Bildirim
Avea 19 lukdan Vodafone Mini ye geçme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Cep Avantaj Mini (150dk) 15 TL, Cep Avatanj Mini Her Yöne+ (250dk.) 20 TL. Numarayı faturalı tarifeye taşımak için, sabit bir fatura ve kimlik ile birlikte Vodafone bayisine gidip başvuruyorsun, orada sana yeni bir sim kart veriyorlar, işlem tamamlandığında eski sim kartına sms geliyor. Söylenen vakitte yeni simkatına takıyorsun ve geçiş işlemin tamamlanmış oluyor. Yeni faturalı hat açılışında alınan vergiler tekrar alınmıyor. -
önce avea mh ara paketini iptal et paket olmayan normal tarifeye geç bu işlemden sonra vodafona hattını taşıyabilirsin
http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/yeni-cep-avantaj.php
örnek:250 dakika heryöne seçtin 20 tl+1.05vergi=21.05 tl fatura tutarı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 21 Ekim 2010; 13:03:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: erciyes-38
arkadaşlar ben avea 19 luk var şimdi vodafone mini avantaja geömek istiyorum 20 lira imiş sabit ücret nasıl bir yol izlemem gerekiyor.
faturalı hatlarda geçişte telsiz vergisi falan tekrar mı ödeyeceğiz. geçtigimizde :)
HErhangi bir adına düzenlenmiş elektrik, su, tlf, dogalgaz, vb bir fatura ya da kredi kartı ekstresi ve nüfus cüzdanınla herhangi bir Vodafone Shop'a gitmen yeterli.
Vergiler 1 kere alınıyor. Numara taşıma ile gidenler 2. vergi ödemiyor. Ekstradan ödeyecegin vergi sadece aylık 1.02 TL olan Telsiz Konuşma vergisidir. Bunu zaten Avea'da da aylık standart olarak ödüyorsun. -
Setha üstadım selamlar;
Avea kontörlü bir hatta sahiptim.
Turkcell kontorlu hatta numaramı tasıdım.
Turkcell'den Avea'nın 19'luk tarifesine geçiş yaptım.
11.ekim.2010 gecesi hattım açıldı.
11.ekim.2010 gecesi müşteri hizmetlerinden hattımı iptal ettirdim ve hattım gelen aramalara kapandı.
Hattım ile o süre boyunca görüşme yapmadım ve sms göndermedim.
Senin verdigin cevap dogrultusunda ilerlersek eğer;bana ne kadar fatura cıkaracaklar ve vergi ödeyecek miyim? -
quote:
Orijinalden alıntı: bodur
Setha üstadım selamlar;
Avea kontörlü bir hatta sahiptim.
Turkcell kontorlu hatta numaramı tasıdım.
Turkcell'den Avea'nın 19'luk tarifesine geçiş yaptım.
11.ekim.2010 gecesi hattım açıldı.
11.ekim.2010 gecesi müşteri hizmetlerinden hattımı iptal ettirdim ve hattım gelen aramalara kapandı.
Hattım ile o süre boyunca görüşme yapmadım ve sms göndermedim.
Senin verdigin cevap dogrultusunda ilerlersek eğer;bana ne kadar fatura cıkaracaklar ve vergi ödeyecek miyim?
Selam,
Neden böyle bir fantezi uyguladın ki
Cevabım yanlış olabilir. Avea'nın fatura işlemleri nasıl işliyor bir fikrim yok ama mantığıma göre paketin ücreti olan 19 TL'yi ve 1 TL de vergi olmak üzere; 19 ya da 20 TL fatura ödeyeceksin. Hatta Avea'da hersey paralı oldugu için hat kapatmaya dahi ücret kesilmiş olabilir. Bir ara faturalıdan faturasıza geçmek 150 kontör parasıydı. Yani şimdinin 30 TL'si.
-
Çıldırtırlar insanı yarabbim...
Detay öğrenirsen bilgilendirir misin beni lütfen..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X