Şimdi Ara

Avea 128kb sim kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar avea hattım var 128kb micro sim kart almak istiyorum faturalı hattım faturalı hatlarda micro sim alınca ücret alınmıyor diyorlar doğru mudur ona göre alacağım

• çaylakmühendis Ç kullanıcısına yanıt
    12 lira ücreti var numara tasimada ücret alinmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faturalıda faturaya yansıtma olmuyor mu nakit verme yerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylakmühendis

faturalıda faturaya yansıtma olmuyor mu nakit verme yerine

Bayiden ücreti karşılığı alınıyor. Hatta bazı bayiler pahalı fiyat çekebiliyorlar. Araştırmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monarch@ -- 17 Temmuz 2014; 22:02:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler

• 128kb sim kart piyasada 2 yıldır yok. Siz bulabildiniz mi?
  • daha çarşıya çıkma fırsatım olmadı ama htc one s alıcam sim kartımı okumuyor kestirdim 64lük kart gidip 128lik micro sim al diyorlar bulmam lazım yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylakmühendis -- 20 Temmuz 2014; 4:32:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylakmühendis

daha çarşıya çıkma fırsatım olmadı ama htc one s alıcam sim kartımı okumuyor kestirdim 64lük kart gidip 128lik micro sim al diyorlar bulmam lazım yani

Çok fevkalade veya olağanüstü veya extreme bir aramıyorsan 64 ile 128 arasında fark yok. Esas fark sim kartın üretim tarihinde..
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    yeni sim kart alırsam telefon okur mu yani aslında sim kartım o kadar eski değil 2011 2012 gibiydi aldığım tarih fark ettirir mi o kadar
  • Kardeşim 2002'te ARiA iken aldığı simkartı 2011'de değiştirdi. Uzun süre aynı simkartla sorun yaşamadı. Sonunda 2011'de aldığı telefon simkartı tanımadığı için değiştirmek zorunda kalmıştı.

son 3-4 sene içinde aldıysan simkartını muhtemelen sorun yaşamazsın.

Eğer sim kartın yanması gibi sorun yoksa sim kartın her cihazla çalışır. 2005 civarında Telsim sim kartları her ay yanıyordu.
  • 2005ten sonra aldım kartı ama o cihaz okumadı nişanlımın 64lük avea sim kartını da okumadı bizim sim kartları kestirip micro sim yaptırmıştık kendi telefonlarımızda çalışıyor ama o one s simkilitli de degil anlayamadım gitti

• Kestirme kart pek sağlıklı olmuyor benimki de avea kestirmeden önce çekimle ilgili hiç sıkıntı yokken kestirdikten sonra telefon çekiyor gösteriyor ama bazen arayanlar ulaşamıyor. Bazen de tamamen gidiyor hat kısa süreliğine hiç çekmiyor gösteriyor sonra düzeliyor. En sağlıklık olanı bayiden orjinal mikro sim kart almak. 64 lüğün fiyatı sanırım 8 lira imiş ben bilsem 5 liraya kestirmek yerine orjinal mikro sim alırdım.

• ben de yeni micro sim kart alacağım bu gidişle ve 5tl ne demek bir kart kesimi için ben bedavaya kestirmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylakmühendis -- 24 Temmuz 2014; 3:19:45 >
  • çaylakmühendis Ç kullanıcısına yanıt
    Sivas ın esnafı çok acımasız kestiği alet zaten 5 liralık bir şey akşam saatinde gitmiştim ilk girdiğim yere kestirttim belki başka yerde daha ucuza hallettirirdim ama mikro simin fiyatının 8 lira olduğunu öğrenince içim cız etti

• batu25 kullanıcısına yanıt
    kötü olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.