların keyfini çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: okutay

Arkadaşlar merhaba,

Ankara'da çayyolu - ümitköy bölgesinde bulunan bildiğiniz iyi ve ucuz bir kuaföre var mı? Benim tercih ettiğim gerçekten iyi saç kesen bir yer var ancak çok pahalı. 35 lira veriyorum saç kesimine. 15-20 lira civarında bulunan ve gerçekten iyi bir yer biliyor musunuz acaba ?

köy içindekileri dene istersen, unlu mamuller satan bir dükkan var onun yanı güzel fena değil. dediğin fiyat aralığında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim yaşamkent te siyah ışıklar var dolmuşla gidebilirsin
  • zucchero kullanıcısına yanıt
    cevap veren arkadaşlar sağolun. aslında gittiğim bir yer vardı köyün çıkışındaydı sonra kapandı orası. ama ben oraya gitmeyi kapanmadan önce terk ettim çünkü adamın eli b*k kokuyodu beyler. tiksindiğim için gidememeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FifaPesFifa

kardeşim yaşamkent te siyah ışıklar var dolmuşla gidebilirsin

bahsettiğin yer tam olarak nerde ? fiyat aralığı nedir ?
  • quote:

cevap veren arkadaşlar sağolun. aslında gittiğim bir yer vardı köyün çıkışındaydı sonra kapandı orası. ama ben oraya gitmeyi kapanmadan önce terk ettim çünkü adamın eli b*k kokuyodu beyler. tiksindiğim için gidememeye başladım.

adamın eli b.k kokuyodu ne ya iyi güldüm

• EagleOfPeace E kullanıcısına yanıt
    kardeşim evet biraz komik ama harbiden b*k kokuyodu eli burnuma yaklaşınca içim geçiyodu o derece. tamamen insanlığa yabancı biri olsam elinden sıç*yo lan bu dübük derdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana da lazım.
  • yaşamkentte ana caddede çağdaş marketin yanında bir kuaför var. ben oraya oluyorum, temiz, çalışanlar iyi saç kesiyor. 18 tl.
    dükkanın adını unuttum ama çağdaş marketin hemen yanındaki apartmanın giriş katında.
  • quote:

Yok hocam bu daha geride koye yakin, citir simitin iki yani, sac sakal 18 vermistim en son.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu canlandırmak istedim. yok mu iyi bir tavsiyez arkadaşlar ?

• Ewt arkadaşlar 2014te hala aynı problemle karşı karşıyayız Güncel bilgi alabilir miyiz acaba

• Berilya avmde(Gurcag okulunun arkasi) Kuafor-Berber Mehmet var.5-6 senedir oraya gidiyorum.Gayet iyidir tavsiye ederim

• quote:

Arkadaşlar merhaba,

Konutkent 2 Çarşısında Akide Erkek Kuaförü var.Mehmet bey var orda ben ona kestiriyorum saçımı.Tavsiyemdir.
  • Yasamkent siyah isiklar murat ve haydar abinin ustune tanimam
    Edit:oha konuyu ne hortlatmisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrider -- 20 Temmuz 2015; 14:59:09 >
  • Konuyu hortlatalım. Yeni taşındım Yaşamkent mah.'a. Berbere nereye gideceğim? Birde mumkunse manikurde olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incitmemeli

quote:

Orijinalden alıntı: blackrider

Yasamkent siyah isiklar murat ve haydar abinin ustune tanimam
    Edit:oha konuyu ne hortlatmisim

Sizin tavsiyenizle gittim. 50 liraya tras oldum.

iyi ki okumuşum forumu, kaptırıyorduk
  • Konuyu hortlatayım bari. Sürekli gittiğim yer. Bi gidin derim. https://www.alocayyolu.com/cayyolu-berber/

• Ben bu berberi eskiden beri iyi tanırım bu berber Ümitköy köy içinin çıkışındaki Bon erkek kuaförun sahipleriydi orası yıkılınca Beytepe bolgesine geldiler. işlerini çok iyi yapıyorlar temize hijyene önem veriyorlar personel davranışları çok iyi ve güleryüzlüler. Berber olarak tavsiye edilebilir bir mekan ve ben bugüne kadar hiç ayrılmadım 20 sene evvel berber kariyerlerini çok iyi tanıdığım çocuklarım ve torunlarım alıştırdım sürekli Sinan balcı barbers Club Sinan ve Ahmet kardeşine geliyorum . Ve herkese tavsiye ederim samimiyetimle yazıyorum. Salonu büyütüp daha çok hizmet eklediler manikür pedikür cilt bakımı kaş alımı saç boyama işlemleri ve keratin bakımı da yapıyorlar Fiyatları da uygundur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.