Şimdi Ara

Avea da 0.faceook.com'a giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.ben avea hattımla 0.facebook.com adresini kullanamıyorum.sürekli "üzgünüz 0.facebook.com yalnızca belirli cep telefonu operatörleri tarafından desteklenmektedir ve senin cep telefonu operatörünle kullanılamaz" hatasını veriyor.ve kapattığımda yine 0.2 krş gidiyor.telefonumun modeli nokia e72.bağlantı olarak avea internet kullanıyorum.lütfen yardımcı olun :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krcn -- 5 Eylül 2010; 15:09:39 >

• avea ile siteye ücretsiz giris yoktur tahminimce
  • ama birçok arkadaşım ücretsiz bir şekilde giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krcn
    ama birçok arkadaşım ücretsiz bir şekilde giriyor.

o zaman sistem havası olabilir, vodafone ile girerken bazen senin aldığın mesajı alıyorum nedenini bilmiyorum sistem hatasıdır ama düzelir
  • çok uzun süredir hiç giremiyorum ama cevapların için teşekkürler kardeş.yardımcı olabileceklerin yardımlarını bekliyorum.
  • Aynı hatayı bnde alıyorum. Telefonum 5700. 0.2 krs gtti. Nasıl yapıcaz bunu bılen yk mu ?
  • dostum kendim sordum kendim cevaplayayım bari :) dün akşam denedim eğer bağlantın avea internet ise hata veriyor.ama avea wap gprs ile sorunsuz giriyor.üstelik şimdiye kadar hiç 0,2 krş da gitmedi wap gprs ile bağlandığımda ancak wap gprs olduğu için biraz yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krcn -- 1 Eylül 2010; 14:38:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    google'a giremiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Google Drive dan iOS a WhatsApp
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de wap gprs ile giriyom ama ücret alıyor

Üstelik ayarları kendimde yapmadım. Avea yolladı. 70 kuruş ona gitti. 60 kuruşta sözüm ona beleş facebook'a gitti

• bence avea müşteri hizmetlerini ara
  • bnmde AVEA WAP GPRS sorunsuz ve tek bir kurus odemeden gırıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.