Avea,öğrenci paketlerine uyguladığı 'yüklediğin kontur kadar bedava mesaj' kampanyasını bitirmişti.bende dahil olmak üzere binlerce kişinin attığı sitem mailleri işe yaradı mı bilmem ama şimdi daha müthiş bir kampanya başlattılar.
doğrusunu söylemek gerekirse avea hattımı kapatmayı bile düşünüyordum ama bu kampanyadan sonra rafa kaldırdım
yapmanız gerekenlere gelince; 5yuz yazıp(aynen yazdığım gibi,5 rakamla 100 yazıyla ve bitişik olacak) 3900'a mesaj atıyorsunuz.kredinizden 39 kontur düşüyor ve HER YONE 500 bedava sms kazanıyorsunuzçççç
5bin yazıp 3900'a mesaj atıyorsunuz.kredinizden 39 kontur düşüyor ve avealılar arasında 5000 bedava sms kazanıyorsunuz...
ne diyelim,vatana millete hayırlı olsun..bu kampanya turkcell'in 159 ytl ye nokia 2610+1000sms+1000kontur kampanyasını gölgede bırakacak...
yorumları alalım
o nasıl oluyor ya 500 sms de 5000 sms de aynı oranda kontur düşürüyorlar
dediğim gibi birisi her yöne birisi sadece avealar arasında...
"Kurumsal ve Özel servislere doğru yapılan gönderiler kampanya kapsamı dışındadır. "diyor Avea'nın sitesinde, bu kurumsal servisler nedir? Personell hatlarına gönderince dahil olmuyor mu acaba?
kurumsal ve özel servislerden kasıt,sanırım bu yarışma programları(popstar vb gibi) melodi-resim indirme servisleri...ben 500 sms kampanyasından yararlandım.kurumsal hatlara da mesaj cektim kontur düşmedi..bilginize...