Şimdi Ara

AVEA 150 YADA 300 HER YÖNE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar avea'nın yapmış olduğu bu 150 300 500 1000 dk kampanyalarından 150 yada 300 bana çok mantıklı geldi ama kafama takılan birşey var en altta küçük yazılarla yazılmış Kontör periyodu 6 sn'dir diyor kafam karıştı açıkcası sizlerde fikir verirseniz sevinirim.

• paketlere nası başvurucaz ve ücret nedir
  • Teşekkür ediyorum bilgilerin için sağol dostum
  • Bu konuda biraz daha bilgi alabilirmiyiz bu tarife sanırım sadece faturalı hatlarda var ve aylık olarak ödeyeceğimiz miktar sadece 15 tl mi sabit ücret yada artı vergiler gibi bir durum var mı?
  • Bende bu tarifeye gecme niyetindeyim Simdi kisaca olay soyle.

Aylik 100 Kontur yuklediginiz zaman Dakikasi 1 kontur yani 100 kontur = 100 Dk 100 Kontur : 19 TL
    Aylik 150 Kontur yuklediginiz zaman Dakikasi 0,5 kontur yani 150 kontur = 300 Dk 150 Kontur : 27 TL

Buna gecersek Aylık 19 TL den 150 Dk sinirli

Bu soyle ben aylik 19 TL ( 100 Kontur parasi) oderim 150 Dk konusurum buda bana yeter diyenler icin 50 Dk kariniz var.

Ama ben 27 TL ye 150 Kontur alirim ay bitmedende 300 Dk mi konusurum derseniz o zamanda karli cikiyorsunuz.

300 Dk konusmak konturluda 27 Tl oda 1 Ay boyunca (bu konturunuzun tamamen bitmesi demek) .

Ama ay gecti cok aramadiniz esi dostu 2 DK 1 Kontur muhabbeti doldu diye mesaj geldi sonra kalan konturla normal tarifenize donuyorsunuz.

Toplamda kisiden kisiye degisir. Ne kadar konustugunuza ne kadar odeyebileceginize gore degisir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 23 Eylül 2009; 12:49:55 >
  • Az konuşanlar için çok uygun tarifeler..

vodafone cepmkonuşta 12 ay sözleşmeye 200 dk yı 23 liraya veriyor..

Ayrıca no taşımaya 6 ayda 250 dk veriyor..

Daha iyi bir teklif değilmi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Az konuşanlar için çok uygun tarifeler..

vodafone cepmkonuşta 12 ay sözleşmeye 200 dk yı 23 liraya veriyor..

Ayrıca no taşımaya 6 ayda 250 dk veriyor..

Daha iyi bir teklif değilmi..

Sirket hattim vodafone. Bu meretin kesildigi kadar benim bulundugum yerde avea da bi sikinti yasamadim. Vodafona sovmekten agzimin yoruldugu zamanlar oluyor. Ozellikle sirket icinde birbirimizi ararken sesler robot gibi gidiyor karsiya. Adamlara soylememize ragmen bir geldiler gorunup gittiler, degisen bir sey yok. Bu zihniyetin oldugu bir firmaya pek yanasmak ta istemiyorum. Sirkete hatti satana kadar kapidan kovalasan bacadan giriyorlardi, simdi telefonlarimiz bile acmiyorlar nerdeyse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O
  • Tabi en iyi hat, en iyi konuşturan hattır.

Eğer konuşmada sorun yoksa Vodafone Faturalı
    Var ise Avea her yöne 150..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.