Şimdi Ara

Avea Fatura Kazığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ay avea Faturasızdan faturalıya geçtim Avea her yöne 500 dakika 5000 Sms ve sınırsız internet (1 gb sonrası hız düşümü)...
    Biraz önce faturaya baktım saolsun avea ilk aydan 100 lira fatura kesmiş. Aradım 500'ü böyle böyle dedim.
    Açıklamaları 35 mb internete girmişim. E diyorum ben mesaj attım sınırsız internet (1gb) aktif edildi yazdı, ondan sonra girdim diyorum özellikle şu anda göremiyorum detaylı faturayı yollayacağız diyorlar.
    Şimdi daha önce bu tür durumla karşılaşan varsa ne gibi bir yol izleyebilirim, sinirden çatlamak üzereyim göz göre göre geçiriyorlar sanki yerse diye. İtiraz mercii neresidir? Nereye şikayet edebilirim, ne yapabilirim, yardımlarınızı bekliyorum.

• Kardeş öncelikle geçmiş olsun. Henüz ilk ayındasın ama bu durum Avea faturalılarda sıkça yaşanan bi durum. Yeni değil. Ararsın Aveayı saçmalayıp dururlar. Akıllı kamu kullanırken bende uğraşmıştım epey. Eğer Avea ise kesinlikle faturasız olacak.
    Hakkını ara git Bimere BTK ya Şikayet sitelerine başvur. Twitter ve Facebook Avea sayfalarına yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mgzgn
    BTK ya yazdım. Şimdi Bİmere de yazıyorum. İnşallah bir sonuç çıkar. Anladığım kadarıyla Avea ses çıkarmayandan geçirebileceği kadar geçiriyor. 35mb internet kullanıma 70 lira nasıl oluyor anlamış değilim ki onay mesajı gelmeden telefona hiçbir işlem yapmadım. Teşekkürler cevap için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.